Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol kuzum 2 tane evladim var 11 ve 8 yaslrinda hep3. Ay hamile kaldim ikisindede 2 tanede düşüğüm oldu hemde yani toplamda 4 gebelik gecirdim ama suan ugrasiyorum maalesef sanirim eskisi gibi uzerime ceket atsan hamile kalan cinsten degilim artık 😅 esim 40 ben 32 yasindayim hic gebelik istemezken 2 kere daha hamile kalmıştım simdi istiyoruz ama yok 🙈 acaba kafamiza takmamakmi gerekiyor
Kafaya takmamak çok etkiliymiş fakat bunu nasıl başarırız bilmiyorum gerçekten her hareketimi beslenmemi buna göre ayarlarken nasıl kafama takmayacağım

Kızlaaaar sakin bu sayfada kimse ümitsiz ümitsiz konuşmasın vallaha doverimmmm bakkk:sopa::sopa:

IMG_20220420_163858.jpg

Ohhh daha 60 senem var 🤣🤣🤣

Kızlaaaar sakin bu sayfada kimse ümitsiz ümitsiz konuşmasın vallaha doverimmmm bakkk:sopa::sopa:

Eki Görüntüle 3052355
Kızlar sanirrim haber ünlü bir troll Muş ama ben çok iyi hatırlıyorum Zahide yetişe çok yaşlı bir çift ikiz bebişleri le gelmişler di hatta öyle ki çocuklara bakamayavaklari için devlete teslim ettiler boş bis bakıyordu etrafa ikiside yaşlı olduklari için yazikk☺️

Kızlar sanirrim haber ünlü bir troll Muş ama ben çok iyi hatırlıyorum Zahide yetişe çok yaşlı bir çift ikiz bebişleri le gelmişler di hatta öyle ki çocuklara bakamayavaklari için devlete teslim ettiler boş bis bakıyordu etrafa ikiside yaşlı olduklari için yazikk☺️
Valla tıp çok ilerledi.. insan vucudunda yaşlanma da çok geriledi.. eskide 50 yaşında insanlar nine dede olur köşede oturur el öptürürdü, şimdi 70likler bile genç takılıyor 😅

Valla tıp çok ilerledi.. insan vucudunda yaşlanma da çok geriledi.. eskide 50 yaşında insanlar nine dede olur köşede oturur el öptürürdü, şimdi 70likler bile genç takılıyor 😅
Evet haklısın canım ama bence bu iyi bir özellik 😂😂😘😘😘 şuanda kendimi yeniden bir ergen gibi hissediyorum 🤣🤣🤣🤣

Chyperus Chyperus @MaviHayallerim S S_h_a @Reyyanalmd kızlaaaar:KK24: batlar yaklaşmış sizde durumlar nedir hayırlısıyla İnshaAllah 😍😁😁
Bende hafif bi kasik ağrısı var onun dışında birşey yok . Birde iftarı fazla kaçırınca midem çok kötü oluyor . Yani acı birşeyler geliyor ağzıma. Diyorum ki galiba çok yedim 🙈 bugün gebelik testi aldım . Bat tarihini bekliyorum . Ne heyecanlıyım ne de umutsuzum . Her oluşumun başımın üzerinde yeri var 💕 hayırlısı olsun da zamanında inşallah olacak 🌸

Benim geç yumurtlama olduğu için bat 28 Nisan, belirtmiştim de. Anlam veremiyorum henüz, kasıklarımda kramplar oluyor ama adet mi olacağım anlamıyorum. Kaldı 8 gün :KK64:
Hadi yaaa hayır olsun İnshaAllah .. Güzel haberlerin işaretidir umarım 🤗

Ben gidememiştim sanırım ondan kaçırdım görmedim mesajını ben değiştiriyem bat tarihini ozaman

Bence yaptır tahlillerin güzelce rahim filmi filan çektirdin mi ? Doktora da girebildiğin kadarı gidersin sonra sen kendin al test evde yaparsın yumurtlamayı bilmek için.. bayram gelmeden yapılması gereken birşey varsa ona göre yapılmış olur ..
Yok canım rahim filmi cekilmedim. Cuma günü sabahtan randevu aldım bakalım gideceğim.

X