Mayıs Annesi oldum...

Allah im anali babali saglikli mutlu uzuuuuun ömürler nasip etsin yavruna.Gözün aydin canim.Darisi bizim basimiza(Amin)

canım ne kadar güzel evladını oğlunu sağsalim kavuşmuşsun inşallah darısı bizim başımıza.
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİPEYLESİN ...

canım ne kadar güzel evladını oğlunu sağsalim kavuşmuşsun inşallah darısı bizim başımıza.
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİPEYLESİN ...

teşekkürler canım Allah razı olsun... bu arada senden önce mayıs annesi oldum sürpriz yaptım :)

ohyşşşşşşşşşşş kıyamammm resımlerde eklenmış avatarımızaa amannn amann maşallah kuzucukaa

ayy çok şeker bebişin.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.yazdıkların benide çok etkiledi..sona kadar gelip onu kaybetme korkusu düşünemiyorum bile...

MEHMET EZEL nasıl bu arada rahat emzirebiliyormusun..bizim içinde dua etmeyi untma .allah hepimizin bebişlerini kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah.........

allah analı babalı büyütsün canım
yeni farketim doğum yaptığını gözden kaçırmışım
inşallah bizlerde hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza

ayy çok şeker bebişin.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.yazdıkların benide çok etkiledi..sona kadar gelip onu kaybetme korkusu düşünemiyorum bile...

amiiiin inşallah canım... rabbim benim yaşadıklarımı yaşatmasın sizlere...kaybetme korkusuna kapılmak inan hiç kolay değil... şu an gözünden bile sakınıyorsun... allaha şükür emmeside fena değil acemiyiz tabi zor olabiliyor bazen... ben hep sizler için dua ediyorum... hakkınızda herşeyin hayırlısı...

gözünaydın arkadaşım o kadar acıyı ve sancıyı öyle olumlu yansıtmışsın ki çok duygulandım okurken. allah bebeğine sağlıklı bir ömür nasip etsin. darısı başımıza hayırlısıyla.

X