Bende haftaya tamda bugün kan vereceğim :)Bu hafta kına düğün falan çok yoğun bir hafta bir bakıma bu zamana denk gelmesi iyi oldu testi aklımdan çıkarırım diyordum ama yok ya sürekli bir merak hissi
Haftaya bugün belli olacak hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende haftaya tamda bugün kan vereceğim :)Bu hafta kına düğün falan çok yoğun bir hafta bir bakıma bu zamana denk gelmesi iyi oldu testi aklımdan çıkarırım diyordum ama yok ya sürekli bir merak hissi
Haftaya bugün belli olacak hayırlısıyla
Evet verdiim, tamam çok sevindim buna :) teşekkür ederimDaha önce simir testi verdiniz mi maksimum okadar bir his oluyor muayene esnasında olan şeyden farksız değil korkulacak birşey yok yani rahat olun
teşekkür ederim sağolun :)Narkoz a falan gerek yok muayne gibi düşünün
Allahım inşallah hayırli sonuclar almanizı nasip etsin ❤Bende yarın aşılamam var ankarada
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun canım bebişlerimize kavusuruz inşallahAllahım inşallah hayırli sonuclar almanizı nasip etsin ❤
İnşallah olumlu haberlerini alırız sabırsızlıkla bekliyorum
Sevm57 sonucun çıktı mı acabaBen sabah kan verdim aksama dogru cikar sonuc
Vallahi benim bile devamlı aklımda :)Yok ya bekliyorum daha
Yaşımız aynı. Güzel haber almanı diliyorum. Ben 4 senedir evliyim. 13 haziran test günüm.Merhaba hanımlar Çarşamba günü (25 Mayıs) aşılamam gerçekleşti 8 haziran test günüm beklemek bende aşırı stres yaptığı icin bu konuyu açmak istedim birbirimizle konusur stresimizi azaltiriz en azindan
Ben 26 yasindayim 2 senedir cocuk istiyoruz 1 defa kimyasal gebelik oldu eşimde de bende de hic bir sorun çıkmadi sebebsiz infertilite Bu ay klomen kullandım 5 6 tane yumurtam vardi 2 tanesi güzel di sol 15 mm sağ 20mm o gün ovitrelle vuruldum ignenin 2. Günü aşılama gerçekleşti bakalim insallah guzel haberler alabiliriz hepimiz
Doğru insan dayanamıyor, belkemek zor, stres yapıyor. Ben dün ve bu gün yapdım, dün çok silik vardı, bu gün iki test yapdım biri bozuktu qaliba, diğerinde hiç bir şey olmadı. Belki de çok erken, test için. Sadece her gün takib edib çizginin koyulmaşması ve ya silinmesini kontrol etmek istedim. Bilmiyorum çokmu acele ediyorum, ne uyuya biliyorum, ne de kendimi başka şeye vere biliyorum. Beklemek işin zor yanı, bi de tüm akrabalar haberdarise sorulardan sıkılıyor insan. Nasılsın? ne oldu?....üzülme, Sabrlı ol,filan. Söylemek kolay, icrası zor. Yaşayan bilir,aynı yolları yürüyen anlar.Selamlar bende 31 Mayıs da aşılama yaptırdım bana da 24 Haziran test günü dediler. Ama insan meraktan test yapasi geliyor zor duruyorum ama iğne etkisi vardır daha
İnşallah.Arkadaşımız için dua edelim inşallah bekledikleri sonucu alırlar
Hayır hiç yokdu bende, aff edersin ilişkiden daha kolay geldi.Selamlar kızlar, bizde sebepsiz infertilite var, tüm testlerimiz temiz, hsg de temiz, bu ay boştayız 26 haziran bat , adet günü gideceğim aşılama için başlayacağız, benim sorum şu , aşılama yapılırken acı duyuluyor mu? narkoz vs veriliyor mu?
31 Mayıs da aşılama oldum. Tansiyon dışında tüm belirtiler aynıKızlar, ne gibi belirtileriniz var? Belki de çok erken belirti aramak için, ama bir umut işte.
Sürekli kasıkda ağrı var bende, ilaç etkisimi ne bilmiyorum. Sol bacak yanı kasıkta sanki içeride devamlı sızlayan yara var gibi, hoç dinmiyor. Kasık dartınıyor gibi hiss ediyorum. Aşılama ilk yaptığım günden 3-4 gün sonra hep uykuluydum, seste bile uyuya biliyordum, şimdiyse son 3-4 gün tam tersi uyuyaməyorum düşünmekten., her şey geriyor beni. Tansiyon düşüklüğü var bende sürekli, mide bulantısı, baş dönmesi veriyor. Bağırsak kabızlık ve qaz sorunu da hep vardı, sanki artış yaptı bunlar. Bi de bel ağrım oluyor 2-3 gündür. Amma göğüs hasasiyeti ve s gibi hiç bir şey yok... 30 mayısta yaptırdım ben. Sonuç almak için erken, sadece seni anlayan birine iç dökmek iyi geliyor insana.
Yokmus canim malesef bakalim bidahaki aylara inşallahVallahi benim bile devamlı aklımda :)
Yaa rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahYokmus canim malesef bakalim bidahaki aylara inşallah
Bende 30 mayısta yaptırdım kendimde belirti aramayı bıraktım artık nasip bakalım 14 ünde kan vereceğim öncesinde evde test yapmayı düşünmüyorum hayırlı bir şekilde güzel haberler alalım isteyen herkesKızlar, ne gibi belirtileriniz var? Belki de çok erken belirti aramak için, ama bir umut işte.
Sürekli kasıkda ağrı var bende, ilaç etkisimi ne bilmiyorum. Sol bacak yanı kasıkta sanki içeride devamlı sızlayan yara var gibi, hoç dinmiyor. Kasık dartınıyor gibi hiss ediyorum. Aşılama ilk yaptığım günden 3-4 gün sonra hep uykuluydum, seste bile uyuya biliyordum, şimdiyse son 3-4 gün tam tersi uyuyaməyorum düşünmekten., her şey geriyor beni. Tansiyon düşüklüğü var bende sürekli, mide bulantısı, baş dönmesi veriyor. Bağırsak kabızlık ve qaz sorunu da hep vardı, sanki artış yaptı bunlar. Bi de bel ağrım oluyor 2-3 gündür. Amma göğüs hasasiyeti ve s gibi hiç bir şey yok... 30 mayısta yaptırdım ben. Sonuç almak için erken, sadece seni anlayan birine iç dökmek iyi geliyor insana.
Bende 31 Mayıs da yaptırdım bugün diger günlerden farklı olarak göğüs büyüme ve hassasiyet başladı.Bende 30 mayısta yaptırdım kendimde belirti aramayı bıraktım artık nasip bakalım 14 ünde kan vereceğim öncesinde evde test yapmayı düşünmüyorum hayırlı bir şekilde güzel haberler alalım isteyen herkes