Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yeni üyeyim cahilliğime verin lütfen
Bu çatlatma iğnesi düzenli adet gören her ay yumurtlayan birisi için hamile kalma olasıgını arttırıyor mu?
Yani canım benim bildiğim o çatlama iğnesi o dönemdeki yumurta için birkerlik yapılıyor daha sonrası için fayda vermez ki

Kızlarr bilgisi olan yok mu
Canım şöyleymiş, bazı aylar yumurtaların çatlamama ihtimali varmış.. yani her sağlıklı kadında bu ihtimal var.. e yılda zaten 12-13 kere yumurtluyoruz ama her zaman çatlamıyor.. bebek denerken çatlamama ihtimalini bertaraf etmek için iğne vuruyorlar.. bir de iğnedeki hormon 1-2 gün yumurtaları ekstra bir büyütüyor o da bir destek işte..

Yani canım benim bildiğim o çatlama iğnesi o dönemdeki yumurta için birkerlik yapılıyor daha sonrası için fayda vermez ki
Yok hayır sonrasi için değil. Yani şöyle biliyorum düzenli adet gören düzenli yumurtluyor. 3 aydır deniyorum olmuyor. Bu ay iğneyi olduğumda diğer aylara göre hamile kalma olasılığım artıyor mu acaba diye. Boşuna mı oluyorum acaba iğneyi diye düşünüyorum

İğneyi vurulduğunda 36-40 saat sonra kesin çatlıyor, dolayısıyla ilişkini de ayarlayabiliyorsun.. kontrollü yani.. yoksa hiç bir ilaç iğne bebek yapmıyor malesef.. ihtimali ufak arttıran şeyler

Anladım canım teşekkür ederim

Heee şimdi anladım canım..

Bak bugün benim doktorum böyle dedi.. Yumurtlama olunca çatlayıp tupten çıkması için iğne yapicaz dedi.. yani iğne bu işlemi gerçekleştiriyorki yumurta ile spermler buluşsun.. ozaman zaten gebelik şansı yükselir

İğneyi vurulduğunda 36-40 saat sonra kesin çatlıyor, dolayısıyla ilişkini de ayarlayabiliyorsun.. kontrollü yani.. yoksa hiç bir ilaç iğne bebek yapmıyor malesef.. ihtimali ufak arttıran şeyler
3 aydır Adet biter bitmez gün aşırı denedim. Yumurtlamayı asla boş geçirmedim ama olmadı. Biliyorum çok erken bir süre 3 ay ama yapım gereği sabırsızım

Merhaba aslında alttan muayene yapıldı hormonlarıma bakıldı çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktorum olur diyor ilk 3 ay olmayınca gitmiştim günleri de değerlendiriyorum ama maalesef olmuyor bugün de doktoruma yazdım8 ay oldu ama ben çektirmek istiyorum diye perşembe gel hazırlıkları yapalım dedi bakalım ne olacak bilmiyorum aslında benim yengemde bir yıl gebe kalamadı rahim filmi çektirdi o ay hamile kalmış. Benim de umudum bu. Bir sıkıntın yok diyor doktorlar ama anlamadım :/ herşeyin zamanı var ama rabbim hayırlısını versin

Kuzum cumaya kadar onlar istenilen boyuta gelir hiç korkma günde 1.2 mm büyüyor ignede 1.2mm büyütüyor vurdurktan sonra
Hadi inşallahhh çok güzel okur sonucun

Olabilir kuzumm bende geçen ay soldan bu ay sağdan yumurtladim mesela ama solda ağrıyor arada belki orda da gelişen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…