- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.501
Olmaması için bir sebep göremiyorum beybim çok gelişmiş senin yumoşlar sağdan soldan geliyorlar hadi maşallahlı inşallahlarKızlar ya benim normalde her ay bi taraftan yumurtlamam oluyordu, yani 4-5 aydır kontrollerde doktor ne taraf dediyse hakikatten de o tarafım sancıyordu.. bu ay iki taraf birden sancıdı yumurtlarkeniki yumurtalıktan birden yumurtlanır mı çabuk söyleyin
Off ne çok yumurta dedim
@Random3My_Moonlight06 Venev @Papatyamveben-Mavi
Zaten bak ne yazmışım liste başında Beklenmeyen adet yazmışım17 Mayıs canım, hayırlısıyla tabi ki ama olmaması temennisiyle
En son 8.gün degerlendirmistim bugün 11 ve yumurtlama oldu galiba şansıma işte çok fenayim kocama diyom hadi nolur iki dk diye adam yanasmiyo yürüyen cenaze gibiyim10. Günden once degrlendirdiysen yine şans var spermler sonuçta 3 güne kadar yaşayabiliyor .. yarın denemeye çalış olmazsa ne yapalım canının sağlığı .. üzülme olacağı varsa öncekinden tutar vallaha hiç kaçışı olmaz
Ayy kıyamam ya geçmiş olsun canım.. belki yarın daha iyi hissedersin kendiniEn son 8.gün degerlendirmistim bugün 11 ve yumurtlama oldu galiba şansıma işte çok fenayim kocama diyom hadi nolur iki dk diye adam yanasmiyo yürüyen cenaze gibiyim
Yok ilk zamanlar bende halsizlik yapıyordu. Ama bende yan etkisi ödem oldu onu içtiğim süreçte şişiyordum. Yan etkileri muhakkak olur ya hormon alıyoruz vücudumuza sonuçtaBen hiç yaşamamıştım yumurtlama zamanı lekelenme. Belki de öyledir bakalım beklicem devamı gelcek mi. İlacı kullandığın dönemlerde mide bulantısı yaşadın mı hiç canım?
Canım günde iki kez test yapılması tavsiye edilmez.. en geç saat 22 ye kadar yapılıyor.. yarın 11 de gündüz yine bak bakalım ne çıkacakSaat gunduz 11 de ve aksam 11 de yaptigm testler kizlar bu işte bi iş varsabahki daha kirmiziydi aksamki cok daha açıktı rengi yani benim reglm cumartsi bitti 7 gun surdu döngü günü 10 a gelmeden yumurtlama imkanimda yok dimi
Evet kesinlikle bir şekilde bu günlerde sıfır stres ortamı yaratmak gerekiyor gerçektenSen stres yapma yeter canım rahat ol stres etkiliyor ben geçen ay sttesten taa 21. Gün çatlamayı gördüm gelişmedi ama ilaç da kullanmamıstım doktor stresin yumurtalıkları etkiledigini söyledi düşünmeyin diyor :)
Ne kadar ki boyutları söylemedimi?Kızlar haberler çok iyi değil. Çok cevap vermemiş yumurtalar 2 tane var diye sayabiliriz ama büyümemişler dedi 2 gün 150 den yapacam iğneyi perşembe kontrol var büyük ihtimalle aşılamaya dönecez...@Veziir @sultansultan90 @Random3
Canım İnshaAllah gönlünce olur herşey yaaa.. güzle haberlere gelesinHanımlar günaydın çatlatma iğnesi olduktan sonra doktorum 3 gün ve saatleriyle birlikte ilişki önerdi 26sında test vercem bakalım ne çıkcak
Zaten herşeyi bildiğimiz için stres oluyoruz.. annem ultrason görüntüsnden bile anlamiyor yaşlı filan değil yani 50 yaşında kadın cahil degil birşey değil ama bu konuları bilmiyor zamanında doğurmuş çatı çatır iisteEskidenmiş o valla annelerimiz çatır çatır kaldılar eskiden böyle seyler nerdeeee anneme anlatıyorum yok yumurtladım yok çatladım bilmiyor bile doğal olarak
Çok geçmiş olsun canım kaybın için üzüldüm1 buçuk yıldan fazladır evliyim 2 aydır bebiş bekliyorum canım bundan yaklaşık 6 7 ay önce 6 aylık kızımı kaybettim karnında kalbi durmuştu eşim askerde olduğu için ve korunma yasağı geldiği için düşünmedik gerekli testler ve tetkikler ardından 2 aydır bebiş istiyoruz eşimle . Hayırlısı olsun bakalım
Bende ole valla işsiz kalırsam bir gün kadın dogum yanında asistan olabilirim gerçektenher ilacı her asamayı ögrendik
Merhaba elacım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende 7 aydır gebe kalamıyorum rahim filmi için 1 yıl geçmesi gerekiyor diyor doktorlar. Acaba 1 yıldan önce çekilse ne olur ?? beklemek istemiyorum çünkü bilen cevaplarsa sevinirim yada 1 yıldan önce çektiren var mı ??
Kesinlikle değiştir o doktoru .. görmeden yorum yapmak ne demek ?Doktora diyorum ki ağrılarım var regl 1 gün sürdü
Kist olma ihtimali varmı diorum
Yumurtan çatlamıştır kist olmamıştır dior.
Bunu ultrasona bakmadan nasıl anlayabilir arkadaşlar sizcedevlet hastanesine gidiyorum hep böyle geçiştiriliyorum yaaa
İnshaAllah gerek kalmaz canım güzel sonuçlar alırsın Allah'ın izniyleBekim
Benim de aynı malesefiğneye 200 TL verdik tutmazsa rahim filmine 600 TL. Tabi git gel yol parası olacak daha. İnşallah aldığımız iğneler fayda eder de rahim filmine gerek kalmadan Rabbim yüzümüze güler bir video görüyorum hamile birini görüyorum ağlamaya başlıyorum artık tutamıyorum kendimi çok yıpratıcı bir süreç. Şu mübarek günlerde Rabbim evlat isteyenlere bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bence canım.bekle dediğin gibi geç catliyorsa normaldir merak etme cuma günü de bizi haberdar et durumdanKızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?
ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..
partalina_ @Random3 @Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 @Aziizaam @sultansultan90 @OKYANUS302 @Hemsire47 ve diğer kızlar ne derseniz ?
Cnim Hsg den önce ilişkiye girme zaten bir fayda olmaz içeriye tazzikli ilaç veriyorlar ne var ne yok silip süpürür.. adet bitiminden sonra gidilmesi lazım gebelik şüphesi varken gidilmez .Teşekkürler canım..iyiki yazdın.Sonrada kanama oluyormuş..yine bu ay boşa gidicek((
Kızlarr bilgisi olan yok muKızlar yeni üyeyim cahilliğime verin lütfen
Bu çatlatma iğnesi düzenli adet gören her ay yumurtlayan birisi için hamile kalma olasıgını arttırıyor mu?
Geliyorlar sağdan soldan da karşılayacak elemanlar var mı ona bakmak lazımOlmaması için bir sebep göremiyorum beybim çok gelişmiş senin yumoşlar sağdan soldan geliyorlar hadi maşallahlı inşallahlar
Çalışkan arılarım bana güzel örnek olun