• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ben de şimdi doktordan çıktım devlet hastanesine gittim bu sefer. Bana femara ilaç yerine ben kolomen veriyorum femarayi çok önermiyorum kesin onaylanmamış dedi. Ama polikistiklerde klomenden bir tik daha iyi dedi. Benim geçen aydan yarım femara kaldığı bir gün için ona devam etmek istediğimi söyledim. Şimdi femaraya bugün tekrar başlayacağım. 19 Haziran’da kontrole çağırdı çatlama iğnesi verecek. Özele de gitsem aynı sistemi uygulayacaktı. Tekrar özele giymeme gerek yok değil mi ? Ben belki hormon testi yapar diye devlete geldim. Gerek yok dedi zaten üç ay önce tatmışsın polikistik var dedi test yapmadı

Ben bir de dahiliye gittim. Ayaklarım çok üşüyordu çocuğum ondan olmuyor olabilir mi diye . Benden 4 tüp alındı yarın sonucu bakacak. Kansızlık var mi bilmiyorum o da etkili olabiliyormuş

Çatlama iğnesi bu ay neden vermiyor. Sen de Mayıs’ta çatlama iğnesi oldun değil mi ? Bu ay olmazsa aşılama mi olacak onu mu demek istedin
Canım hayır çatlatma iğnesi vercek yine bu ay. o dediğim iğne yumurta büyütmek için. Biraz pahalıymış sanırım sonraki aylarda vereyim onu dedi şimdilik klomen ve femerayla gidelim dedi

Bende smdi doktordan ciktim klomen verdi yine 1-2 ay daha deneylim olmazsa rahim filmi cekicem dedi

Sperm sayisi 118milyon esimde gayet iyi sadece hiz yuzde 40olmask gerekmis yuzdr 25 o da cok etkilemez dedi uroloji keciboynuzu iciyo suan
Anladm cnm bize de sınırda dedi genel anlamda demştir herhlde sayısı için aşılamaya gecelm artık vakt kaybetmedn dedin gonal f kullanıyorum 832 tl fiyatı rapor çıkarttık 254 e aldk habern olsn dye diyorum

Anladm cnm bize de sınırda dedi genel anlamda demştir herhlde sayısı için aşılamaya gecelm artık vakt kaybetmedn dedin gonal f kullanıyorum 832 tl fiyatı rapor çıkarttık 254 e aldk habern olsn dye diyorum
Benim yumurtalarim klomenle gelisiyo gonal f vermez heralde 🙄 cok pahaliymis gercekten

Sperm sayisi 118milyon esimde gayet iyi sadece hiz yuzde 40olmask gerekmis yuzdr 25 o da cok etkilemez dedi uroloji keciboynuzu iciyo suan
Iyi gunler ileri hizmi toplam hizmi acaba ?
bizim toplam biz normal ama ileri hiz 32% yerine 26% bir doktor olur dedi digeri asilama dedi

Back