- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.641
Canım Olsun sonuçta görüp cevab vermişsin kuzum sağolBen biraz geç görmüşüm bu ara cok bakamadım foruma misafirim vardıMy_Moonlight06
Hayyy MashaAllah canımm YaaNiqu @ad000 @Random3 @iyilikperisi92 My_Moonlight06 vee diğer kızlarrr doktordan çıktım tavuk gibi yumurtlamısım masallah solda 4 sagda 3 tane soldakiler kucuk sagdakiler 15 mm olmus şimdiden döngünün 8. Günündeyim adetle birlikte doktor cuma günğ tekrar cagırdı masallah bir sürü yumurtan olmus dedi cuma büyük ihtimalle bakcak sonra çatlatma iğnesi
Bugun 11 de yaptın mı ?Kuzum iftarda cok sivi almadim en son afedersin tuvalete gittim 8 bucuk gibi sonra 9 da uyuya kalmışım 11 de uyandim kalktim yaptim
İnshaAllah canımm AminnnNe tatlısın ya yüzümü güldürdün Allah razı olsun senden bu mübarek ayda hayırlısı olsun belki de bu kadar isyan ederken hamileyimdirİns guzel haberler alırız kız
teşekkür ederim ay ışığım inşallah hepimiz için güzel haberler alırız ♡Canım İnshaAllah gönlünce olur herşey yaaa.. güzle haberlere gelesin
Ay öylemi ya aslında bende korkuyorum yapmaya durup dururken sakatlık cikarmayalim olan yumurtaya diyeMasaj ben geçen ay deneyeyim dedim cok sancı yaptı korktum bıraktım kist fln olur diye
Çok sevindim. Şimdi artık bir süre doktora gitmeden ilaç falan almadan mi deneyeceksiniz canımBen çıktım doktordan..hiç bir sorunun yok çok şükür..tüpler açık..Eşimin sonuçları çok iyi çıkmış..6 ay öncekinden bile fazla çıkmışbende dedim boşuna koşmuyorum arkasıyca..onu ye..bunu ye diye))işte dedi bekliceksiniz..Benim bir testimin cevabı cuma çıkacak..AMH o çok önemli dedi..sorun çıksa..aşılama ederiz bir zamandan sonra..iyi çıksa bekleyin...olmasa yine aşılama
Canım belki dediği gibidir yanlışlıkl olmuştur.. ama artık herşeyin çaresi var 50 yaşında doğuran var artık düşün .. Allah'ın izniyle herşey yoluna girer merak etmeİnşaÂllah canım ama bir hormonum yüksek çıktı FSH 25.99 Muş doktor pat diye menepoza giriyorsun senin yaşlarında böyle değer çıkmaması lazım diyip klomen verdi önümüzdeki aya gel tekrar bakalım dedi neye uğradığımı şaşırdım yaşım 22 ek olarak belki labaratuvar da sorun çıkmışta olabilir diyip gönderdi
Yarın değil mi hadi bakalım anaam vallaha çok heyecanlandım bir çoğumuz aynı durumdayızYok canım söylemedi perşembe günü önümüzü görürüz dedi sadece
Ohh masallah olmus seninkiler çatlatma iğnesi vuruldunmu pekikuzum bende geçen cumartesı kontrole gittim,
sagda bır 20mm vardı yumurta ılıskı onderdı,
solda da 2tane 18-20 arası yumurta vardı pazar gunu ıgne yap dedı,
işte çalışmalara başladık bakalım :)
Adet bitince döngünün 8. Gün yada o civarlarda olur ya benim bildiğimBen daha yeni katıldım sayfayaevet kabul etti perşembe gel dedi ama perşembe adetimin 4. Günü oluyor şuan adetim. Doktora söylediğimde gel sen anestezi hazırlığı yapılacak dedi tam anlamadım film o gün mü çekilecek adetliyken oluyor mu hiç bilmiyorum
17 nisanda catlatma ıgnesı yaptık kuzum bakalım,Ohh masallah olmus seninkiler çatlatma iğnesi vuruldunmu peki
Ayy canımm masallah hadi bakalım insallah olucakk17 nisanda catlatma ıgnesı yaptık kuzum bakalım,
Insallaahhh bu ay nasip olurr
ınsallah canımmm,amınnnAyy canımm masallah hadi bakalım insallah olucakk
Tabi tabi 2 yada 3. gün istiyorlarBilgilendirme için çok teşekkür ederim kuzum. Cuma günü reglimin üçüncü günü oluyor. Gitmek için uygun değil mi?
Vitamine devam et dedi..yemeğinizi dikkat edin..Ovulyasyon testiyle takip et bu kadar.En önemlisi cuma çıkan cevablari gonderirsin dediÇok sevindim. Şimdi artık bir süre doktora gitmeden ilaç falan almadan mi deneyeceksiniz canım
Ben birşey demedim ama öncesinde vajinismustum bundan haberi var doktorun o sebepten mi dedi acaba bilemedim üniversite hastanesinin özeline gidiyorum. Perşembe gelin işlem için hazırlık yapalım dedi bende adetim 4. Gün oluyor yine de geleyim mi dedim o gün olmayacaksa işlem geleyim dedim oda önce anastezi hazırlığı yapılacak gelin dedi. Anlamadığım şu filmden önce bi ilaç filan mı kullanmam gerek acaba onu mu kullanmam gerek yada anestezi hazırlığı ne demek oluyor bilemedimAdet bitince döngünün 8. Gün yada o civarlarda olur ya benim bildiğimdaha doğrusu adet biter bitmez gidilir 4. Gün olması erken değil mi ? Ben emin olamadım şuan... birde niye direk anesteziden bahsediyor sen mi istedin? Normalde hiç anestezi gerektiren bir şey değil biraz ağrı oluyor okadar adet sancısı gibi.. aşırı ağrısı olanlar daha nadir..
Tamam canım yeni katildiysan ozaman ekleyim seni listeye.. gelecek adetin ne zaman olur? tahmini de söyleye bilirsin..
Yani yumurtlamaya denk geldi mi?Ya sadece bat bitimi değerlendirme oldu okadar ne bilim halsizlik var hicbi iş yapasim yok