-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.621
Ayy harikaNiqu A ad000 R Random3 @iyilikperisi92 My_Moonlight06 vee diğer kızlarrr doktordan çıktım tavuk gibi yumurtlamısım masallah solda 4 sagda 3 tane soldakiler kucuk sagdakiler 15 mm olmus şimdiden döngünün 8. Günündeyim adetle birlikte doktor cuma günğ tekrar cagırdı masallah bir sürü yumurtan olmus dedi cuma büyük ihtimalle bakcak sonra çatlatma iğnesi
Aynen eşime söyledi.Amin Allah canım Amin.Sagol kuzumÇok sevindim canım. Bisey yok demiş zaten inşallah 2 de güzel haberlerle gel
İn şa Allah canımCok şükür canım insallah güzel cıkar sonucunda
Bence mutlaka git canım, hormonlara bakılsın kan değerlerine.. regl zamanı kaç yumurtan oluşmuş ona bakar.. belki bayram öncesi hem sonuclar için çağırdığında tekrar büyüme durumlarına bakar.. zaten yumurtlama zamanı çağırmıyorlar 2-3 gün önce çağırıyorlar.. bir ay bir aydırKızlar herkese merhaba. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. bugün regli oldum ve Cuma günü için doktora randevu aldım. Benim 7 ay içinde 2 kaybım oldu bu nedenle tahlillerimi yaptırmak ve hormonlara baktırmak istiyorum. Ama benim yumurtlama zamanı bayrama denk gelecek ve bayramda ve sonrasında şehir dışında olacağız eşimin ailesinin yanında. Bu doktor kontrolü için sorun olur mu? Bir sonraki ay mı doktor kontrolüne başlamalıyım? Bilgi verebilir misiniz?
Tamam canımGözün aydın canım sonucu bize bildir
Aa evet sen onu da kullanıyordun demek ki gerçekten işe yarıyor çok sevindim vallaİnsallah canım mfk ürünlerinin de yumurtalarımda etkisi oldugunu düşünüyorum klomenle bile bu kadar yumurtam olmamıstı cnku insallah canım hepinize de dua ediyorum bu ay hepimiz hamile kalcaz insallah
Sagol canım benim Hepimiz tutturuyorz bu ay insallahh yeterki stres yapmayalımAyy harika8.güne göre çok iyi gelişmiş maşallah. E artık iyi çalışın en az 2 tanesini tutturmanızı bekliyoruz
Burda okuduklarıma dayanarak diyorum 2 milim falan büyüyomus yumurta 18 milim 20 milim oldugunda vuruyolar 18 ve üstü bence olur o kadar diye düşünüyorum canım vurur iğne insallah güzel sonuc alırsınKızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?
ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..
partalina_ R Random3 Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 @Aziizaam S sultansultan90 OKYANUS302 @Hemsire47 ve diğer kızlar ne derseniz ?
cok guzellll canım ne kadar cok yumurta o kdar şans demekNiqu A ad000 R Random3 @iyilikperisi92 My_Moonlight06 vee diğer kızlarrr doktordan çıktım tavuk gibi yumurtlamısım masallah solda 4 sagda 3 tane soldakiler kucuk sagdakiler 15 mm olmus şimdiden döngünün 8. Günündeyim adetle birlikte doktor cuma günğ tekrar cagırdı masallah bir sürü yumurtan olmus dedi cuma büyük ihtimalle bakcak sonra çatlatma iğnesi
İnsallah canım sen nasılsın ne durumdasıncok guzellll canım ne kadar cok yumurta o kdar şans demek
ınsallaahhh bebiş olsunlar
Canım hormonlara genelde regliyken bakıyorlar yumurtlama zamanını gene sen degerlendir regliyken testlerini verKızlar herkese merhaba. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. bugün regli oldum ve Cuma günü için doktora randevu aldım. Benim 7 ay içinde 2 kaybım oldu bu nedenle tahlillerimi yaptırmak ve hormonlara baktırmak istiyorum. Ama benim yumurtlama zamanı bayrama denk gelecek ve bayramda ve sonrasında şehir dışında olacağız eşimin ailesinin yanında. Bu doktor kontrolü için sorun olur mu? Bir sonraki ay mı doktor kontrolüne başlamalıyım? Bilgi verebilir misiniz?
Pek fazla olmuyor ya geçen aylarda idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ondan olmuştuAminnnn canımm.. normalde kasık ağrım olur mu adete yakın ?
Hoşgeldin canım son ayımız mayıs olur inşallah. Bir an önce dr a git ve baktırmam gerekenlere baktır hayırlı güzel haberlerle de gelKızlar bende Nisan ayından aranıza tekrardan transfer oldum maalesef. İnşallah Haziran ayına transfer olmak nasip olmaz hiçbirimize.My_Moonlight06 canım beni de listeye ekler misin? SAT 20 Nisan BAT 20 Mayıs. 7 aydır deniyoruz. 2 kaybım var (
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim kuzum. Cuma günü reglimin üçüncü günü oluyor. Gitmek için uygun değil mi?Bence mutlaka git canım, hormonlara bakılsın kan değerlerine.. regl zamanı kaç yumurtan oluşmuş ona bakar.. belki bayram öncesi hem sonuclar için çağırdığında tekrar büyüme durumlarına bakar.. zaten yumurtlama zamanı çağırmıyorlar 2-3 gün önce çağırıyorlar.. bir ay bir aydır
Ay inşallah canım benim. Nisan ayı ramazandan dolayı heralde biraz az gebişli oldu. Mayıs olsun bizim olsun inşallah.Hoşgeldin canım son ayımız mayıs olur inşallah. Bir an önce dr a git ve baktırmam gerekenlere baktır hayırlı güzel haberlerle de gel
Tamam canım o zaman ben cuma günkü randevuma gideyim. Birde siz randevuyu nereden alıyorsunuz? Ben 1 yıldır gebelik düşünüp olmayanlar diye bir bölüm vardı oraya aldım. Orada bakarlar değil mi?Canım hormonlara genelde regliyken bakıyorlar yumurtlama zamanını gene sen degerlendir regliyken testlerini ver
Hiç baktırmadım ilk defa baktıracağım canım. İlk gebelik düşüncemde hamile kalınca baktırmaya gerek duymamıştım açıkçası. Ama 2 kayıp olunca baktırmak istiyorum.canim daha once hic baktirmismiydin hormonlarina bence ilk bi git baktir yumurtlama gunlerinide degerlendirmeye calis yinede
Sen baktir kesinlikle nedir ne degildir ogrenmis olursun zaten bayramda cagirmaz seni cunku resmi tatilHiç baktırmadım ilk defa baktıracağım canım. İlk gebelik düşüncemde hamile kalınca baktırmaya gerek duymamıştım açıkçası. Ama 2 kayıp olunca baktırmak istiyorum.
kuzum bende geçen cumartesı kontrole gittim,İnsallah canım sen nasılsın ne durumdasın