Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaması için bir sebep göremiyorum beybim çok gelişmiş senin yumoşlar sağdan soldan geliyorlar hadi maşallahlı inşallahlar
Çalışkan arılarım bana güzel örnek olun

En son 8.gün degerlendirmistim bugün 11 ve yumurtlama oldu galiba şansıma işte çok fenayim kocama diyom hadi nolur iki dk diye adam yanasmiyo yürüyen cenaze gibiyim

Ben hiç yaşamamıştım yumurtlama zamanı lekelenme. Belki de öyledir bakalım beklicem devamı gelcek mi. İlacı kullandığın dönemlerde mide bulantısı yaşadın mı hiç canım?
Yok ilk zamanlar bende halsizlik yapıyordu. Ama bende yan etkisi ödem oldu onu içtiğim süreçte şişiyordum. Yan etkileri muhakkak olur ya hormon alıyoruz vücudumuza sonuçta

Canım günde iki kez test yapılması tavsiye edilmez.. en geç saat 22 ye kadar yapılıyor.. yarın 11 de gündüz yine bak bakalım ne çıkacak

Evet kesinlikle bir şekilde bu günlerde sıfır stres ortamı yaratmak gerekiyor gerçekten

Kızlar yeni üyeyim cahilliğime verin lütfen
Bu çatlatma iğnesi düzenli adet gören her ay yumurtlayan birisi için hamile kalma olasıgını arttırıyor mu?

Eskidenmiş o valla annelerimiz çatır çatır kaldılar eskiden böyle seyler nerdeeee anneme anlatıyorum yok yumurtladım yok çatladım bilmiyor bile doğal olarak
Zaten herşeyi bildiğimiz için stres oluyoruz.. annem ultrason görüntüsnden bile anlamiyor yaşlı filan değil yani 50 yaşında kadın cahil degil birşey değil ama bu konuları bilmiyor zamanında doğurmuş çatı çatır iiste

Düşünsene yumurtasından tut zigota kadar herşeyi biliyoruz ..

Çok geçmiş olsun canım kaybın için üzüldüm

İnshaAllah birdaha yaşamazsın böle bir şey direk bebişini alirisn kucağına

Merhaba elacım hoşgeldin
Birşey olacağından değil iste boşu boşuna erkenden o işe girmemen için bekletiyorlar 1 yıl.. ille çekilmek istersen de mecbur 1 yıl denedim olmadi demen lazım sanırım.. ama bence acele etme .. yine dene ..

Ne yaptın şimdiye kadar gebelik için ne gibi bir süreç geçirdin?

Kesinlikle değiştir o doktoru .. görmeden yorum yapmak ne demek ?

İnshaAllah gerek kalmaz canım güzel sonuçlar alırsın Allah'ın izniyle

Bence canım.bekle dediğin gibi geç catliyorsa normaldir merak etme cuma günü de bizi haberdar et durumdan

Teşekkürler canım..iyiki yazdın.Sonrada kanama oluyormuş..yine bu ay boşa gidicek((
Cnim Hsg den önce ilişkiye girme zaten bir fayda olmaz içeriye tazzikli ilaç veriyorlar ne var ne yok silip süpürür.. adet bitiminden sonra gidilmesi lazım gebelik şüphesi varken gidilmez .

Olmaması için bir sebep göremiyorum beybim çok gelişmiş senin yumoşlar sağdan soldan geliyorlar hadi maşallahlı inşallahlar
Çalışkan arılarım bana güzel örnek olun
Geliyorlar sağdan soldan da karşılayacak elemanlar var mı ona bakmak lazım beni örnek alma sen ben tembelim bu ay.. sadece yumurtlama zamanı aralıklı 3 ilişkiyle nisanı uğurluyorum.. tutarsa tam tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…