- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.521
Yani canım benim bildiğim o çatlama iğnesi o dönemdeki yumurta için birkerlik yapılıyor daha sonrası için fayda vermez kiKızlar yeni üyeyim cahilliğime verin lütfen
Bu çatlatma iğnesi düzenli adet gören her ay yumurtlayan birisi için hamile kalma olasıgını arttırıyor mu?
Canım şöyleymiş, bazı aylar yumurtaların çatlamama ihtimali varmış.. yani her sağlıklı kadında bu ihtimal var.. e yılda zaten 12-13 kere yumurtluyoruz ama her zaman çatlamıyor.. bebek denerken çatlamama ihtimalini bertaraf etmek için iğne vuruyorlar.. bir de iğnedeki hormon 1-2 gün yumurtaları ekstra bir büyütüyor o da bir destek işte..Kızlarr bilgisi olan yok mu
Yok hayır sonrasi için değil. Yani şöyle biliyorum düzenli adet gören düzenli yumurtluyor. 3 aydır deniyorum olmuyor. Bu ay iğneyi olduğumda diğer aylara göre hamile kalma olasılığım artıyor mu acaba diye. Boşuna mı oluyorum acaba iğneyi diye düşünüyorumYani canım benim bildiğim o çatlama iğnesi o dönemdeki yumurta için birkerlik yapılıyor daha sonrası için fayda vermez ki
İğneyi vurulduğunda 36-40 saat sonra kesin çatlıyor, dolayısıyla ilişkini de ayarlayabiliyorsun.. kontrollü yani.. yoksa hiç bir ilaç iğne bebek yapmıyor malesef.. ihtimali ufak arttıran şeylerYok hayır sonrasi için değil. Yani şöyle biliyorum düzenli adet gören düzenli yumurtluyor. 3 aydır deniyorum olmuyor. Bu ay iğneyi olduğumda diğer aylara göre hamile kalma olasılığım artıyor mu acaba diye. Boşuna mı oluyorum acaba iğneyi diye düşünüyorum
Anladım canım teşekkür ederimCanım şöyleymiş, bazı aylar yumurtaların çatlamama ihtimali varmış.. yani her sağlıklı kadında bu ihtimal var.. e yılda zaten 12-13 kere yumurtluyoruz ama her zaman çatlamıyor.. bebek denerken çatlamama ihtimalini bertaraf etmek için iğne vuruyorlar.. bir de iğnedeki hormon 1-2 gün yumurtaları ekstra bir büyütüyor o da bir destek işte..
Heee şimdi anladım canım..Yok hayır sonrasi için değil. Yani şöyle biliyorum düzenli adet gören düzenli yumurtluyor. 3 aydır deniyorum olmuyor. Bu ay iğneyi olduğumda diğer aylara göre hamile kalma olasılığım artıyor mu acaba diye. Boşuna mı oluyorum acaba iğneyi diye düşünüyorum
3 aydır Adet biter bitmez gün aşırı denedim. Yumurtlamayı asla boş geçirmedim ama olmadı. Biliyorum çok erken bir süre 3 ay ama yapım gereği sabırsızımİğneyi vurulduğunda 36-40 saat sonra kesin çatlıyor, dolayısıyla ilişkini de ayarlayabiliyorsun.. kontrollü yani.. yoksa hiç bir ilaç iğne bebek yapmıyor malesef.. ihtimali ufak arttıran şeyler
İnşallah canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsünİnshaAllah gerek kalmaz canım güzel sonuçlar alırsın Allah'ın izniyle
Anaaa vallahamibir de iğnedeki hormon 1-2 gün yumurtaları ekstra bir büyütüyor o da bir destek işte..
Bu sefer olucak inshaAllah pozitif düşünelim pozitif olsun3 aydır Adet biter bitmez gün aşırı denedim. Yumurtlamayı asla boş geçirmedim ama olmadı. Biliyorum çok erken bir süre 3 ay ama yapım gereği sabırsızım
İşte bendeki çocuk isteği(( yok canım biz çalışmalara başlamadık bileCnim Hsg den önce ilişkiye girme zaten bir fayda olmaz içeriye tazzikli ilaç veriyorlar ne var ne yok silip süpürür.. adet bitiminden sonra gidilmesi lazım gebelik şüphesi varken gidilmez .
MerhabaMerhaba elacım hoşgeldin
Birşey olacağından değil iste boşu boşuna erkenden o işe girmemen için bekletiyorlar 1 yıl.. ille çekilmek istersen de mecbur 1 yıl denedim olmadi demen lazım sanırım.. ama bence acele etme .. yine dene ..
Ne yaptın şimdiye kadar gebelik için ne gibi bir süreç geçirdin?
Cevaplar için teşekkür ederim. Çook tatlısınızBu sefer olucak inshaAllah pozitif düşünelim pozitif olsun
Ayy canımm çok teşekkür ederim. O senin tatlılığin..Cevaplar için teşekkür ederim. Çook tatlısınızbu konuyu görür görmez hemen üye oldum siteye
Amin canım inşallahAllah büyük canım inşallah olur
Kuzum cumaya kadar onlar istenilen boyuta gelir hiç korkma günde 1.2 mm büyüyor ignede 1.2mm büyütüyor vurdurktan sonraKızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?
ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..
partalina_ @Random3 Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 @Aziizaam @sultansultan90 @OKYANUS302 @Hemsire47 ve diğer kızlar ne derseniz ?
Olabilir kuzumm bende geçen ay soldan bu ay sağdan yumurtladim mesela ama solda ağrıyor arada belki orda da gelişen varKızlar ya benim normalde her ay bi taraftan yumurtlamam oluyordu, yani 4-5 aydır kontrollerde doktor ne taraf dediyse hakikatten de o tarafım sancıyordu.. bu ay iki taraf birden sancıdı yumurtlarkeniki yumurtalıktan birden yumurtlanır mı çabuk söyleyin
Off ne çok yumurta dedim
@Random3My_Moonlight06 @Venev Papatyamveben-Mavi
Aminn kuzum inshalAllah hadi bakalım ya çok umutluyum aslındaKuzum cumaya kadar onlar istenilen boyuta gelir hiç korkma günde 1.2 mm büyüyor ignede 1.2mm büyütüyor vurdurktan sonra
Hadi inşallahhh çok güzel okur sonucun
İnsallah gönlüne göre olsun canım benimAminn kuzum inshalAllah hadi bakalım ya çok umutluyum aslında
Ayy kıyamam ya geçmiş olsun canım.. belki yarın daha iyi hissedersin kendini