Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bende onu dedim gece çok uykusuz kaldım bekledim sahuru, şimdi tam tersine bekleyip uyucagim vallaha hemde rahat uyumak için elimden geleni yapacağım..

Çiğ diyorlar ama ne farkediyor bilmiyorum canım sen tüket bakalım bir de avakado kesinlikle. İnşallah bu mübarek ayların hürmetine yüzünüz güler canım sen çok bu aralar düşünmemeye stres yapmamaya çalış

Aynen öyle yapicam canım birde şu masajı deniycem bakalım

Sende aman ha boş geçirme çalış vizzzz vizzzzzzz

Hadi yaaa.. sen de mi ilaç aldın bu ay ?
Yok hayır ben ilaç kullanmadım. Şöyle anlatayım 28 günde bir düzenli adet görüyorum. 3 ay önce bebek düşündüğümde doktora gittim folikasit başlamak için, doktorda 3 ay içerisinde olmazsa gel dedi pazartesi gittim çarşamba günü gel iğneni vuralım dediler :)

Ahahah hakkaten ha, benim doktor da üçüz diyor hep. Yav biri tutsun da promosyonu da olsun sıkıntı değil
Canım bu arada senden Allah razı olsun aklimdayken söyleyin geçen yazacaktim unuttum... Birine eczaneden alabilmesi için yardım ediyordum görünce dedim ne tatli Yaa ne güzel ingilenmissin canımsın

İyi MashaAllah bakalım canım İnshaAllah güzel sonuçlar alırız hep beraber

Saat gunduz 11 de ve aksam 11 de yaptigm testler kizlar bu işte bi iş var sabahki daha kirmiziydi aksamki cok daha açıktı rengi yani benim reglm cumartsi bitti 7 gun surdu döngü günü 10 a gelmeden yumurtlama imkanimda yok dimi

Eklentiler

• 6004016E-1777-4D14-91C3-C72146A5721A.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 05414916-ED2F-4847-8699-4568F5967586.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 24
Hoşgeldin canım
Eklerim tabi bana beklenen adet tarihini yaz ekleyim hemen

İnshaAllah Mayıs hepimizin ayı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…