- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
Tup bebek ki yapilcakKızlar hastalandım dün doktorumla konuştum. Gittiğim hastanede bi doktor varmış tüp bebek uzmanı onunla konuşup bi tedavi planlayalım dedi. Selinos Gelincik78 bugün 11;45te randevum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tup bebek ki yapilcakKızlar hastalandım dün doktorumla konuştum. Gittiğim hastanede bi doktor varmış tüp bebek uzmanı onunla konuşup bi tedavi planlayalım dedi. Selinos Gelincik78 bugün 11;45te randevum
Sordum o da hayır sadece doktordan fikir alalım o infertilite ile ilgileniyor onun yönlendirmesiyle bi yol çizelim dediTup bebek ki yapilcak
Anladim canm mantikli her kadin dogumcu bu konuda tecrubeli degil cunkuSordum o da hayır sadece doktordan fikir alalım o infertilite ile ilgileniyor onun yönlendirmesiyle bi yol çizelim dedi
Canım çıktm doktordan yine femera ve klomen verdi bu ayda olmazsa iğne verecekmişAnladim canm mantikli her kadin dogumcu bu konuda tecrubeli degil cunku
Bende simdi gidiyorum bakalim bana ne dicekCanım çıktm doktordan yine femera ve klomen verdi bu ayda olmazsa iğne verecekmiş
Çatlama iğnesi bu ay neden vermiyor. Sen de Mayıs’ta çatlama iğnesi oldun değil mi ? Bu ay olmazsa aşılama mi olacak onu mu demek istedinCanım çıktm doktordan yine femera ve klomen verdi bu ayda olmazsa iğne verecekmiş
Canım hayır çatlatma iğnesi vercek yine bu ay. o dediğim iğne yumurta büyütmek için. Biraz pahalıymış sanırım sonraki aylarda vereyim onu dedi şimdilik klomen ve femerayla gidelim dediÇatlama iğnesi bu ay neden vermiyor. Sen de Mayıs’ta çatlama iğnesi oldun değil mi ? Bu ay olmazsa aşılama mi olacak onu mu demek istedin
Kardelen060492 M muallimcicek Gelincik78Bende smdi doktordan ciktim klomen verdi yine 1-2 daha deneylim olmazsa rahim filmi cekicem dedi
Tüp bebege mi baslıyosnKızlar hastalandım dün doktorumla konuştum. Gittiğim hastanede bi doktor varmış tüp bebek uzmanı onunla konuşup bi tedavi planlayalım dedi. Selinos Gelincik78 bugün 11;45te randevum
Esinde sperm duruku için ne dediler tatlm
Sperm sayisi 118milyon esimde gayet iyi sadece hiz yuzde 40olmask gerekmis yuzdr 25 o da cok etkilemez dedi uroloji keciboynuzu iciyo suanEsinde sperm duruku için ne dediler tatlm
Anladm cnm bize de sınırda dedi genel anlamda demştir herhlde sayısı için aşılamaya gecelm artık vakt kaybetmedn dedin gonal f kullanıyorum 832 tl fiyatı rapor çıkarttık 254 e aldk habern olsn dye diyorumSperm sayisi 118milyon esimde gayet iyi sadece hiz yuzde 40olmask gerekmis yuzdr 25 o da cok etkilemez dedi uroloji keciboynuzu iciyo suan
Benim yumurtalarim klomenle gelisiyo gonal f vermez heralde cok pahaliymis gercektenAnladm cnm bize de sınırda dedi genel anlamda demştir herhlde sayısı için aşılamaya gecelm artık vakt kaybetmedn dedin gonal f kullanıyorum 832 tl fiyatı rapor çıkarttık 254 e aldk habern olsn dye diyorum
Bnmki de gelişmişti hatta 24 cm olmştu ama aşılama için farklı oluyo dedi insallah dediğin gbi olurBenim yumurtalarim klomenle gelisiyo gonal f vermez heralde cok pahaliymis gercekten
Iyi gunler ileri hizmi toplam hizmi acaba ?Sperm sayisi 118milyon esimde gayet iyi sadece hiz yuzde 40olmask gerekmis yuzdr 25 o da cok etkilemez dedi uroloji keciboynuzu iciyo suan
İleri hareketlilik canm bize 2doktorda sikinti olmaz dediIyi gunler ileri hizmi toplam hizmi acaba ?
bizim toplam biz normal ama ileri hiz 32% yerine 26% bir doktor olur dedi digeri asilama dedi
İnşallah caniimBnmki de gelişmişti hatta 24 cm olmştu ama aşılama için farklı oluyo dedi insallah dediğin gbi olur