Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel ya..Genesis klinik kendisi küçük..onu karşısında Yaşam Hastanesi var..doktor kendisi oraya geldi..orda çekildi.Ben kendim Kapaklida oturuyorum..ama Tekirdağ taşınmak isterim
Bilyorum genesisi canım bende yaşamda çekilcektim ama anestezili çekiyolarmış sadece ve 3000 tlydi diye orda çektirmedim boşa o kadar para vermiyim diye düşündüm

Bilyorum genesisi canım bende yaşamda çekilcektim ama anestezili çekiyolarmış sadece ve 3000 tlydi diye orda çektirmedim boşa o kadar para vermiyim diye düşündüm
Senin dokturun kim?Doktorum kesinlikle orda dedi...kendisi edecekti..bende babama dedim...parasını babam verdi..mayısda 34 yaşım olucak..mecbur deyilenleri ediyoruz

Adetim henuz tam sökülmedi bugun 1. Gun dersek gelecek bat cok müşkül durumda su an tam tarih veremem bi adet oliyim oyle bat vereyim 😅
Tamam canım nasıl istersen önemli olan güzel sonuçlar alman.🤗. Ayy İnshaAllah olur .. ilk bebiş olcak değil mi?

Nasıl bir tedavi göreceksin? Söylemek istersen tabi ☺️

Bu hormon olaylarini bende cok bilmiyorum canim genellikle doktorlar bildiklerini yapip yolluyolar herzamanki davranislar 😄 duphaston bende kullandim adet düzensizligini gideriyor düzenliyor ayrica söktürüyor ama hamile kalirsanda tutunmaya yardimci bir ilac progestan gibi bisey sanirsam iki anlamdada kullaniliyor 3 günde bir iliski olursa belki sansin olabilir 🤷‍♀️
Bat a 8 gün kaldı doktorun dediği günleri değerlendirdik beklemedeyiz 🤣 ama bu aydan çok umudum yok nedense

IMG-20220419-WA0018.jpg
Kızlaaarrr ben bu işlere sardım kafamı dağıtmak içinn 🤣🤣 yaz iyi ki geldi evim yeşillenmiyor bari balkonum yeşillensin 🤣 toprakla bunlarla uğraşmak çok iyi geliyor tavsiye ederim kafanız dağılır 🥰🥰

Eklentiler

• IMG-20220419-WA0013.jpg
    IMG-20220419-WA0013.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 34
İnşallah canımmm hepimize çokça dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün 🤲🏻🤲🏻 sen ne durumdasınn
Bende klomen aldim 2 nisan ve 6 nisana kadar adetin 5 .ci günü 5 gün boyunca sonra yumurtlama gördüm ovulasyonda 8 nisan ve 10 nisan degerlendirdik bir hafta sonrasi ise gebelik testi yaptim negatif di bir hafta sonra daha yaptim yine negatif cikti bata yani regle takvime göre 18 gün var ama adetm düzensiz tarihi tam bilmiyorum dahada gec adet olma olasigim var 🤷‍♀️ normalde ilacsiz adet olamiyorum ama gecen ay kendilgmden olmustm pekde umutluydm aslinda bilmiyorum 😔

X