Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar mesela haftada iki ilişki olsa aralıklı günlerde , pazartesi cuma gibi. Arada kalan zamanlarda s..canlı kalacağı için hamilelik adına yeterli midir ? Yoksa illa yumurtlama takibi yapmalı mi?
Ben yeni yeni bir şeyler öğreniyorum bu hususta ve eksiğim çok. Zannediyordum ki her ilişkide ihtimal var meğer yumurtlamaya denk gelmesi gerekiyormus.
Bir de yumurtlama regl yeni bitince olmaz de mi? Yani ilk haftasından olmaz herhalde.

Sadece 5 ay önce stresten dolayı regl 15 gün gecikti doktora gittim o ay yumurtalığımın tembelleştiğini söyledi söktürücü verdi o ay regl oldum 5 aydırda hiç aksamıyordu
Çok stres yapıyorsan yine stresten de gecikmiş olabilir tabi yasmin önce rahatlamaya calis☺ ben olsam test yapardım ama çok uzuleceksen biraz daha bekleyebilirsin.

Arkadaşına da maşallah kayınvaliden çok doğru demiş demiş deeee keşke bizim kulaktan da bebe yapabilsek

Bence test yapmalısın

Sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olsun canım. Teselli bulacağın tek nokta sağlıksız olduğu için vücudunun onu kabul etmediği… doğal seçilim kuzucum daha sağlıklısının gelmesi için maalesef yaşadığımız şeyler. Ben böyle teselli buluyorum daha güzel olacak İnan buna

Peki bana bir tane önerebilir misiniz ve onu kullanırken folikasit ayrıca kullanmali miyim yoksa tek bunu mu kullanayim

Canım belki dediği gibidir yanlışlıkl olmuştur.. ama artık herşeyin çaresi var 50 yaşında doğuran var artık düşün .. Allah'ın izniyle herşey yoluna girer merak etme
Aynı gün içinde başka yerde yaptığım sonuçta 22 yazıyor yani 26 nerde 22 nerde yüksek veya aynı çıksaydı bilirdim ama büyük ihtimalle stresten çok çabuk etkilenen hormon ki hemen düşüyor böyle

Merhaba ben 6 aydır yasmin kullanıyordum mart ayında bıraktım 18 nisanda adet oldum bu ay için bende çok umutla bekliyorum umarım en yakın zamanda rabbim gönlümüze göre verir
Merhaba Umay hoşgeldin
Rabbim aratmadan nasib etsin İnshaAllah

Gelecek adet tarihini yaz ekleyim seni listeye umaycim

Ne yaptın canım
Düşündüğüm gibi canım 2 tane gelişen yumurta var ama öyle istenilen boyutta değil 8 9 mm ler cumartesiye kadar devam 75 lik dozdan cumartesi netleşir dedi bakalım boyutlar işte aşılama günü falan. Bilmiyorum ya biraz modum da düşük hiç keyfim yok. 4 komşu oturuyoruz lojmanda kapıya çıktık işte akşam benim tabaklarım vardı onda onları vermek için işte diğer komşuda çıktı biri yeni hamile diğeri de 8 aylık oğlu var yeni hamile olana sordu hastamızın kötü görünüyorsun diye işte hamileyim vs. Konuşma geçti komşumun ilk tepkisi hayırlı olsun darısı olmayanların başına dedi ay görsen içime kaynar su döktüler sanki. Biliyorum kötü niyetle demedi ama ne bileyim işte dua et nasip olsun dedim işte her namazdan sonra olmayanlara da ver diye dua ediyorum falan dedi. Sonra hamile olan da yanlış etmişsin üst kat diyecektin dedi beni kastetti. Hamile olan daha düşünmüyordu çocuk. Neyse tam eve girecekken karşı komşumun 2 yaşında oğlu çıktı evime gelmek istedi annesinden izin aldım geldi eve ay bir görsen eşimle bir oynuyorlar onun üzerine onları öyle kahkahalar içinde görünce daha da üzüldüm. Tuttum kendimi ağlamamak için. Şimdi yazarken saldım artık eşim uyudu. Sahura kadar kendimi toparlarım inşallah. Hayırlısı bakalım bizimde imtihanımız böyleymiş Rabbim neyler neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…