- 1 Mayıs 2017
- 250
- 192
- 103
- 31
Aminnn canımSorma canım ya bende aynı senin gibiyim testlerim var Allahtan bugüne kadar zor dayandım baktım sen yapmışsın bende bi deneyeyim dedim neyse bekleyeceğiz inş hayra ulaştırsın mevlam hepimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canımSorma canım ya bende aynı senin gibiyim testlerim var Allahtan bugüne kadar zor dayandım baktım sen yapmışsın bende bi deneyeyim dedim neyse bekleyeceğiz inş hayra ulaştırsın mevlam hepimizi
Çok belli canım ikinci çizgi bence testi yenileKizlar iyi aksamlar bu sabah test yaptim bu cikti aksam yaptim bisey yok kuruma cizgisi mi demek oluyor sabahki yani fotodaki Gelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
Tatlım nedir son durum heycanlandmKizlar iyi aksamlar bu sabah test yaptim bu cikti aksam yaptim bisey yok kuruma cizgisi mi demek oluyor sabahki yani fotodaki Gelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
Canm biyerde okumustum yikayinca cizgi gidiyorsa negatiftir diye yikadim cizgi gitti, bidaha da test yapmadim yapmicam baska testimde yok zatenTatlım nedir son durum heycanlandm
Yikadiktan sonraki haliTatlım nedir son durum heycanlandm
Kuruma ciZgisi diyosn yaniYikadiktan sonraki hali
Baksana fotoya canim bisey gozukmuyo bugunde adet gunum olmadim 10gun falan beklicem olmazsamKuruma ciZgisi diyosn yani
Bence olmazsın ya öyle hissettimBaksana fotoya canim bisey gozukmuyo bugunde adet gunum olmadim 10gun falan beklicem olmazsam
İnşallah canim nerdeyse 1yildir bekliyorumBence olmazsın ya öyle hissettim
Evet yaa ne durumdasnz kızlarSelinos canım naptın
Canım ben adetimin 8.günü yani ayın 13ünde doktora gittim geçen ay kist 32cm kist oluşmuştu ona nolduğunu öğrenmek için gittim bi abktık yumurta çatladı çatlıyor doktor ilişki verdi değerlendirdik hala da değerlendiriyoruz. Bakalım hayırlısı. Adet tarihim normalde 6eylül Ama eğer 8.gün yumurtladıysam ne zaman adet olurum bilmiyorumEvet yaa ne durumdasnz kızlar
Bat tarihiniz nedir kızlar geçti mi gününüz
Hyrlısı olsn cnm devamı da güzel olur insKizlar ben bu ay da adet oldum 2 gun once doktor kontrolune gittim rahmim temizlenmiş hersey normal dedi histereskopiden sonra bu ay da klomen verdi yine olmazsa asilama dusunebiliriz dedi Gelincik78 Kardelen060492
Olcak olcak inşallahh inaniyorum bennnHyrlısı olsn cnm devamı da güzel olur ins
Sen naptin ne durumdasinHyrlısı olsn cnm devamı da güzel olur ins
Bu belirtilern hiç birini hissetmedm be hamile kalmadm o yüzen fikrm yok üzgnm yardmcı olamıcmKızlar merhaba ayın 13ünde(adetin 8.günü) doktora gittim. Adet döngüm 30günde bir. Doktor 23mm yumurtamın olduğunu ve Yumurtam çatlamak üzere olduğunu söyledi. Normalde 16.gün yumurtlardım çok şaşırdım 8.gün yumurtladığıma. 5gün ilişki önerdi. Ve biz o günleri değerlendirdik. Ve benim 3-4gündür mide bulantım, sol bacağımda zaman zaman çekiliyo gibi ağrı, aşırı halsizlik kas ağrısı, uyku, bazen beyaz bazen sarı akıntılarım ve baş ağrım vardı. Bende mide bulantısı(çok şiddetli değil gün içinde zaman zaman oluyor, anlam veremiyor biraz normal bulantıdan farklı) ve baş ağrısı için korktum korona falan bulaştı sandım test yaptırdık negatif çıktı dün.Bugün adetimin 17.günü ve sabahtan beri de girip çıkan kasık batması, ağız kuruması, su içme isteği ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Sizce gebelikten olabilir mi? Biliyorum belirtiler için erken ama aklıma başka bişey gelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Selinos M muallimcicek Gelincik78