- 18 Mayıs 2022
- 385
- 237
- 24
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.001
bakalım kızlar ben çoktan haziran grubuna geçtim bile ümidim bu aydan artık ucge iyilikperisi92Hadi ins kuzum bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım kızlar ben çoktan haziran grubuna geçtim bile ümidim bu aydan artık ucge iyilikperisi92Hadi ins kuzum bakalım ne olacak
Milletçe beklıyoruz
Adetliyken kaç ml di yumurtan?Klomen kullandım ve yumurta takibi içim gittim ben de geçtiğimiz ay. Yumurta gelişmemiş diyerek 4 gün sonra tekrar çağırdı. Gelişmiş ama istediğimiz ebatta değil yine de deneyelim diyerek çatlatma iğnesi yaptı. Çatlamadı malesef yumurta. Bu ay femara kullandım. 1 haziranda yumurta kontrolüne gideceğim tekrar. Polikistik over sendromunda klomene yeterli yanıtı vermeyebiliyor yumurta. İlaç değiştiriliyor bu durumda.
evet 17. gün yumurtlama olmuş hatta 18. gün çatlamış. harika. değerlendirdiniz inşallah:)Eki Görüntüle 3076792
Kızlar
Benim 17. Gün yumurtalamam olmuş mu oluyor bu testlere göre
Test yapmayı bırakayım mi artık ?
Sen takip ertirmiş miydin?klomen bazen işe yaramaz, ilacı değiştirirler
merak etme kötü bişey değil.
Onu söylemedi Dr canım ya sadece küçük olduğunu söyledi.Adetliyken kaç ml di yumurtan?
Ne zor yollar.Onu söylemedi Dr canım ya sadece küçük olduğunu söyledi.
Teşekkür ederim cevap için. İlk defa ovulasyon kullandım da, tecrübem yok bu konuda, yorumlayamiyorum o yüzden.evet 17. gün yumurtlama olmuş hatta 18. gün çatlamış. harika. değerlendirdiniz inşallah:)
test yapmayı bırakabilirsiniz.17. gün hangi tarihe o tarihten itibaren 14 sayın 15. gün adet olmanız gerekiyor adet yoksa mercimek vardır inşallah olur :)
Vallaha yaaMilletçe beklıyoruz
19. gün bugün ise bence değerlendirin. bende ovü testi ile hamile kaldım. 3 gün de değerlendirmiştik. besmelelerleTeşekkür ederim cevap için. İlk defa ovulasyon kullandım da, tecrübem yok bu konuda, yorumlayamiyorum o yüzden.
17 ve 18 değerlendirdik
Bugün de değerlendirmek gerek mi acaba ?
İnşallah küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum bide mecbur dinlenemiyorumAklından cıkar bişey olmaz Allahın izniyle kuzum ❤❤ Aa canım bak benim görümceme de öyle demişlerdi onun yerleşme kanaması da olmuştu hatta öyle öğrendi ondan sonra doktor ilaç verdi ona neydi hatırlamıyorum şuan da ama 1 hafta mı 2 hafta mı ne kullanmıştı
Maşallah19. gün bugün ise bence değerlendirin. bende ovü testi ile hamile kaldım. 3 gün de değerlendirmiştik. besmelelerle
Amin :)Maşallah
Bizde 17. Gün 2 şer rekat namaz kılıp, öyle başladık
Rabbim sağlıklı hamilelik, bebek nasip etsin inşallah.
Kizlar bu Heal point diye bi marka 2 sefer yaptim ikisindede böyle cizgi cikti ilk 5 dkka Ama inanasim gelmiyo yine biliyosunuz arada pozitif cikma ozelligim var bat 6 haziran yarin itibariyle 5 gün kaliyo
Progesteron ilacını ağız yolu ile aldığında çok yan etki yapıyor. Doktor söylemedi mi bilmiyorum ama en rahatı vajinal yoldan almak. Doktorda vajinal olarak alınmasını öneriyor.Aynen ya şu düşük lafı hiç aklimdan cikmiyo ya hapta aşırı yan etki yaptı baş iyice dönüyor ya
Sanırım üyeliğini iptal etmiş Bende geçen gün baktım ama üyelik iptali gözüküyor maalesefVenev nerelerdesin iki gözümün çiçeği nasıl gidiyor?