- 19 Nisan 2022
- 158
- 188
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.481
Bu arada yarında çatlatma iğnesi oluyorum bakalım nasip :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende onu dedim gece çok uykusuz kaldım bekledim sahuru, şimdi tam tersine bekleyip uyucagim vallaha hemde rahat uyumak için elimden geleni yapacağım..Hayrolsun valla.. ya ben yıllardır yumurtluyorum bu ağrıları hiç hissetmemiştim şimdi resmen tüpe salındığı anı hissediyorum
Yürüyüş tabiki işe yarar, ama demişsin ya sahura kadar oturmicam, sakın onu yapma kuzum gece uykusunda salgılanıyor bütün güzel hormonlar.. yat uyu 10-11 de sahurda dinç kalk uykusuz kalma, gece uykunu ihmal etme
Çiğ diyorlar ama ne farkediyor bilmiyorum canım sen tüket bakalım bir de avakado kesinlikle. İnşallah bu mübarek ayların hürmetine yüzünüz güler canım sen çok bu aralar düşünmemeye stres yapmamaya çalışKabak çekirdeği olabilir ben bakım eşim bulabilirse aldirayim bari... Amaan varya ne zor bu işler neyseki çok şükür yinede bukadar olması bile güzle tabi.. Rabbim büyüktür şu mibarek günlerde bize İnshaAllah nasib eder
Hadi yaaa.. sen de mi ilaç aldın bu ay ?Bu arada yarında çatlatma iğnesi oluyorum bakalım nasip :)
Aynen öyle yapicam canım birde şu masajı deniycem bakalımÇiğ diyorlar ama ne farkediyor bilmiyorum canım sen tüket bakalım bir de avakado kesinlikle. İnşallah bu mübarek ayların hürmetine yüzünüz güler canım sen çok bu aralar düşünmemeye stres yapmamaya çalış
Hayrolsun valla.. ya ben yıllardır yumurtluyorum bu ağrıları hiç hissetmemiştim şimdi resmen tüpe salındığı anı hissediyorum
Yürüyüş tabiki işe yarar, ama demişsin ya sahura kadar oturmicam, sakın onu yapma kuzum gece uykusunda salgılanıyor bütün güzel hormonlar.. yat uyu 10-11 de sahurda dinç kalk uykusuz kalma, gece uykunu ihmal etme
Yok hayır ben ilaç kullanmadım. Şöyle anlatayım 28 günde bir düzenli adet görüyorum. 3 ay önce bebek düşündüğümde doktora gittim folikasit başlamak için, doktorda 3 ay içerisinde olmazsa gel dedi pazartesi gittim çarşamba günü gel iğneni vuralım dediler :)Hadi yaaa.. sen de mi ilaç aldın bu ay ?
Yumurtlama masajı mi canım? Dene bakalım ama özellikle çikolata kisti olanlar vs. Varsa denemesin diyorum zamanında birinde kötü sonuclanmisti çünküAynen öyle yapicam canım birde şu masajı deniycem bakalım
Canım bu arada senden Allah razı olsun aklimdayken söyleyin geçen yazacaktim unuttum... Birine eczaneden alabilmesi için yardım ediyordum görünce dedim ne tatli Yaa ne güzel ingilenmissin canımsınAhahah hakkaten ha, benim doktor da üçüz diyor hep. Yav biri tutsun da promosyonu da olsun sıkıntı değil
Öyle oldu herhaldeHe 15. Gündeysen canım yumurtan da çatlamıs olabilir bazen yumurtalar catlayınca da lekelenmeler olabiliyormus
Hmmm iyi oldu canim bunu yazdığın ç.kisti olanlar yapmasin bariYumurtlama masajı mi canım? Dene bakalım ama özellikle çikolata kisti olanlar vs. Varsa denemesin diyorum zamanında birinde kötü sonuclanmisti çünkü
Ben ödevlerimi yaptım hocam Perşembe-ctesi-pazar.. Dün yumurtladım, yarın da bi üstünden geçerim bu ay tamamdır sonra gelsin belirtilerSende aman ha boş geçirme çalış vizzzz vizzzzzzz
İyi MashaAllah bakalım canım İnshaAllah güzel sonuçlar alırız hep beraberYok hayır ben ilaç kullanmadım. Şöyle anlatayım 28 günde bir düzenli adet görüyorum. 3 ay önce bebek düşündüğümde doktora gittim folikasit başlamak için, doktorda 3 ay içerisinde olmazsa gel dedi pazartesi gittim çarşamba günü gel iğneni vuralım dediler :)
Amin inşallah Rabbim kimseye aratmasınİyi MashaAllah bakalım canım İnshaAllah güzel sonuçlar alırız hep beraber
Aynen canım okuyan olursa akıllarında bulunsunHmmm iyi oldu canim bunu yazdığın ç.kisti olanlar yapmasin bari
Geci ver üstünden hahaha ..Ben ödevlerimi yaptım hocam Perşembe-ctesi-pazar.. Dün yumurtladım, yarın da bi üstünden geçerim bu ay tamamdır sonra gelsin belirtiler
Hoşgeldin canımBir kimyasal gebelik sonrası çatlatma iğnesi yaptık bu ay bugün yani 19 Nisan regl oldum 2 yıldır bekliyoruz, yeni döngüye aşılama planladık doktorla inşallah kısmet olursa Mayıs’ta bende pozitifim demek istiyorum bu yüzden beni de ekler misiniz
17 Mayıs canım, hayırlısıyla tabi ki ama olmaması temennisiyleHoşgeldin canım
Eklerim tabi bana beklenen adet tarihini yaz ekleyim hemen
İnshaAllah Mayıs hepimizin ayı olacak