Benimde yok da ben test de yapmıyorum çünkü çok üzülüyorum çevremde çogu kişi istediği ay hamile kaldıBenim kesin gebelik yok canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yok da ben test de yapmıyorum çünkü çok üzülüyorum çevremde çogu kişi istediği ay hamile kaldıBenim kesin gebelik yok canim
Baya varmış adete benim bir ay adet beş gün geçti testbyaptım silik çıktı adet oldum o kadar üzüldüm kiDun adete 4 gun vardi kan testim negatif
Ama olsa.cikardi 4 gun onceden kesin dimi kanda kimyasal gecirmis olabilirsinBaya varmış adete benim bir ay adet beş gün geçti testbyaptım silik çıktı adet oldum o kadar üzüldüm ki
Ayni durumdayz hepimiz canm benim onlari karni burnunda gorunce yada bebeklerine kucaklarina aldiklarini glrunce hem seviniyorum hem icim kotu oluyorBenimde yok da ben test de yapmıyorum çünkü çok üzülüyorum çevremde çogu kişi istediği ay hamile kaldı
Herkeste farklı oluyormuş cnm ama bencede çıkardı kandaAma olsa.cikardi 4 gun onceden kesin dimi kanda kimyasal gecirmis olabilirsin
Ben çok üzülüyorumAyni durumdayz hepimiz canm benim onlari karni burnunda gorunce yada bebeklerine kucaklarina aldiklarini glrunce hem seviniyorum hem icim kotu oluyor
Bu ay da evlilik yildonumumuzdu nasip olmadi diger ay esimin dogumgunu insallah oraya nasip olurBen çok üzülüyorum
Bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz ben de isterdim olmasını ama malesefBu ay da evlilik yildonumumuzdu nasip olmadi diger ay esimin dogumgunu insallah oraya nasip olur
Bnmki saatlik farkla catlamştı catlatma iğnesi kullanmadn göz kararı yapıldı aşılamam
Bnmki saatlik farkla catlamştı catlatma iğnesi kullanmadn göz kararı yapıldı aşılamam
Hadi ya bu ay napicaksiniz canm klomenmi yine ya banada hala gebeymişim gibi geliyor oyle his var icimde niye anlamadim adet olmadan inanmicam sanrm
Benimde ovştrelleden sonraki 15. Günüm . Test yapmadım ya korkuyorum negatif çıkar diye bunalıyorumHadi ya bu ay napicaksiniz canm klomenmi yine ya banada hala gebeymişim gibi geliyor oyle his var icimde niye anlamadim adet olmadan inanmicam sanrm
Ben bu ay igne olmadi 4gun once kan baktrdm negatif yarndan sonra adet gunum ama hala gebeymişim gibi his var icimde sacma sapan yaBenimde ovştrelleden sonraki 15. Günüm . Test yapmadım ya korkuyorum negatif çıkar diye bunalıyorum
Suan yapsan belli olur canmBenimde ovştrelleden sonraki 15. Günüm . Test yapmadım ya korkuyorum negatif çıkar diye bunalıyorum
Akşama doğru yapacağım. Test yapıp negatif görünce çok kötü oluyorum. Ben iğne vurunduğum için 15 gün sonra olmam lazım. Geçen ayda iğneden 20 gün adet olmustım.siz neden iğne vurunmadınız ilaç kullanıyor musunuz ben fenada kullanıyorum hafif pko varSuan yapsan belli olur canm
Bende pkoyum yumurtalarm kendiliginden catladi ondan kullanmadim bu ay klomen kullandm sadece bu ayAkşama doğru yapacağım. Test yapıp negatif görünce çok kötü oluyorum. Ben iğne vurunduğum için 15 gün sonra olmam lazım. Geçen ayda iğneden 20 gün adet olmustım.siz neden iğne vurunmadınız ilaç kullanıyor musunuz ben fenada kullanıyorum hafif pko var
Ben kadardır tedavi görüyorsunuz. Biz 1 yıl düşündük olmadı sonra doktora gittik rahim filmi çekildi.bir ay klomen kullandım sonra 2ay pandmeş girdi gidemedim. Sonra femaraya başladık bu 2. Ayım femarada.Bende pkoyum yumurtalarm kendiliginden catladi ondan kullanmadim bu ay klomen kullandm sadece bu ay
kuzum çıktı ama negatif çok şaşırdım bakar mısın bi sabah yaptığım test 3gündür hep silikti bugün sabahta silik çıktı 1saat sonra kan verdim beta hcg 0.86 çıktı. Ya silik olduğu için en az 1-2-3falan çıkmazmıydı değerimHadi ya bu ay napicaksiniz canm klomenmi yine ya banada hala gebeymişim gibi geliyor oyle his var icimde niye anlamadim adet olmadan inanmicam sanrm