Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy harika 8.güne göre çok iyi gelişmiş maşallah. E artık iyi çalışın en az 2 tanesini tutturmanızı bekliyoruz

Bence mutlaka git canım, hormonlara bakılsın kan değerlerine.. regl zamanı kaç yumurtan oluşmuş ona bakar.. belki bayram öncesi hem sonuclar için çağırdığında tekrar büyüme durumlarına bakar.. zaten yumurtlama zamanı çağırmıyorlar 2-3 gün önce çağırıyorlar.. bir ay bir aydır

Burda okuduklarıma dayanarak diyorum 2 milim falan büyüyomus yumurta 18 milim 20 milim oldugunda vuruyolar 18 ve üstü bence olur o kadar diye düşünüyorum canım vurur iğne insallah güzel sonuc alırsın rabbim gönlündekini nasip etsin insallah

cok guzellll canım ne kadar cok yumurta o kdar şans demek
ınsallaahhh bebiş olsunlar

Canım hormonlara genelde regliyken bakıyorlar yumurtlama zamanını gene sen degerlendir regliyken testlerini ver

Hoşgeldin canım son ayımız mayıs olur inşallah. Bir an önce dr a git ve baktırmam gerekenlere baktır hayırlı güzel haberlerle de gel

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim kuzum. Cuma günü reglimin üçüncü günü oluyor. Gitmek için uygun değil mi?

Canım hormonlara genelde regliyken bakıyorlar yumurtlama zamanını gene sen degerlendir regliyken testlerini ver
Tamam canım o zaman ben cuma günkü randevuma gideyim. Birde siz randevuyu nereden alıyorsunuz? Ben 1 yıldır gebelik düşünüp olmayanlar diye bir bölüm vardı oraya aldım. Orada bakarlar değil mi?

İnsallah canım sen nasılsın ne durumdasın
kuzum bende geçen cumartesı kontrole gittim,
sagda bır 20mm vardı yumurta ılıskı onderdı,
solda da 2tane 18-20 arası yumurta vardı pazar gunu ıgne yap dedı,
işte çalışmalara başladık bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…