- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.741
Neyse erir onlarÇok yemseydiinnnn kız aaaaaaşamaaa iş başı yapacaaann
Yok bat bittikten 1 gün sonra yani 6 ci gün ilişki oldu sadece yumurtlamaya daha var kuzumYani yumurtlamaya denk geldi mi?
Kız azıcık midemden insin hele gece şey yaparımHemen o yemeği sindir ve yatağa koşş
İns güzel sonucların olur canım cuma haber verYok canım rahim filmi cekilmedim. Cuma günü sabahtan randevu aldım bakalım gideceğim.
Seray sever 49 yaşında ikiz doğurdu. Kendini dinç hisseden sağlıklı olan insan için yaşın bence doğurmak için artık pek bir anlamı yokValla tıp çok ilerledi.. insan vucudunda yaşlanma da çok geriledi.. eskide 50 yaşında insanlar nine dede olur köşede oturur el öptürürdü, şimdi 70likler bile genç takılıyor
Ayy bizde ikiz yapalımmSeray sever 49 yaşında ikiz doğurdu. Kendini dinç hisseden sağlıklı olan insan için yaşın bence doğurmak için artık pek bir anlamı yok
Yap yap soda falan içKız azıcık midemden insin hele gece şey yaparım
Kız bu mfk ürünleri de ztn enerji veriyo o konuda da nası bir enerjiii tavsiye ederimYap yap soda falan iç
Yani şöyle ki son 6 aydır düzenli deniyoruz hsg, hormon,yumurta kontrolü hepsi temiz çıktı şükür…eşimin de spermleri sağlıklı çıktı..klomen ve çatlatma iğnesi oldu en son ama yine olmadı .. doktor akışına bırakmamı istiyor ama yaşımdan dolayı da çok bırakamıyor 34 yaşındayım.. şimdi gonal f vuruldum bugün ilk defa .. bakalım.. rabbim isteyen kimseye aratmasın ciddenCanım üzülme nekadar zamandır deniyorsunki ?
Herhangi bir sıkıntın var mıydı doktora gittin mi ?
Benim de reglim hep 27 günde olur ona göre 25i bat. Ancak bu ay yumurtlamam 15. Günde yani 13 nisanda oldu buna göre bat 27-28ine mi geçmiş oldu?Benim geç yumurtlama olduğu için bat 28 Nisan, belirtmiştim de. Anlam veremiyorum henüz, kasıklarımda kramplar oluyor ama adet mi olacağım anlamıyorum. Kaldı 8 gün
Evet yumurtlamadan sonra 14. günBenim de reglim hep 27 günde olur ona göre 25i bat. Ancak bu ay yumurtlamam 15. Günde yani 13 nisanda oldu buna göre bat 27-28ine mi geçmiş oldu?
Başla canım kesinlikle faydası oluyor arı sütü propolis al takviyeKizlar Mayıs ayında sizce propolise felan baslayim mi kendim folik asit kullaniyordum zaten yoksa akisina mi birakayim daha önceki aylarda incir denemem oldu
Canim neye faydası var bunlarinBaşla canım kesinlikle faydası oluyor arı sütü propolis al takviye
Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Sağlık olsun.. Ben de Şubat ayında yaklaşık seninki kadarken düşük yaptım belkide 6 haftalık di kese vardı çünkü ama bebiş görmemiştim henüz kese gelişmedi ve düşük oldu.. Bazen sagklsiz olduğu için vücut hamileliği iptal edermiş ve hatta rahim yeni sağlıklı bebek olsun istermiş.. düşükten sonra hamile kalma şansı artıyor özelikle 3 ay içinde ve hatta ikinci gebelik %70 sağlam olurmuş .. İnshaAllah senin de öyle olur canım üzme kendini herşey de bir hayır var en azından hamile kalabiliyorsunSelam kızlar, ben mart ayında gebelik planlayanlar grubundaydım. Gebe de kaldım. Ama 5 haftalıkken düşük yaptımİlk gebeliğimdi 8 aydır uğraşıyorduk Doktor hiçbir sorun yok. Olabiliyor böyle dedi, en koktuğum şeylerden biriydi. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.
Sormak istediğim hiç düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalanlar var mı etrafınızda ya da sizlerin önceki hamileliklerinde?
Çok üzgünüm. Sağlıklı olsun bebeğim nasip olsun inşallah hepimize
Tamam ozaman İnshaAllah iyileşirsin o zaman kadarYok bat bittikten 1 gün sonra yani 6 ci gün ilişki oldu sadece yumurtlamaya daha var kuzum
Aynen kuzum iyiyim ya sabah kötüydümcanım hıc bellı olmaz 1kerede bıle tutan var,
uzme kendını , erkeklerde genel bır rahatlık hali var zatenmaaleseff
Öyle vallla zaman geçince de ben gorucem onuCanım seni o kadar iyi anlıyorum ilk yıllar bu sıkıntıyı o kadar yaşadım ki. Eşim erkenden uyurdu gün aşırı ilişki istemezdi ben her gece ağlama krizine girerdim. Zamanla onlar da anlayorlar benim eşim daha yeni yeni anlıyor 3 yıl geçmesine rağmen bak mesela geçen ay yumurta çatladıtan sonra sadece 2 kez ilişki oldu o kadar.