Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı geceler. İnşallah şu mübarek ayda hepimiz gebelik haberini aliriz. Benim bata 7 gün var çok kasık ağrım ve gaz sancim var afedersiniz. Ayni seyleri yaşayan var mi

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@AryaEvaninAnnesi12 Nisan2 ay:anneadayı: :emir_bebek:
@Garipserce19 Mart15 Nisan2 yıl
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@matildaaaa20
Mart
18 Nisan4 ay:anneadayı::emir_bebek:
@merve_tm17 Mart18 Nisan 🔴
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@MaviHayallerim22/23 Nisan2 yıl
@Hyrnssrcn17 Mart24 Nisan7 ay
@Reyyanalmd26
Mart
24 Nisan1 yıl
@Hemsire4726 Mart25 Nisan1 yıl
@zrn883 Nisan27 Nisan1,5 yıl
Childdevelopment Childdevelopment 1 Nisan27 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@altinkiz24046 Nisan28 Nisan2 ay
@seftalilidondurma28 Mart29 Nisan2 yıl
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
@Ozlenenhanim31 Mart29 Nisan2 yıl
@merlince30
Mart
30 Nisan8 ay
@Papatyamveben-Mavi4
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@angel00037 Nisan1 Mayıs
@Zeyno27341 Mayıs2 yıl
@Mucize13575 Nisan2 Mayıs1 yıl
@Ayrk7 Nisan2 Mayıs7 ay
@Mehmetugba2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
@okyanus_es3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@vrllardanbirben6
Nisan
3 Mayıs13 ay
iyilikperisi92 iyilikperisi92 3 Nisan3 Mayıs
@Chheesecake14 Nisan3 Mayıs3 ay
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@dilara capgu18 Nisan4 Mayıs
@Random339
Nisan
5 Mayıs21 ay
@peonia4 Nisan5 Mayıs8 ay
@ZorluBekleyis10 Nisan5 Mayıs4 ay
@geceyagmuru7 Nisan5 Mayıs1,5 yıl
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 9
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
@ZeyElif7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
@Simgeklcc12
Nisan
7 Mayıs2 yıl
@Mavihali7 Mayıs
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
@Genckading11
Nisan
8 Mayıs
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
@miresl10 Nisan8 Mayıs3 ay
@bilgebiri10 Nisan8 Mayıs
@Hakimexanim12
Nisan
9 Mayıs
@Veziir12
Nisan
9 Mayıs2,5 yıl
@Busraslankara9 Mayıs
@busraa261911 Nisan9 Mayıs1 yıl
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
@ad00011 Nisan10 Mayıs3 yıl
@sultansultan9013 Nisan11 Mayıs9 ay
@Niqu11
Nisan
11 Mayıs14 ay
@Pembesacli Rapunzel16
Nisan
11 Mayıs1 ay
@kendimidurdaracakdegilim11 Mayisyeni 1.ay
@Mrve120117
Nisan
11 Mayıs2 ay
@Cotto18
Nisan
13 Mayıs16 ay
@june34-Mavi13 Mayıs13 ay
@A R Y A14
Nisan
14 Mayıs15 ay
@Derin111116 Nisan14 Mayıs2,5 yıl
@Lalelinur14 Nisan14 Mayıs2.bebiş
2 yıl
@Sopranoooo15 Nisan15 Mayıs7 ay
@Safiye1915 Nisan15 Mayıs10 ay
ramella ramella 19
Nisan
15 Mayıs
@Venev19 Nisan15 Mayıs
@Balkabak16 Nisan16 Mayıs1 yıl
@Limonsekeri19
Nisan
16 Mayıs14 ay
K kzbnsl 19
Nisan
17 Mayıs2 yıl
@bshk199315 Nisan20 Mayıs5 ay
@Dryaydn3618
Nisan
22 Mayıs6 ay
@Ayseeekkk3 Nisan30 Mayıs1 yıl
Benide ekler misin canım. Sat 5 Nisan bat 1 Mayıs 1 buçuk yıldır 2. Çocuk için bekliyoruz 🌺

Kızlar yeni üyeyim cahilliğime verin lütfen
Bu çatlatma iğnesi düzenli adet gören her ay yumurtlayan birisi için hamile kalma olasıgını arttırıyor mu?
4 farklı doktora gittim 3 tanesi pko var dedi 1 tanesi yok dedi sebebi çok düzenli adet görmemmiş bu sebeple pko değilsin dedi, bende düzenli adet gören birisiyim 3 kez çatlatma iğnesi oldum üçünde de sonuç negatif oldu maalesef, kovit oldum bir dönem o sırada hamile kalmışım kimyasal gebelikmiş o da düşük yaptım ve bu süreçte hiçbir tedavi görmedim bütün olay kafayı başka şeylere yormakta sanırım 😌

4 farklı doktora gittim 3 tanesi pko var dedi 1 tanesi yok dedi sebebi çok düzenli adet görmemmiş bu sebeple pko değilsin dedi, bende düzenli adet gören birisiyim 3 kez çatlatma iğnesi oldum üçünde de sonuç negatif oldu maalesef, kovit oldum bir dönem o sırada hamile kalmışım kimyasal gebelikmiş o da düşük yaptım ve bu süreçte hiçbir tedavi görmedim bütün olay kafayı başka şeylere yormakta sanırım 😌
Bak işte çok doğru bir şey söyledin kafayı başka şeye yada şeylere yorunca oluyo olmasını istediğimiz şeyler çok geçmiş olsun rabbim hayırlı bir şekilde bu ay hepimizi pozitif kan testi ve kaset tipi testlerle mujdelesin🤲🤣🥰

Hoşgeldin Sude 🥰🌺

Ben de klomene benzer bir ilaç kullandım bu ay bakalım İnshaAllah hepimiz fayda görürüz..🌺🥰🤲🏻

Senin son adet tarihin ve bat ne zaman ekleyim listeye seni de
Hoşbuldum kuzum bildirimler gelmiyor bana doğru dürüst yorumları anca okuyorum son adet tarihim 15 nisan bat 10 mayıs 🥰 yaa inşallah güzel gelişmeler olur. Bugun klomende 2.günümü tamamladım henüz birşey hissetmiyorum ama duygusallık ve görmede bulanıklık birde kasıklarımda hassasiyet var 😀 onun haricinde tıngır mıngır ilerliyoruz bakalım. Önümzdeki pazartesiyi iple çekiyorum yumurtaların boyutu nedir çatlamış mı yoksa çatlayacak mı kaçı gelişti nasıl gelişti kiste döndü mü kafamda bir sürü soru işareti var. Lakin ne ilginçtir ki endişesizim. İçimde bir gram heyecan yok. Tuhaf çok tuhaf.

Kız bide hepimizin yüz yüze geldigini düşünsene kahve içerkene hepimiz ne konuşuruz susmayız valla hiçbirimiz habire topluca test yaprız iyilikperisi92 iyilikperisi92 paso ovülasyon yapar 😂😂😂
😂 4 5 tane kaldı bu arada ben bu ay dan umııdm yok kızlae şimdiden elendım haberınız olsun yumurtlamadan sonraki gün sadece ilişki oldu adam hep uykuya kaldı bişiler oldu felan bugın yanı dın bile çok önemliydi afedersiniz ama gecelıgımşe ortada kaldım aglamayanbasladım sahur zamanı kalktım ağladım çaresizce sonra eşimde kalktı özür diledi benden yanı biraz ona cektiricem öyle baslıcam öbür ay eğer bişiler istiyor ise oda emek verecekmsigsrayı azaltacak gibi ben boşuna ovulasyonn yaptım dedim ağladım resmen gece evin ortasında çığlık attım sinirden. Su an da bunları yazarken bile kendımı tutamıyorum sinirden en önemli zamanı kaçırdık diye Biz elimizden geleni yapıyoruz ama onlar cok rahat takılıyorlar ben bunu anladım sigara içtiğini gördüm fırlattım attım bunları anlatıyorum size birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz diye asırı doluyum ve sinirliyim
Belki de hamileyim o değerlendirdiğimiz bir gün tutmuştur nasip ama emek vermeden de bişi olmaz bilmiyorum tedaviye bile başlamamayı düşünüyorum 2 ci ye

Merhaba 🌞 aslında alttan muayene yapıldı hormonlarıma bakıldı çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktorum olur diyor ilk 3 ay olmayınca gitmiştim günleri de değerlendiriyorum ama maalesef olmuyor bugün de doktoruma yazdım8 ay oldu ama ben çektirmek istiyorum diye perşembe gel hazırlıkları yapalım dedi bakalım ne olacak bilmiyorum aslında benim yengemde bir yıl gebe kalamadı rahim filmi çektirdi o ay hamile kalmış. Benim de umudum bu. Bir sıkıntın yok diyor doktorlar ama anlamadım :/ herşeyin zamanı var ama rabbim hayırlısını versin
Anladım canım.. Doktor kabul etti o zaman rahim filmini çektirmeyi.. yanlız gebe olup olmadığından mutlaka emin olmalısın, adet sonrası ilişkiye girmeden çekiliyor bu film normalde..

En son adet tarihin ne ? sayfamdakk Listeye baktım ama göremedim seni , sen henüz bilgi vermemiştin sanırım liste için

Hoşbuldum kuzum bildirimler gelmiyor bana doğru dürüst yorumları anca okuyorum son adet tarihim 15 nisan bat 10 mayıs 🥰 yaa inşallah güzel gelişmeler olur. Bugun klomende 2.günümü tamamladım henüz birşey hissetmiyorum ama duygusallık ve görmede bulanıklık birde kasıklarımda hassasiyet var 😀 onun haricinde tıngır mıngır ilerliyoruz bakalım. Önümzdeki pazartesiyi iple çekiyorum yumurtaların boyutu nedir çatlamış mı yoksa çatlayacak mı kaçı gelişti nasıl gelişti kiste döndü mü kafamda bir sürü soru işareti var. Lakin ne ilginçtir ki endişesizim. İçimde bir gram heyecan yok. Tuhaf çok tuhaf.
Ahhh iyi iyi heycan olmasın ya o zaman daha az stress yaparsın 😁

Benim de dündü kontrolüm biri 8mm biri 12mm olmak üzere iki tane var ama doktor bira yavaş ilerlemis normalde ilaçla simidiye biraz daha fazla büyürdu ama yani sonucta adetimin 12.gunuydu.. zaten doktorda dedi belliki geç yumurtluyorsun dedi .. cuma yine çağırdı büyükse çatlama iğnesi yapacağız bakalım

😂 4 5 tane kaldı bu arada ben bu ay dan umııdm yok kızlae şimdiden elendım haberınız olsun yumurtlamadan sonraki gün sadece ilişki oldu adam hep uykuya kaldı bişiler oldu felan bugın yanı dın bile çok önemliydi afedersiniz ama gecelıgımşe ortada kaldım aglamayanbasladım sahur zamanı kalktım ağladım çaresizce sonra eşimde kalktı özür diledi benden yanı biraz ona cektiricem öyle baslıcam öbür ay eğer bişiler istiyor ise oda emek verecekmsigsrayı azaltacak gibi ben boşuna ovulasyonn yaptım dedim ağladım resmen gece evin ortasında çığlık attım sinirden. Su an da bunları yazarken bile kendımı tutamıyorum sinirden en önemli zamanı kaçırdık diye Biz elimizden geleni yapıyoruz ama onlar cok rahat takılıyorlar ben bunu anladım sigara içtiğini gördüm fırlattım attım bunları anlatıyorum size birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz diye asırı doluyum ve sinirliyim
Belki de hamileyim o değerlendirdiğimiz bir gün tutmuştur nasip ama emek vermeden de bişi olmaz bilmiyorum tedaviye bile başlamamayı düşünüyorum 2 ci ye

Canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.. yeminle bak... Herkeste olur öyle şeyler ben de aynen senin gibi sinirleniyorum uykusuz ve yorgun oluyor eşim bazen o gün kaçıyor mesela.. istemediklerinden değil aksiymis gibi o gün ellerinde olmayan bir yorgunluk bir bri şey giriyor araya hatta bende kendim diyorumki kendime sanki ben çok istedim şimdi 🤣🤣🤣🤣 bazen insanın cani başlamak istemiyor bile ..neyse adamcağız özür dilemiş bak..

Takma kafanı Yumurtlama dan sonraki ilişki tutmuş olabilir tek atmışsındir belki ne belli 😜

Hiç bozma moralini eleme hemen kendini yaaa.. dur bakalım şimdi senin kesin yumurtlama oldu mu çatlama filan ?

Canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.. yeminle bak... Herkeste olur öyle şeyler ben de aynen senin gibi sinirleniyorum uykusuz ve yorgun oluyor eşim bazen o gün kaçıyor mesela.. istemediklerinden değil aksiymis gibi o gün ellerinde olmayan bir yorgunluk bir bri şey giriyor araya hatta bende kendim diyorumki kendime sanki ben çok istedim şimdi 🤣🤣🤣🤣 bazen insanın cani başlamak istemiyor bile ..neyse adamcağız özür dilemiş bak..

Takma kafanı Yumurtlama dan sonraki ilişki tutmuş olabilir tek atmışsındir belki ne belli 😜

Hiç bozma moralini eleme hemen kendini yaaa.. dur bakalım şimdi senin kesin yumurtlama oldu mu çatlama filan ?
Oldu kuzum annemdeydik dün eve geldık 11 gibi hemen test yaptım bak bu son durum en son daki en altta olan akşam yaptığım haklısın kuzum bilerek yaptığı bişi değil aslın da ne bilim ya herseyin hayırlısı belkı de tutmuştur dediğin gibi rabbım zamanın da versin en güzelini

Eklentiler

• 55EBAC3C-3B01-41B9-8B94-3AFC415DC62E.jpeg
    55EBAC3C-3B01-41B9-8B94-3AFC415DC62E.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 42
X