Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldu kuzum annemdeydik dün eve geldık 11 gibi hemen test yaptım bak bu son durum en son daki en altta olan akşam yaptığım haklısın kuzum bilerek yaptığı bişi değil aslın da ne bilim ya herseyin hayırlısı belkı de tutmuştur dediğin gibi rabbım zamanın da versin en güzelini
Oh MashaAllah MashaAllah çatlamış canım çoktan.. ilişki ne zaman oldu tam hangi tarihte ?

Bak işte çok doğru bir şey söyledin kafayı başka şeye yada şeylere yorunca oluyo olmasını istediğimiz şeyler çok geçmiş olsun rabbim hayırlı bir şekilde bu ay hepimizi pozitif kan testi ve kaset tipi testlerle mujdelesin🤲🤣🥰
İlk günler kafam başka şeylerde oluyor gün yaklaştıkça çık aklımdan diye kendimle kavga ediyorum resmen beceremediğim bir konu benim de maalesef 🙄🤔😀 bolcanak amiiin 🙏

Canım bu arada senden Allah razı olsun aklimdayken söyleyin geçen yazacaktim unuttum... Birine eczaneden alabilmesi için yardım ediyordum görünce dedim ne tatli Yaa ne güzel ingilenmissin canımsın😘😘😘🌺🌺🌺🌺
Sağolasın canım benim 🥰 kim olsa yapardı, taş atıp da kolum mu yoruldu sanki? Biz her türlü destek için buradayız. Senin de diline yüreğine sağlık, ettiğin dualar kabul olsun Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşım 🙏❤️

Kuzum en son geçen cersamba ve pazar oldu bu hafta hiç olmadı
Tamam istese önemli olan o günde ilişki olması.. spermler uzun yaşıyor sen 17sinde pik görmüşsun yani pazar aynı gün ilişki olmuş hemen ertesi gün 18inde çatlamış yani iyi denk gel gelmiş bakma sen .. ille tavşan gibi arka arkaya bisiler olması şart değil .. kimisi böyle gebe kalıyor ,bekliyor tam o gün beraber oluyor . Bu arada tutarsa erkek olur büyük ihtimalle habern olsun 🤣🤣

😂 4 5 tane kaldı bu arada ben bu ay dan umııdm yok kızlae şimdiden elendım haberınız olsun yumurtlamadan sonraki gün sadece ilişki oldu adam hep uykuya kaldı bişiler oldu felan bugın yanı dın bile çok önemliydi afedersiniz ama gecelıgımşe ortada kaldım aglamayanbasladım sahur zamanı kalktım ağladım çaresizce sonra eşimde kalktı özür diledi benden yanı biraz ona cektiricem öyle baslıcam öbür ay eğer bişiler istiyor ise oda emek verecekmsigsrayı azaltacak gibi ben boşuna ovulasyonn yaptım dedim ağladım resmen gece evin ortasında çığlık attım sinirden. Su an da bunları yazarken bile kendımı tutamıyorum sinirden en önemli zamanı kaçırdık diye Biz elimizden geleni yapıyoruz ama onlar cok rahat takılıyorlar ben bunu anladım sigara içtiğini gördüm fırlattım attım bunları anlatıyorum size birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz diye asırı doluyum ve sinirliyim
Belki de hamileyim o değerlendirdiğimiz bir gün tutmuştur nasip ama emek vermeden de bişi olmaz bilmiyorum tedaviye bile başlamamayı düşünüyorum 2 ci ye
Sakin ol kuzum bak oda anlamis özür dilemiş keske birakabilse sigarayi ama sigara bagimlilik yapan bisey ha deyince birakilmiyo ki esinde ister cocugu olsun sen onunla konuş yeniden sinirlenme yorma uzme kendini ayrica cinsellik olacaksa bebek icin olmasin siz istediğiniz icin olsun ki daha bi memnun kalin birbirinizden 🙈

Tamam istese önemli olan o günde ilişki olması.. spermler uzun yaşıyor sen 17sinde pik görmüşsun yani pazar aynı gün ilişki olmuş hemen ertesi gün 18inde çatlamış yani iyi denk gel gelmiş bakma sen .. ille tavşan gibi arka arkaya bisiler olması şart değil .. kimisi böyle gebe kalıyor ,bekliyor tam o gün beraber oluyor . Bu arada tutarsa erkek olur büyük ihtimalle habern olsun 🤣🤣
Ne tatlısın ya yüzümü güldürdün Allah razı olsun senden bu mübarek ayda hayırlısı olsun belki de bu kadar isyan ederken hamileyimdir 🙏🏼🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İns guzel haberler alırız kız

Sakin ol kuzum bak oda anlamis özür dilemiş keske birakabilse sigarayi ama sigara bagimlilik yapan bisey ha deyince birakilmiyo ki esinde ister cocugu olsun sen onunla konuş yeniden sinirlenme yorma uzme kendini ayrica cinsellik olacaksa bebek icin olmasin siz istediğiniz icin olsun ki daha bi memnun kalin birbirinizden 🙈
Haklısın kuzum yok oda üzüldü Allah var bu aralar işi yoğun ondan dolayı da oldu zaten biz bu ay doğal yolları tercih ettik Ramazan DNA dolayı ne bilim işte istemsizce yumurtlamayı takip edince ona odaklı ılıskıye giriyo insan

Ne tatlısın ya yüzümü güldürdün Allah razı olsun senden bu mübarek ayda hayırlısı olsun belki de bu kadar isyan ederken hamileyimdir 🙏🏼🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İns guzel haberler alırız kız
İnsallah hamilesindir 🥰 bide unutma ramazan ayindayiz biraz kısıtlı bi ay bebek yapma konusunda erkeklerde işten geliyor yorgunlar napsinlar…

Haklısın kuzum yok oda üzüldü Allah var bu aralar işi yoğun ondan dolayı da oldu zaten biz bu ay doğal yolları tercih ettik Ramazan DNA dolayı ne bilim işte istemsizce yumurtlamayı takip edince ona odaklı ılıskıye giriyo insan
Sanirim ben biraz saldim aşko bebek istedigi zaman gelsin ben cinsellik yasamak icin birlikte olmak istiyorum 🙈 yani herkesin kendine göre sorunlari var ya bizimde senelerdir esimde isteksizlik vardi cok skntilar yasadim bu konuda adami zorla kandiriyodum 😅son 1-1 bucuk senedir yaşi ilerledikce daha bi düşkün oldu bana her konuda 🥰🥰 simdi keyfini çıkarayım 🥰🥰 masallah masallah nazar degmesin 🧿 😅😂

Yok ilk zamanlar bende halsizlik yapıyordu. Ama bende yan etkisi ödem oldu onu içtiğim süreçte şişiyordum. Yan etkileri muhakkak olur ya hormon alıyoruz vücudumuza sonuçta
Anladım canım sağ ol. Geçen sefer kullandığımda yoğun bulantı ve kusma oldu, doktor ısrarla ilaç yapmaz dedi o yüzden merak ettim. Şimdilik iyiyim inşallah bu sefer olmaz.

Zaten herşeyi bildiğimiz için stres oluyoruz.. annem ultrason görüntüsnden bile anlamiyor yaşlı filan değil yani 50 yaşında kadın cahil degil birşey değil ama bu konuları bilmiyor zamanında doğurmuş çatı çatır iiste 🤣🤣

Düşünsene yumurtasından tut zigota kadar herşeyi biliyoruz ..
Doktorum artık bana dedi geçenlerde bazen cehalet iyidir ddi stres yapmazsın ddi ddim hoam elimde değil herşeyi bilmem lazım benim 😂😂😂

Sanirim ben biraz saldim aşko bebek istedigi zaman gelsin ben cinsellik yasamak icin birlikte olmak istiyorum 🙈 yani herkesin kendine göre sorunlari var ya bizimde senelerdir esimde isteksizlik vardi cok skntilar yasadim bu konuda adami zorla kandiriyodum 😅son 1-1 bucuk senedir yaşi ilerledikce daha bi düşkün oldu bana her konuda 🥰🥰 simdi keyfini çıkarayım 🥰🥰 masallah masallah nazar degmesin 🧿 😅😂
Yaaa. Ne guzel bende olsam bende öyle düşünürdüm anın tadını çıkarın vallla en güzeli mis benek de ins zamanla olur

X