Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı geceler. İnşallah şu mübarek ayda hepimiz gebelik haberini aliriz. Benim bata 7 gün var çok kasık ağrım ve gaz sancim var afedersiniz. Ayni seyleri yaşayan var mi

Benide ekler misin canım. Sat 5 Nisan bat 1 Mayıs 1 buçuk yıldır 2. Çocuk için bekliyoruz

Kızlar yeni üyeyim cahilliğime verin lütfen
Bu çatlatma iğnesi düzenli adet gören her ay yumurtlayan birisi için hamile kalma olasıgını arttırıyor mu?
4 farklı doktora gittim 3 tanesi pko var dedi 1 tanesi yok dedi sebebi çok düzenli adet görmemmiş bu sebeple pko değilsin dedi, bende düzenli adet gören birisiyim 3 kez çatlatma iğnesi oldum üçünde de sonuç negatif oldu maalesef, kovit oldum bir dönem o sırada hamile kalmışım kimyasal gebelikmiş o da düşük yaptım ve bu süreçte hiçbir tedavi görmedim bütün olay kafayı başka şeylere yormakta sanırım

Bak işte çok doğru bir şey söyledin kafayı başka şeye yada şeylere yorunca oluyo olmasını istediğimiz şeyler çok geçmiş olsun rabbim hayırlı bir şekilde bu ay hepimizi pozitif kan testi ve kaset tipi testlerle mujdelesin

Hoşgeldin Sude

Ben de klomene benzer bir ilaç kullandım bu ay bakalım İnshaAllah hepimiz fayda görürüz..

Senin son adet tarihin ve bat ne zaman ekleyim listeye seni de
Hoşbuldum kuzum bildirimler gelmiyor bana doğru dürüst yorumları anca okuyorum son adet tarihim 15 nisan bat 10 mayıs yaa inşallah güzel gelişmeler olur. Bugun klomende 2.günümü tamamladım henüz birşey hissetmiyorum ama duygusallık ve görmede bulanıklık birde kasıklarımda hassasiyet var onun haricinde tıngır mıngır ilerliyoruz bakalım. Önümzdeki pazartesiyi iple çekiyorum yumurtaların boyutu nedir çatlamış mı yoksa çatlayacak mı kaçı gelişti nasıl gelişti kiste döndü mü kafamda bir sürü soru işareti var. Lakin ne ilginçtir ki endişesizim. İçimde bir gram heyecan yok. Tuhaf çok tuhaf.

Kız bide hepimizin yüz yüze geldigini düşünsene kahve içerkene hepimiz ne konuşuruz susmayız valla hiçbirimiz habire topluca test yaprız iyilikperisi92 paso ovülasyon yapar
4 5 tane kaldı bu arada ben bu ay dan umııdm yok kızlae şimdiden elendım haberınız olsun yumurtlamadan sonraki gün sadece ilişki oldu adam hep uykuya kaldı bişiler oldu felan bugın yanı dın bile çok önemliydi afedersiniz ama gecelıgımşe ortada kaldım aglamayanbasladım sahur zamanı kalktım ağladım çaresizce sonra eşimde kalktı özür diledi benden yanı biraz ona cektiricem öyle baslıcam öbür ay eğer bişiler istiyor ise oda emek verecekmsigsrayı azaltacak gibi ben boşuna ovulasyonn yaptım dedim ağladım resmen gece evin ortasında çığlık attım sinirden. Su an da bunları yazarken bile kendımı tutamıyorum sinirden en önemli zamanı kaçırdık diye Biz elimizden geleni yapıyoruz ama onlar cok rahat takılıyorlar ben bunu anladım sigara içtiğini gördüm fırlattım attım bunları anlatıyorum size birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz diye asırı doluyum ve sinirliyim
Belki de hamileyim o değerlendirdiğimiz bir gün tutmuştur nasip ama emek vermeden de bişi olmaz bilmiyorum tedaviye bile başlamamayı düşünüyorum 2 ci ye

Anladım canım.. Doktor kabul etti o zaman rahim filmini çektirmeyi.. yanlız gebe olup olmadığından mutlaka emin olmalısın, adet sonrası ilişkiye girmeden çekiliyor bu film normalde..

En son adet tarihin ne ? sayfamdakk Listeye baktım ama göremedim seni , sen henüz bilgi vermemiştin sanırım liste için

Ahhh iyi iyi heycan olmasın ya o zaman daha az stress yaparsın

Benim de dündü kontrolüm biri 8mm biri 12mm olmak üzere iki tane var ama doktor bira yavaş ilerlemis normalde ilaçla simidiye biraz daha fazla büyürdu ama yani sonucta adetimin 12.gunuydu.. zaten doktorda dedi belliki geç yumurtluyorsun dedi .. cuma yine çağırdı büyükse çatlama iğnesi yapacağız bakalım

Canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.. yeminle bak... Herkeste olur öyle şeyler ben de aynen senin gibi sinirleniyorum uykusuz ve yorgun oluyor eşim bazen o gün kaçıyor mesela.. istemediklerinden değil aksiymis gibi o gün ellerinde olmayan bir yorgunluk bir bri şey giriyor araya hatta bende kendim diyorumki kendime sanki ben çok istedim şimdi bazen insanın cani başlamak istemiyor bile ..neyse adamcağız özür dilemiş bak..

Takma kafanı Yumurtlama dan sonraki ilişki tutmuş olabilir tek atmışsındir belki ne belli

Hiç bozma moralini eleme hemen kendini yaaa.. dur bakalım şimdi senin kesin yumurtlama oldu mu çatlama filan ?

Oldu kuzum annemdeydik dün eve geldık 11 gibi hemen test yaptım bak bu son durum en son daki en altta olan akşam yaptığım haklısın kuzum bilerek yaptığı bişi değil aslın da ne bilim ya herseyin hayırlısı belkı de tutmuştur dediğin gibi rabbım zamanın da versin en güzelini

Eklentiler

• 55EBAC3C-3B01-41B9-8B94-3AFC415DC62E.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…