Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla tıp çok ilerledi.. insan vucudunda yaşlanma da çok geriledi.. eskide 50 yaşında insanlar nine dede olur köşede oturur el öptürürdü, şimdi 70likler bile genç takılıyor
Seray sever 49 yaşında ikiz doğurdu. Kendini dinç hisseden sağlıklı olan insan için yaşın bence doğurmak için artık pek bir anlamı yok

Canım üzülme nekadar zamandır deniyorsunki ?

Herhangi bir sıkıntın var mıydı doktora gittin mi ?
Yani şöyle ki son 6 aydır düzenli deniyoruz hsg, hormon,yumurta kontrolü hepsi temiz çıktı şükür…eşimin de spermleri sağlıklı çıktı..klomen ve çatlatma iğnesi oldu en son ama yine olmadı .. doktor akışına bırakmamı istiyor ama yaşımdan dolayı da çok bırakamıyor 34 yaşındayım.. şimdi gonal f vuruldum bugün ilk defa .. bakalım.. rabbim isteyen kimseye aratmasın cidden

Benim geç yumurtlama olduğu için bat 28 Nisan, belirtmiştim de. Anlam veremiyorum henüz, kasıklarımda kramplar oluyor ama adet mi olacağım anlamıyorum. Kaldı 8 gün
Benim de reglim hep 27 günde olur ona göre 25i bat. Ancak bu ay yumurtlamam 15. Günde yani 13 nisanda oldu buna göre bat 27-28ine mi geçmiş oldu?

Kizlar Mayıs ayında sizce propolise felan baslayim mi kendim folik asit kullaniyordum zaten yoksa akisina mi birakayim daha önceki aylarda incir denemem oldu

Selam kızlar, ben mart ayında gebelik planlayanlar grubundaydım. Gebe de kaldım. Ama 5 haftalıkken düşük yaptım İlk gebeliğimdi 8 aydır uğraşıyorduk Doktor hiçbir sorun yok. Olabiliyor böyle dedi, en koktuğum şeylerden biriydi. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.
Sormak istediğim hiç düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalanlar var mı etrafınızda ya da sizlerin önceki hamileliklerinde?
Çok üzgünüm. Sağlıklı olsun bebeğim nasip olsun inşallah hepimize

Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Sağlık olsun.. Ben de Şubat ayında yaklaşık seninki kadarken düşük yaptım belkide 6 haftalık di kese vardı çünkü ama bebiş görmemiştim henüz kese gelişmedi ve düşük oldu.. Bazen sagklsiz olduğu için vücut hamileliği iptal edermiş ve hatta rahim yeni sağlıklı bebek olsun istermiş.. düşükten sonra hamile kalma şansı artıyor özelikle 3 ay içinde ve hatta ikinci gebelik %70 sağlam olurmuş .. İnshaAllah senin de öyle olur canım üzme kendini herşey de bir hayır var en azından hamile kalabiliyorsun

Öyle vallla zaman geçince de ben gorucem onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…