Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niqu Niqu @ad000 @Random3 @iyilikperisi92 My_Moonlight06 My_Moonlight06 vee diğer kızlarrr doktordan çıktım tavuk gibi yumurtlamısım masallah 🤣🤣 solda 4 sagda 3 tane soldakiler kucuk sagdakiler 15 mm olmus şimdiden döngünün 8. Günündeyim adetle birlikte doktor cuma günğ tekrar cagırdı masallah bir sürü yumurtan olmus dedi cuma büyük ihtimalle bakcak sonra çatlatma iğnesi
Hayyy MashaAllah canımm Yaa 😍😍😍 çok sevindim eee artık bunlar biri bebiş olsun yaniiii...😁😁

Bende cuma günü gidicem İnshaAllah kocaman olmuş olur 🤲🏻🤲🏻 aynı gün gidicez desene😜

Ben çıktım doktordan..hiç bir sorunun yok çok şükür..tüpler açık..Eşimin sonuçları çok iyi çıkmış..6 ay öncekinden bile fazla çıkmış🙌🏻bende dedim boşuna koşmuyorum arkasıyca..onu ye..bunu ye diye))işte dedi bekliceksiniz..Benim bir testimin cevabı cuma çıkacak..AMH o çok önemli dedi..sorun çıksa..aşılama ederiz bir zamandan sonra..iyi çıksa bekleyin...olmasa yine aşılama🤷🏻‍♀️

Ne tatlısın ya yüzümü güldürdün Allah razı olsun senden bu mübarek ayda hayırlısı olsun belki de bu kadar isyan ederken hamileyimdir 🙏🏼🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İns guzel haberler alırız kız
İnshaAllah canımm Aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 senden de razı olsun tatlım 😘 alicaz İnshaAllah güzel haberler 😍

Ben çıktım doktordan..hiç bir sorunun yok çok şükür..tüpler açık..Eşimin sonuçları çok iyi çıkmış..6 ay öncekinden bile fazla çıkmış🙌🏻bende dedim boşuna koşmuyorum arkasıyca..onu ye..bunu ye diye))işte dedi bekliceksiniz..Benim bir testimin cevabı cuma çıkacak..AMH o çok önemli dedi..sorun çıksa..aşılama ederiz bir zamandan sonra..iyi çıksa bekleyin...olmasa yine aşılama🤷🏻‍♀️
Çok sevindim. Şimdi artık bir süre doktora gitmeden ilaç falan almadan mi deneyeceksiniz canım

İnşaÂllah canım ama bir hormonum yüksek çıktı FSH 25.99 Muş doktor pat diye menepoza giriyorsun senin yaşlarında böyle değer çıkmaması lazım diyip klomen verdi önümüzdeki aya gel tekrar bakalım dedi neye uğradığımı şaşırdım yaşım 22 ek olarak belki labaratuvar da sorun çıkmışta olabilir diyip gönderdi
Canım belki dediği gibidir yanlışlıkl olmuştur.. ama artık herşeyin çaresi var 50 yaşında doğuran var artık düşün .. Allah'ın izniyle herşey yoluna girer merak etme ☺️🌺

kuzum bende geçen cumartesı kontrole gittim,
sagda bır 20mm vardı yumurta ılıskı onderdı,
solda da 2tane 18-20 arası yumurta vardı pazar gunu ıgne yap dedı,
işte çalışmalara başladık bakalım :)
Ohh masallah olmus seninkiler çatlatma iğnesi vuruldunmu peki

Ben daha yeni katıldım sayfaya 😇 evet kabul etti perşembe gel dedi ama perşembe adetimin 4. Günü oluyor şuan adetim. Doktora söylediğimde gel sen anestezi hazırlığı yapılacak dedi tam anlamadım film o gün mü çekilecek adetliyken oluyor mu hiç bilmiyorum 🤷‍♀️
Adet bitince döngünün 8. Gün yada o civarlarda olur ya benim bildiğim 🤔 daha doğrusu adet biter bitmez gidilir 4. Gün olması erken değil mi ? Ben emin olamadım şuan... birde niye direk anesteziden bahsediyor sen mi istedin? Normalde hiç anestezi gerektiren bir şey değil biraz ağrı oluyor okadar adet sancısı gibi.. aşırı ağrısı olanlar daha nadir..

Tamam canım yeni katildiysan ozaman ekleyim seni listeye.. gelecek adetin ne zaman olur? tahmini de söyleye bilirsin..

Kızlar bizde 1 senedir istiyoruz bebek doktora gittim hiç bir sorun yok dedi kan tahlili verdim güzel dedi eşime varikosel teşhisi konuldu ama doktor değerlerine bakıp değerlerin iyi gebeliğe engel değil dedi ah ne yapacağımızı şaşırdık sperm sayısı hareketi gayet iyi ama morfoloji 3 çıkmış bilgisi olan var mı aranizda doktor engel değil dedi ama 4 ve üzeri iyi sayılır diye okudum

Adet bitince döngünün 8. Gün yada o civarlarda olur ya benim bildiğim 🤔 daha doğrusu adet biter bitmez gidilir 4. Gün olması erken değil mi ? Ben emin olamadım şuan... birde niye direk anesteziden bahsediyor sen mi istedin? Normalde hiç anestezi gerektiren bir şey değil biraz ağrı oluyor okadar adet sancısı gibi.. aşırı ağrısı olanlar daha nadir..

Tamam canım yeni katildiysan ozaman ekleyim seni listeye.. gelecek adetin ne zaman olur? tahmini de söyleye bilirsin..
Ben birşey demedim ama öncesinde vajinismustum bundan haberi var doktorun o sebepten mi dedi acaba bilemedim üniversite hastanesinin özeline gidiyorum. Perşembe gelin işlem için hazırlık yapalım dedi bende adetim 4. Gün oluyor yine de geleyim mi dedim o gün olmayacaksa işlem geleyim dedim oda önce anastezi hazırlığı yapılacak gelin dedi. Anlamadığım şu filmden önce bi ilaç filan mı kullanmam gerek acaba onu mu kullanmam gerek yada anestezi hazırlığı ne demek oluyor bilemedim 🤷‍♀️

Bu arada gelecek adetim de 15 Mayıs pazar olabilir 🙂

X