Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bir problem mi çıktı sende ne tedavisi olmaya başladın eşinde oldu mu muayene bende gitmeyi düşünüyorum ama kararsız da kaldım
Prolaktin değerim yüksek çıktı ilaç kullandım Martta gittiğimde değerim düşmüştü bu defa tsh yüksek çıktı onun içinde dahiliyeye gittim şuan ilaç kullanıyorum. Geçen ay prolaktin düştükten sonra klomen kullandım çok güzel bir yumurta gelişti ama malesef olmadı. Bu ay tekrar gittim doktor eşin de bir ürolojiye gitsin dedi onda da bisey çıkmadı çok şükür. Bana da bu ay ilaç vermedi tekrardan ramazandan sonra rahim filmi çekelim dedi. Bu ay hamile kalmazsam gelecek ay rahim filmi çektircem

anladım canım inşallah hakkında hayırlısı olsun her şeyin hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz ama nasip olmayınca da olmuyor malesef
Sagol kuzum 2 tane evladim var 11 ve 8 yaslrinda hep3. Ay hamile kaldim ikisindede 2 tanede düşüğüm oldu hemde yani toplamda 4 gebelik gecirdim ama suan ugrasiyorum maalesef sanirim eskisi gibi uzerime ceket atsan hamile kalan cinsten degilim artık esim 40 ben 32 yasindayim hic gebelik istemezken 2 kere daha hamile kalmıştım simdi istiyoruz ama yok acaba kafamiza takmamakmi gerekiyor

Merhabalar cnm tsh kaç çıktı senin

Doktor bana 3 ay olmazsa gel dedi . Fsh7,95 tsh 2,92 prolaktin 6,64 bi sıkntı var mı arkadaşlar ben gittiğimde ne yapacak ilaç mı verecek

Doktor bana 3 ay olmazsa gel dedi . Fsh7,95 tsh 2,92 prolaktin 6,64 bi sıkntı var mı arkadaşlar ben gittiğimde ne yapacak ilaç mı verecek
Canım prolaktinin güzel tsh ın cok normal fsh ı bilmiyorum değer olarak onu bilen arkadaşlar yorumlasın ama diğer ikisi normal

Hanımlar merhaba ben mfk nın advictor takviyesini aldım yarın gelecek sanırım burada alıp kullananlar var ama nasıl kullancam bilmiyorum günde 1 tane mi 2 tane mi içiliyor
Merhaba hoşgeldin
Benim bilgim yok o konuda ama diğer kızlar yardımcı olurlar.. İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın

Bence yaptır tahlillerin güzelce rahim filmi filan çektirdin mi ? Doktora da girebildiğin kadarı gidersin sonra sen kendin al test evde yaparsın yumurtlamayı bilmek için.. bayram gelmeden yapılması gereken birşey varsa ona göre yapılmış olur ..

Sen takılma okadarina belki o günkü spermler için geçerli işini morfolojik sayı... Birsye olmaz ondan siz devam edin ne güzel bak diğer herşey younda MashaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…