• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Benimde yok da ben test de yapmıyorum çünkü çok üzülüyorum çevremde çogu kişi istediği ay hamile kaldı
Ayni durumdayz hepimiz canm benim onlari karni burnunda gorunce yada bebeklerine kucaklarina aldiklarini glrunce hem seviniyorum hem icim kotu oluyor

Hadi ya😕😕 bu ay napicaksiniz canm klomenmi yine ya banada hala gebeymişim gibi geliyor oyle his var icimde niye anlamadim adet olmadan inanmicam sanrm
Benimde ovştrelleden sonraki 15. Günüm . Test yapmadım ya korkuyorum negatif çıkar diye bunalıyorum

Benimde ovştrelleden sonraki 15. Günüm . Test yapmadım ya korkuyorum negatif çıkar diye bunalıyorum
Ben bu ay igne olmadi 4gun once kan baktrdm negatif yarndan sonra adet gunum ama hala gebeymişim gibi his var icimde sacma sapan ya

Suan yapsan belli olur canm
Akşama doğru yapacağım. Test yapıp negatif görünce çok kötü oluyorum. Ben iğne vurunduğum için 15 gün sonra olmam lazım. Geçen ayda iğneden 20 gün adet olmustım.siz neden iğne vurunmadınız ilaç kullanıyor musunuz ben fenada kullanıyorum hafif pko var

Akşama doğru yapacağım. Test yapıp negatif görünce çok kötü oluyorum. Ben iğne vurunduğum için 15 gün sonra olmam lazım. Geçen ayda iğneden 20 gün adet olmustım.siz neden iğne vurunmadınız ilaç kullanıyor musunuz ben fenada kullanıyorum hafif pko var
Bende pkoyum yumurtalarm kendiliginden catladi ondan kullanmadim bu ay klomen kullandm sadece bu ay

Bende pkoyum yumurtalarm kendiliginden catladi ondan kullanmadim bu ay klomen kullandm sadece bu ay
Ben kadardır tedavi görüyorsunuz. Biz 1 yıl düşündük olmadı sonra doktora gittik rahim filmi çekildi.bir ay klomen kullandım sonra 2ay pandmeş girdi gidemedim. Sonra femaraya başladık bu 2. Ayım femarada.

Hadi ya😕😕 bu ay napicaksiniz canm klomenmi yine ya banada hala gebeymişim gibi geliyor oyle his var icimde niye anlamadim adet olmadan inanmicam sanrm
kuzum çıktı ama negatif çok şaşırdım bakar mısın bi sabah yaptığım test 3gündür hep silikti bugün sabahta silik çıktı 1saat sonra kan verdim beta hcg 0.86 çıktı. Ya silik olduğu için en az 1-2-3falan çıkmazmıydı değerim

Eklentiler

• 7B894221-44C0-4B6A-9D38-7BB2CF840596.jpeg
    7B894221-44C0-4B6A-9D38-7BB2CF840596.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 27
Back