Bugün iğneden sonra 8.gün değerlendirmezsem acaba birsey kaçırırmıyım yumurta 36 saat sonra çatlamıyor mu doktorlar neden daha sonraki günlerde ilişki öneriyorlarİgneden dolayi canm benim de Nerdeyse 10gunr kadar pik gorunuyordu ona inanma
Bi fikrim yok o konuda canimBugün iğneden sonra 8.gün değerlendirmezsem acaba birsey kaçırırmıyım yumurta 36 saat sonra çatlamıyor mu doktorlar neden daha sonraki günlerde ilişki öneriyorlar
Yok canim yapmadim yapmayada niyetim yok ya bikere negatifi gordum ya 8.gun hic umidim kalmadjSelinos canım napıyosun nasılsın test yaptın mı
Sen ne durundasin kuzum sabah test yaptin mi ilk idrarlaSelinos canım napıyosun nasılsın test yaptın mı
Kafam cok karisik sabahtan beri kan versem mi vermesem mi diye zaten hastanede calisiyorum verdim dayanamadim hayrlisi artk ama hamileym yazamicam bu ayda buraya bence
Sen nasilsin canim
Kuzum yok birazdan yapcn erken gebelikSen ne durundasin kuzum sabah test yaptin mi ilk idrarla
Bende yazamycm bence buraya bu aydaKafam cok karisik sabahtan beri kan versem mi vermesem mi diye zaten hastanede calisiyorum verdim dayanamadim hayrlisi artk ama hamileym yazamicam bu ayda buraya bence
Ay allahm labaratuvar yogunms sonuc aksama cikicakmis gelde sabret sansa bak yaBende yazamycm bence buraya bu ayda
Yarin sabah ilk idrarla bidaha yap canm cizgj varsa hala umut var demektir
Cumartesi yapcam kuzum ya yeter taktıkça takıyorum kafamı artık her ay bu ay takmycm diorum yine takıyorum kendimize eziyet etmekten başka bişey yapmıyoruzYarin sabah ilk idrarla bidaha yap canm cizgj varsa hala umut var demektir
Negatif cikmis benimde sasirdim mi hayir ama cok uzuldumCumartesi yapcam kuzum ya yeter taktıkça takıyorum kafamı artık her ay bu ay takmycm diorum yine takıyorum kendimize eziyet etmekten başka bişey yapmıyoruz
Negatif cikmis benimde sasirdim mi hayir ama cok uzuldum
Suhag histereskopide olaym canm ocaga kadar denicez esimle karar verdik olmazsa direk tup bebege gidicezbende arkandan geleceğim 2güne kuzum
Yaa öyle mi hayırlısı olsun vakti zamanı var demek ki gerçekten hepimiz çok yorulduk sıkıldık artık. En iyisi yapılması gereken bütün kontrolleri yapmak gerekiyor. Rahim filmi vs. En azından boşu boşuna uğraşmazdık.Negatif cikmis benimde sasirdim mi hayir ama cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?