- 2 Aralık 2017
- 2.742
- 3.947
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.981
Kızlar herkese iyi gecelerHala regl olmadım çok ilginç. Leke geldi diye düşündüm günlük pede, normal ped taktım gelen giden yok afedersiniz hafif sarımsı akıntım olmuş kasık ağrım da geçti sanki regl oluyomuşum gibi rahatlama var kasıklarda anlamadım valla bi sıkıntı mı var acaba? Bebek yok testler negatif, bugün yarın olmam lazım beklemedeyim. Güncel bilgilendirme
Kalp atışını yarın mı duyacaksın inşallahMerhaba ben keseyi 4+3te gördüm 6mm idi. Yarında kalp atışı için gideceğim inşallah. Bugün tam 6 haftalık olduk
ahh canım yaa inşallah olmazsında hayırlı haberler duyarızzHhahaha sorma benimde cuma ve pazar günü arasında adet olmam lazım olmazsam pazartesi kimse tutamaz bu kızı
Niye öyle karıstırıdn kuzu en son ne zaman oldunKız sorma ben adet günümü yanlış hesaplamışım zaten dün fark ettim dedim kızım sen ne kadar salaksın 3-5 haziran arasında olmam lazım maşallah bende de bir belirti bişi yok yani umarım olmam artık şöule bir 9 ay kadar
Betaya tam 4 haftalık iken regli günümde baktırdım 1200 idi. Hafif lekelenmem olunca doktora gittim vajinal baktı kanama alanı var mı diye keseyi o zaman gördükbetanın kaçtı 4+3 te iken ? bide karından mı vajinal ultrasondan mi gördünüz?
İnşallah kuzum çok heyecanlıyım sormaKalp atışını yarın mı duyacaksın inşallahgüzel haberi vermeyi unutma kuzum
Yarın sevinçle yazacaksın burayaİnşallah kuzum çok heyecanlıyım sormanormalde randevum bugundu ama doktorun bir işi çıkmış yarın sabaha erteledik. Biliyorsun ilk gebeliğimde kalp atışını hiç duyamadım. İçimde bir korku da var
Aklından cıkar bişey olmaz Allahın izniyle kuzum ❤❤ Aa canım bak benim görümceme de öyle demişlerdi onun yerleşme kanaması da olmuştu hatta öyle öğrendi ondan sonra doktor ilaç verdi ona neydi hatırlamıyorum şuan da ama 1 hafta mı 2 hafta mı ne kullanmıştıAynen ya şu düşük lafı hiç aklimdan cikmiyo ya hapta aşırı yan etki yaptı baş iyice dönüyor ya
Oldunmu kız naptınbenimde bel ve sırt ağrım başladı hayırlısı bakalım sanırım adet geliyoriyilikperisi92
yok kız olmadım ama sırt ve bel ağrım geçti şuan hiçbir şey yok maşallahOldunmu kız naptın
Tamam cok zıplama dolaşma geç otur bi yereyok kız olmadım ama sırt ve bel ağrım geçti şuan hiçbir şey yok maşallah
Heyecanlandırmayın benihahahhaçok tuhaf yaaa ne olacak çok merak ediyorum. benımde oyle agrılar belirtiler bir geliyorrrr bir gidiyor.... iyilikperisi92 simcook
göğüslerimde şişmeye başladı dünden beri hayırlısı yaaTamam cok zıplama dolaşma geç otur bi yere
Sakin olup adetin 2 gün gecikmesini bekliyoruz sadecehahahhaçok tuhaf yaaa ne olacak çok merak ediyorum. benımde oyle agrılar belirtiler bir geliyorrrr bir gidiyor.... iyilikperisi92 simcook
Damar cıkmıs benım degöğüslerimde şişmeye başladı dünden beri hayırlısı yaa
Valla ya herru ya merru 2-3 güne bunların sonuçlarını alcaz gençler ya adet ya bebek yaniDamar cıkmıs benım de
Hadi ins kuzum bakalım ne olacakValla ya herru ya merru 2-3 güne bunların sonuçlarını alcaz gençler ya adet ya bebek yaniucge iyilikperisi92