Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende Nisan ayından aranıza tekrardan transfer oldum maalesef. İnşallah Haziran ayına transfer olmak nasip olmaz hiçbirimize. My_Moonlight06 canım beni de listeye ekler misin? SAT 20 Nisan BAT 20 Mayıs. 7 aydır deniyoruz. 2 kaybım var (

Ben daha yeni katıldım sayfaya evet kabul etti perşembe gel dedi ama perşembe adetimin 4. Günü oluyor şuan adetim. Doktora söylediğimde gel sen anestezi hazırlığı yapılacak dedi tam anlamadım film o gün mü çekilecek adetliyken oluyor mu hiç bilmiyorum

Kızlar herkese merhaba. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. bugün regli oldum ve Cuma günü için doktora randevu aldım. Benim 7 ay içinde 2 kaybım oldu bu nedenle tahlillerimi yaptırmak ve hormonlara baktırmak istiyorum. Ama benim yumurtlama zamanı bayrama denk gelecek ve bayramda ve sonrasında şehir dışında olacağız eşimin ailesinin yanında. Bu doktor kontrolü için sorun olur mu? Bir sonraki ay mı doktor kontrolüne başlamalıyım? Bilgi verebilir misiniz?

canim daha once hic baktirmismiydin hormonlarina bence ilk bi git baktir yumurtlama gunlerinide degerlendirmeye calis yinede

Canım benimm üzme kendini stres yapma bizler daha fazla düşünüyoruz nasıl olacak edecek diye ama inşaALLAH olmuştur se olumlu düşün ki olumlu olsun herşey RABBİM güzel haberler alabilmeyi nasip etsinn

Kızlar hastanedeyim..film çektirdim..eşime doktor dedi hiç bir şeyi yok çok şükür.ama saat 2 sonuç çıkacakmış..bizde bekliyoruz..o zaman ikimizin de test sonuçlarına bakıcak ve bir şeyler söyler

Hadi gözün aydın canım. Acı hissettin mi hiç

Niqu A ad000 R Random3 iyilikperisi92 My_Moonlight06 vee diğer kızlarrr doktordan çıktım tavuk gibi yumurtlamısım masallah solda 4 sagda 3 tane soldakiler kucuk sagdakiler 15 mm olmus şimdiden döngünün 8. Günündeyim adetle birlikte doktor cuma günğ tekrar cagırdı masallah bir sürü yumurtan olmus dedi cuma büyük ihtimalle bakcak sonra çatlatma iğnesi

Ayy çok sevindim canım gözün aydın maşallah güzel güzel bebiş olsun onlar

Ayy çok sevindim canım gözün aydın maşallah güzel güzel bebiş olsun onlar
İnsallah canım mfk ürünlerinin de yumurtalarımda etkisi oldugunu düşünüyorum klomenle bile bu kadar yumurtam olmamıstı cnku insallah canım hepinize de dua ediyorum bu ay hepimiz hamile kalcaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…