- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 30
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.701
Prolaktin değerim yüksek çıktı ilaç kullandım Martta gittiğimde değerim düşmüştü bu defa tsh yüksek çıktı onun içinde dahiliyeye gittim şuan ilaç kullanıyorum. Geçen ay prolaktin düştükten sonra klomen kullandım çok güzel bir yumurta gelişti ama malesef olmadı. Bu ay tekrar gittim doktor eşin de bir ürolojiye gitsin dedi onda da bisey çıkmadı çok şükür. Bana da bu ay ilaç vermedi tekrardan ramazandan sonra rahim filmi çekelim dedi. Bu ay hamile kalmazsam gelecek ay rahim filmi çektircemCanım bir problem mi çıktı sende ne tedavisi olmaya başladın eşinde oldu mu muayene bende gitmeyi düşünüyorum ama kararsız da kaldım
evet sperm bıraz kendını toplasın dedım,evet canım bence de mantıklı bende bi gün ara verdim bakalım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız çifte bayram yaparız
Sagol kuzum 2 tane evladim var 11 ve 8 yaslrinda hep3. Ay hamile kaldim ikisindede 2 tanede düşüğüm oldu hemde yani toplamda 4 gebelik gecirdim ama suan ugrasiyorum maalesef sanirim eskisi gibi uzerime ceket atsan hamile kalan cinsten degilim artıkanladım canım inşallah hakkında hayırlısı olsun her şeyin hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz ama nasip olmayınca da olmuyor malesef
Guzel haberler ver bize kuzumyok canımm catlıyor benım yumurtalaarım hatta kontrole gıttıgımde bır catlamıs yumurta vardı ıkı tanede olgun,
her ıhtımale karsı ıgne verdı kist olmasın dıye yumurtalar
Afferim kizzz helal olsun vallaha işte ben böyle görmek istiyorum herkesi batı bekleyinnn abi acele yok relaaaaxbat günümü bekliyorum test yapmadım canım
aahahah o bu ay öyle oldu öteki ayları sor bideAfferim kizzz helal olsun vallaha işte ben böyle görmek istiyorum herkesi batı bekleyinnn abi acele yok relaaaax
ınsallaahhh kuzumm,Guzel haberler ver bize kuzum
Canım benim 9. Ayım 1 yılı beklemedikKizlar dört aydır beş aydır isteyen kizlar sizler muayene oldunuz mu ? Yoksa bir yılınızı doldurmayi mi bekleyecekskniz
Merhabalar cnm tsh kaç çıktı seninProlaktin değerim yüksek çıktı ilaç kullandım Martta gittiğimde değerim düşmüştü bu defa tsh yüksek çıktı onun içinde dahiliyeye gittim şuan ilaç kullanıyorum. Geçen ay prolaktin düştükten sonra klomen kullandım çok güzel bir yumurta gelişti ama malesef olmadı. Bu ay tekrar gittim doktor eşin de bir ürolojiye gitsin dedi onda da bisey çıkmadı çok şükür. Bana da bu ay ilaç vermedi tekrardan ramazandan sonra rahim filmi çekelim dedi. Bu ay hamile kalmazsam gelecek ay rahim filmi çektircem
Canım prolaktinin güzel tsh ın cok normal fsh ı bilmiyorum değer olarak onu bilen arkadaşlar yorumlasın ama diğer ikisi normalDoktor bana 3 ay olmazsa gel dedi . Fsh7,95 tsh 2,92 prolaktin 6,64 bi sıkntı var mı arkadaşlar ben gittiğimde ne yapacak ilaç mı verecek
Amh baktırdınmıDoktor bana 3 ay olmazsa gel dedi . Fsh7,95 tsh 2,92 prolaktin 6,64 bi sıkntı var mı arkadaşlar ben gittiğimde ne yapacak ilaç mı verecek
Ahhh MashaAllah canım bol bol değerlendirdin İnshaAllahKızlar günaydın :)
Doktordan çıktım yumurtan çatlamış dedi iğne olmadım
Merhaba hoşgeldinHanımlar merhaba ben mfk nın advictor takviyesini aldım yarın gelecek sanırım burada alıp kullananlar var ama nasıl kullancam bilmiyorum günde 1 tane mi 2 tane mi içiliyor
Canım belkide üşüttün yorma kendini dinlenYa sadece bat bitimi değerlendirme oldu okadar ne bilim halsizlik var hicbi iş yapasim yok
Bence yaptır tahlillerin güzelce rahim filmi filan çektirdin mi ? Doktora da girebildiğin kadarı gidersin sonra sen kendin al test evde yaparsın yumurtlamayı bilmek için.. bayram gelmeden yapılması gereken birşey varsa ona göre yapılmış olur ..Kızlar herkese merhaba. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. bugün regli oldum ve Cuma günü için doktora randevu aldım. Benim 7 ay içinde 2 kaybım oldu bu nedenle tahlillerimi yaptırmak ve hormonlara baktırmak istiyorum. Ama benim yumurtlama zamanı bayrama denk gelecek ve bayramda ve sonrasında şehir dışında olacağız eşimin ailesinin yanında. Bu doktor kontrolü için sorun olur mu? Bir sonraki ay mı doktor kontrolüne başlamalıyım? Bilgi verebilir misiniz?
Yok baslayan adet 19 Nisan bitiş 26 Nisan ama negatif test yapmıştım 18 nisandaAaaa dur bakalım buraya en son böyle gelen kişi şuan listemde hamileben bat tarihini 26 Nisan ekliyorum o zaman
Sen takılma okadarina belki o günkü spermler için geçerli işini morfolojik sayı... Birsye olmaz ondan siz devam edin ne güzel bak diğer herşey younda MashaAllahKızlar bizde 1 senedir istiyoruz bebek doktora gittim hiç bir sorun yok dedi kan tahlili verdim güzel dedi eşime varikosel teşhisi konuldu ama doktor değerlerine bakıp değerlerin iyi gebeliğe engel değil dedi ah ne yapacağımızı şaşırdık sperm sayısı hareketi gayet iyi ama morfoloji 3 çıkmış bilgisi olan var mı aranizda doktor engel değil dedi ama 4 ve üzeri iyi sayılır diye okudum
Heeee şimdi anladım canım kusura bakma ben sen şuan adetli değilsin sandım tamam o zaman hemen düzeltiyorumYok baslayan adet 19 Nisan bitiş 26 Nisan ama negatif test yapmıştım 18 nisanda