- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.581
Sen bizden cok sonrasın8 mayis bakalimbenimkine daha 18 gun var kız son 3 gun erken ciksa 15 gun
Ya canım ya valla haklısın ama bütün stresi tek basımıza yüklenmememiz gerek eşlerde bu konuda yardımcı olması lazım konus güzel eşinle stres yapıp aglama yumurtalarını etkilicen valla benimki artık kendi soruyo bgn mu yapcaz yarın mı yapcaz stresinizi paylasın kuzum sen hiç morelini bozma allah tan umut kesilmez girmişssiniz sonucta ilişki belkide tutucaktır canım4 5 tane kaldı bu arada ben bu ay dan umııdm yok kızlae şimdiden elendım haberınız olsun yumurtlamadan sonraki gün sadece ilişki oldu adam hep uykuya kaldı bişiler oldu felan bugın yanı dın bile çok önemliydi afedersiniz ama gecelıgımşe ortada kaldım aglamayanbasladım sahur zamanı kalktım ağladım çaresizce sonra eşimde kalktı özür diledi benden yanı biraz ona cektiricem öyle baslıcam öbür ay eğer bişiler istiyor ise oda emek verecekmsigsrayı azaltacak gibi ben boşuna ovulasyonn yaptım dedim ağladım resmen gece evin ortasında çığlık attım sinirden. Su an da bunları yazarken bile kendımı tutamıyorum sinirden en önemli zamanı kaçırdık diye Biz elimizden geleni yapıyoruz ama onlar cok rahat takılıyorlar ben bunu anladım sigara içtiğini gördüm fırlattım attım bunları anlatıyorum size birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz diye asırı doluyum ve sinirliyim
Belki de hamileyim o değerlendirdiğimiz bir gün tutmuştur nasip ama emek vermeden de bişi olmaz bilmiyorum tedaviye bile başlamamayı düşünüyorum 2 ci ye
İnşaÂllah canım ama bir hormonum yüksek çıktı FSH 25.99 Muş doktor pat diye menepoza giriyorsun senin yaşlarında böyle değer çıkmaması lazım diyip klomen verdi önümüzdeki aya gel tekrar bakalım dedi neye uğradığımı şaşırdım yaşım 22 ek olarak belki labaratuvar da sorun çıkmışta olabilir diyip gönderdiÇok geçmiş olsun canım kaybın için üzüldüm
İnshaAllah birdaha yaşamazsın böle bir şey direk bebişini alirisn kucağına
A a a hadi gözün aydın canım hemen bugün değerlendirinKızlar günaydın :)
Doktordan çıktım yumurtan çatlamış dedi iğne olmadım
3 aydır değerlendiriyorum bu günleri bilinçli olarak ama yok olmadı :)A a a hadi gözün aydın canım hemen bugün değerlendirin
Kuzum 4 kere oldu işte bi adet biter bitmez ustt üstte bide 2 kere daha catlama günün de girdim ılıskıye ya uzıldj kız oda ama iyi oldu oh biraz burnu sürtsün valllla hiç de acımıcam bu sefer artkk uzmucem bende kendımı ama bi zoruma gitti kızYa canım ya valla haklısın ama bütün stresi tek basımıza yüklenmememiz gerek eşlerde bu konuda yardımcı olması lazım konus güzel eşinle stres yapıp aglama yumurtalarını etkilicen valla benimki artık kendi soruyo bgn mu yapcaz yarın mı yapcaz stresinizi paylasın kuzum sen hiç morelini bozma allah tan umut kesilmez girmişssiniz sonucta ilişki belkide tutucaktır canımmerak etme sen
canım hıc bellı olmaz 1kerede bıle tutan var,Kuzum 4 kere oldu işte bi adet biter bitmez ustt üstte bide 2 kere daha catlama günün de girdim ılıskıye ya uzıldj kız oda ama iyi oldu oh biraz burnu sürtsün valllla hiç de acımıcam bu sefer artkk uzmucem bende kendımı ama bi zoruma gitti kız
süperr degerlendırmeelerrr başlasınnnn :)Kızlar günaydın :)
Doktordan çıktım yumurtan çatlamış dedi iğne olmadım
Bende letu da çok zor geliştirmişti bence sende rahat oluşacakBende de pko var ya letu ve klomenle hemen büyüyordu bu gonalf yavaş kaliteli büyütüyor diye biliyorum bakalım yarın görecem bende ne kadar büyümüş
Ay keşke öyle bir ortam olsa valla saatlerce konuşuruz mükemmel olurKız bide hepimizin yüz yüze geldigini düşünsene kahve içerkene hepimiz ne konuşuruz susmayız valla hiçbirimiz habire topluca test yaprıziyilikperisi92 paso ovülasyon yapar
Yok canım söylemedi perşembe günü önümüzü görürüz dedi sadeceNe kadar ki boyutları söylemedimi?
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ilk yıllar bu sıkıntıyı o kadar yaşadım ki. Eşim erkenden uyurdu gün aşırı ilişki istemezdi ben her gece ağlama krizine girerdim. Zamanla onlar da anlayorlar benim eşim daha yeni yeni anlıyor 3 yıl geçmesine rağmen bak mesela geçen ay yumurta çatladıtan sonra sadece 2 kez ilişki oldu o kadar.4 5 tane kaldı bu arada ben bu ay dan umııdm yok kızlae şimdiden elendım haberınız olsun yumurtlamadan sonraki gün sadece ilişki oldu adam hep uykuya kaldı bişiler oldu felan bugın yanı dın bile çok önemliydi afedersiniz ama gecelıgımşe ortada kaldım aglamayanbasladım sahur zamanı kalktım ağladım çaresizce sonra eşimde kalktı özür diledi benden yanı biraz ona cektiricem öyle baslıcam öbür ay eğer bişiler istiyor ise oda emek verecekmsigsrayı azaltacak gibi ben boşuna ovulasyonn yaptım dedim ağladım resmen gece evin ortasında çığlık attım sinirden. Su an da bunları yazarken bile kendımı tutamıyorum sinirden en önemli zamanı kaçırdık diye Biz elimizden geleni yapıyoruz ama onlar cok rahat takılıyorlar ben bunu anladım sigara içtiğini gördüm fırlattım attım bunları anlatıyorum size birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz diye asırı doluyum ve sinirliyim
Belki de hamileyim o değerlendirdiğimiz bir gün tutmuştur nasip ama emek vermeden de bişi olmaz bilmiyorum tedaviye bile başlamamayı düşünüyorum 2 ci ye
Muayene oldun mu canımDoktorum artık bana dedi geçenlerde bazen cehalet iyidir ddi stres yapmazsın ddi ddim hoam elimde değil herşeyi bilmem lazım benim
Bilmiyorum gece çok kötü oldum dünden beri orucum bozukcak diye zor dayandım sonra gece. Birden midem kötü oldu çıkardım öyle rahatladım ara ara midem bulaniyo daha adetten bugüne 13 cu gün yumurtlama zamanı mide bulantısı olur mu yaElifff ne oldu
Ya sadece bat bitimi değerlendirme oldu okadar ne bilim halsizlik var hicbi iş yapasim yokNe oldu ki acaba ? Senin bata da var baya var mı bir şüphen yoksa ?
Kuzum şimdi doktordayım bekliyorum birazdan giricemMuayene oldun mu canım
Bazen insan tanimadigi insanlara icini acinca rahatliyor cunku bizler icin fesatlık fitne düşünmüyolar biz birbirimizin yol arkadasiyiz burdaHaklısın sizle konuştum bira z rahatladom yeminlen
Canim gecmis olsun bende dunden bu yana hep uyuyorum bademciklerim aciyo havalarmi carpti acaba bizi yaYa sadece bat bitimi değerlendirme oldu okadar ne bilim halsizlik var hicbi iş yapasim yok