Evet allahtanki erken farkedildi polipim buna da sukurYaa öyle mi hayırlısı olsun vakti zamanı var demek ki gerçekten hepimiz çok yorulduk sıkıldık artık. En iyisi yapılması gereken bütün kontrolleri yapmak gerekiyor. Rahim filmi vs. En azından boşu boşuna uğraşmazdık.
Heleki hergun bi gebelk haberi aliyosan cevreden daha da zor bu surec kiskanmak degl ama insanin ici kotu oluyorYaa öyle mi hayırlısı olsun vakti zamanı var demek ki gerçekten hepimiz çok yorulduk sıkıldık artık. En iyisi yapılması gereken bütün kontrolleri yapmak gerekiyor. Rahim filmi vs. En azından boşu boşuna uğraşmazdık.
Canım ben test yaptım yine bugün normal gbelik testi çok silik çıktı ya 12.günüm salı günü adet günüm
Canm cizgi varsa umut vardir ya yarin yaptiginla belli olur zaten kesknCanım ben test yaptım yine bugün normal gbelik testi çok silik çıktı ya 12.günüm salı günü adet günüm
Evet cnım yarın belli olur sanırımCanm cizgi varsa umut vardir ya yarin yaptiginla belli olur zaten keskn
İnsallah vardir inşallahh aramizdan biri bari guzel haber versinEvet cnım yarın belli olur sanırım
Katılıyorum sürekli biri hamile oluyor çevremdeHeleki hergun bi gebelk haberi aliyosan cevreden daha da zor bu surec kiskanmak degl ama insanin ici kotu oluyor
kuzummm benimİnsallah vardir inşallahh aramizdan biri bari guzel haber versinbenimfe kasigim rahmim yerknden cikicak resmen erken regli olcam galiba
12.günündeyim canım benÇatlatma iğnesinin kaçıncı günündesiniz arkadaşlar
Suan arkadas cevremde bi tek ben kaldim gebe kalamayanKatılıyorum sürekli biri hamile oluyor çevremde
Amiin inşallahhK
kuzummm benimİnşallah canım hepimize o güzel haberi almak nasip olsun inşallah en yakın zamanda
Benim hiç belirtim yok bende 10.gün12.günündeyim canım ben
Ben igne olmadi canmÇatlatma iğnesinin kaçıncı günündesiniz arkadaşlar
Test yaptınız mi nasıl çıktı pekiBen igne olmadi canm
Benim kesin gebelik yok canimBenim hiç belirtim yok bende 10.günsizin var mi belirti test yaptınız mi artık test bile yapmak istemiyorum negatif görmemek için
Dun adete 4 gun vardi kan testim negatifTest yaptınız mi nasıl çıktı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?