- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yedi gündür hiç silikleşmedi ovulasyon testi acaba hiç çatlamadı mi yaaa
İğne flnla mı oldu kendiliğinden mi
Canm benm bugun 7.gunum anca siliklesti ovu testi igne yuzundenBenim yedi gündür hiç silikleşmedi ovulasyon testi acaba hiç çatlamadı mi yaaa
Ben devam etmiyorum canm 21i igne oldu 18 19 21 22 23 iliski oldu baska olmadi doktorda gerek yok dedi esim iş icin gitti zaten o yuzden sormustum20 Mayıs Çarşamba iğne olmustum. Bugün iğneden sonraki dokuzuncu gün. Kızlar ilişkiye devam etmemiz gerekir mi siz ne yapıyorsunuz
Yani bence de gerek yoktur herhalde olmşsa olmştur artık artık zevkne ister yap ister yapmaBen devam etmiyorum canm 21i igne oldu 18 19 21 22 23 iliski oldu baska olmadi doktorda gerek yok dedi esim iş icin gitti zaten o yuzden sormustum
Ahaha evett ay inşallah olmustur yaa ben dayanamicam 1inde baktircam 2 gun arayla bidaha baktircam yukseliyosa var demektirYani bence de gerek yoktur herhalde olmşsa olmştur artık artık zevkne ister yap ister yapma
Ya sabah böyle 15sn ye fakan aniden bi şiddetli ağrı girdi yumurtamın olduğu sol taraf sonra geçti. Başkada bi belirti yok bende sabırsızlanıyorum artık test yapmak içinSen de varmi biseylerr
Sen kacinda yapcaksinn testYa sabah böyle 15sn ye fakan aniden bi şiddetli ağrı girdi yumurtamın olduğu sol taraf sonra geçti. Başkada bi belirti yok bende sabırsızlanıyorum artık test yapmak için
Kasik agrisi o kadra cok yok benimde ama şu gogus agrisi baya kafami kurcaladiYa sabah böyle 15sn ye fakan aniden bi şiddetli ağrı girdi yumurtamın olduğu sol taraf sonra geçti. Başkada bi belirti yok bende sabırsızlanıyorum artık test yapmak için
4ün de yapcm herhalde eğer o güne kadr dayanabilirsemSen kacinda yapcaksinn test
Ay bende de hiç göğüs ağrısı yok sadece iğnenin 2.günü göğüsümün ucuna dokunamıyodum çok acıyodu. 3.gün o da bitti. Büyük ihtimal yumurtam çatladı o günKasik agrisi o kadra cok yok benimde ama şu gogus agrisi baya kafami kurcaladi
İnsallah olmuştur ya o yuzden agriyodur herkeste belirti olmuyomus ama zatenAy bende de hiç göğüs ağrısı yok sadece iğnenin 2.günü göğüsümün ucuna dokunamıyodum çok acıyodu. 3.gün o da bitti. Büyük ihtimal yumurtam çatladı o gün
İnşallah canım bi an çok umutlanıyorum bi anda umutsuzluğa kapılıyorum olmyck bu seferde diye. Rabbim hepimize de yaşatsın o sevinci kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahİnsallah olmuştur ya o yuzden agriyodur☹☹ herkeste belirti olmuyomus ama zaten
Ayni bende oyleyim tipatip ayni yani hislerimiz inşallah guzel olur hersey amiijnnnİnşallah canım bi an çok umutlanıyorum bi anda umutsuzluğa kapılıyorum olmyck bu seferde diye. Rabbim hepimize de yaşatsın o sevinci kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
İgneden sonraki 8.gundeyiim gebelik testinde cizgi cikmiyor artik igne etkisi geçti bikac gun sonra erken gebelik testi yapicammİnsallah öyledir ttlım ben iğneden sonraki 11. Günü bekliyodum test yapmak için ilaç etkisini kaybediyormş ama burda bir arkadasınkini okudum 13. Ve 14. Gününki testleri silik çizgü çıkmş ama kan verince negatif
Canım ne zaman olmuştun iğneyi senİgneden sonraki 8.gundeyiim gebelik testinde cizgi cikmiyor artik igne etkisi geçti bikac gun sonra erken gebelik testi yapicamm
21 inde olmamış mıydın sen? 21ine göre 9.günün oluyo. Bende 21inde oldum çünküİgneden sonraki 8.gundeyiim gebelik testinde cizgi cikmiyor artik igne etkisi geçti bikac gun sonra erken gebelik testi yapicamm
Sonraki olarak saydim ben yani igne gununu saymiyorum21 inde olmamış mıydın sen? 21ine göre 9.günün oluyo. Bende 21inde oldum çünkü
Gercekten mi bnde ovülasyon testi var gebelk testi bir tane var ona kıymam da obülasyn testni yapsam mı acaba yarn mı yapsmİgneden sonraki 8.gundeyiim gebelik testinde cizgi cikmiyor artik igne etkisi geçti bikac gun sonra erken gebelik testi yapicamm
Dokuz gün oldu demi iğne vurulalıBugünde test yaptn mı