Yenidne baslayacak misiniz tedaviye hic moralini bozma Rabbim verecegi zamani biliyodurAşılamanın 13. günü bugün adet oldum. Artık önümüzdeki dönemlerde bakacağız.
Ben direk başlamadan yanayım ama eşim ara vermek istiyor. Doktor bakalım ne diyecek. Başlasak bayram a denk gelebilir belkiYenidne baslayacak misiniz tedaviye hic moralini bozma Rabbim verecegi zamani biliyodur
Ne yaptiniz canim basladiniz miBen direk başlamadan yanayım ama eşim ara vermek istiyor. Doktor bakalım ne diyecek. Başlasak bayram a denk gelebilir belki
Yada tüp de prosedür farklıdır. Hastaneye gidip konuşacağım. Bana da kalsa 1 2 ay varsa bozulan hormonlarım falan varsa onlara yönelik işlem yapılır belki
İdrar a sıkışık istiyorlar saat 9 gibi başlatıp 1.5 litre su bitir dediler. Bence o idrara sıkışıklık aşılamadan daha zor bir işlemKızlar aşılamadan önce doktorunuz mesane hakkinda bilgi verdi mi yaninidrara sıkışık mı olmak gerekiyor ?
Haftaya salı tüp raporu için heyete gireceğim. Ordaki doktorlardan onay çıkarsa tedavi başlayacakNe yaptiniz canim basladiniz mi
Hee tamamdir bende yanimda su getirim nolur nolmazİdrar a sıkışık istiyorlar saat 9 gibi başlatıp 1.5 litre su bitir dediler. Bence o idrara sıkışıklık aşılamadan daha zor bir işlem
Hakkinizda hayirlisi olur insallah canim benim dualarim seninleHaftaya salı tüp raporu için heyete gireceğim. Ordaki doktorlardan onay çıkarsa tedavi başlayacak
Ben istanbul marmara uni pendik egitim ve arastirmada yaptiriyorumMerhaba arkadaslar. Hangi hastanede yaptırıyorsunuz aşılamayı? Haftaya evraklarımı teslim edip bende bu sürece gireceğim o yuzden bütün konuları okumaya çalışıyorum
Amin hepimizin hayırlı bebisleri hızlıca olsun inşaallahHee tamamdir bende yanimda su getirim nolur nolmaz
Hakkinizda hayirlisi olur insallah canim benim dualarim seninle
Merhaba Marmara’da hangi doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz hastaneden doktordan süreciniz nasıl başladı bilgi verebilir misiniz?Ben istanbul marmara uni pendik egitim ve arastirmada yaptiriyorum
MerhabaMerhaba hanımlar Çarşamba günü (25 Mayıs) aşılamam gerçekleşti 8 haziran test günüm beklemek bende aşırı stres yaptığı icin bu konuyu açmak istedim birbirimizle konusur stresimizi azaltiriz en azindan
Ben 26 yasindayim 2 senedir cocuk istiyoruz 1 defa kimyasal gebelik oldu eşimde de bende de hic bir sorun çıkmadi sebebsiz infertiliteBu ay klomen kullandım 5 6 tane yumurtam vardi 2 tanesi güzel di sol 15 mm sağ 20mm o gün ovitrelle vuruldum ignenin 2. Günü aşılama gerçekleşti bakalim insallah guzel haberler alabiliriz hepimiz
Belli bir doktor yok hangisine randevu varsa ona aliyorum zaten yardimci doktorlar ilgileniyoMerhaba Marmara’da hangi doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz hastaneden doktordan süreciniz nasıl başladı bilgi verebilir misiniz?
Ben tedaviye Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başladım Mayıs ve Haziran ayında aşılama oldum tutmadı maalesefMerhaba
Aşılamanızı nerede oldunuz acaba ve bu süreçte neler yaptınız ?
Umarım hamilesinizdir.
Bende rahim filmi çekilip bu ay aşılama yaptıracağım.
Çok teşekkür ederimBen tedaviye Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başladım Mayıs ve Haziran ayında aşılama oldum tutmadı maalesefHakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk denemenizde pozitif sonuç görebilirsiniz