Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sultan masalllab ilk defa duyuyorum böylesine masalllah subanallah yaaa ins tutar kuzummmm

Merhabalar bende 5 aydır korunmuyorum hamile kalmayı çok istiyorum her ayda kendimi hamile hissediyorum negatif çıkıyor bu ayda regl 5 gün gecikti mide bulantısı kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı baş ağrısı herşeyi yaşıyorum sizce hamilelik varmıdır test yapmaya korkar oldum

Seray sever 49 yaşında ikiz doğurdu. Kendini dinç hisseden sağlıklı olan insan için yaşın bence doğurmak için artık pek bir anlamı yok
Benim bir arkadaşım da 48 de doğurdu, menapoza girmişti olmayacağını anlayınca yumurta donörüyle yaptı valla.. kayınvalidemin dediği gibi, koyun kulağından kuzu bile yapıyorlar sizin çocuğunuz niye olmasın

Normalde peki düzensizmi adetin canım ? Bence 5 gün yapmalısın canım belirtiler hamilelik belirtisi

İnşallah hayırlısıyla bana da nasip olsun anne olmak

Sadece 5 ay önce stresten dolayı regl 15 gün gecikti doktora gittim o ay yumurtalığımın tembelleştiğini söyledi söktürücü verdi o ay regl oldum 5 aydırda hiç aksamıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…