- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.401
Tebrik ederimmmmmmCanım bende hamileyim fotoğraf paylaş m bana da bebek koyar mısın çok istiyordum listede bebek olmasını :)
Listede varım canım beklediğimiz ay 4 aydıTebrik ederimmmmmm
Tabi canım listede yoksan seni de eklerim ne zamandi beklediğin adet tarihi ? Onuda yazayım bebeğide koyarım listeye canim
İğnenin ikinci günü bende de o belirtiler hiç yok sadece bel agrisi ara ara kasık ağrısıKızlar bende belirti melirti kalmadı ya kasık ağrım da hafifledi sadece batma gibi arada bi oluyo ama göğüs hassasiyeti falan asla yok hatta büyüme dolgunlaşma dahi yok umudum pek kalmadı açıkçası sanırım regl olcam ya ööff
MerhabaKızlar batlarınız geçmiş ne durumdasınız İnshaAllah güzle haber vardır ?
@Sopranoooo @elaaaaaa @Hayatlarrr M merve_tmBalkabak @Limonsekeri @sweetdreams1985 @Pulmicort_Combivent @aysee666 @Rafiyeatilla
Canım senin suanki belirtilerin yumurtan çatlama belirtileri yarından sonra bişey kalmaz diğer belirtiler 6-7. Günden sonra baslıyorİgneni
İğnenin ikinci günü bende de o belirtiler hiç yok sadece bel agrisi ara ara kasık ağrısı
Ben hiç iğne olmadım canım o süreci vs hiç bilmiyorum, benim bata 5 gün kaldı bugünü saymazsak ama ne adet belirtisi ne hamilelik tık yok şu anİgneni
İğnenin ikinci günü bende de o belirtiler hiç yok sadece bel agrisi ara ara kasık ağrısı
Pardon cnm iğne vurdun sandimBen hiç iğne olmadım canım o süreci vs hiç bilmiyorum, benim bata 5 gün kaldı bugünü saymazsak ama ne adet belirtisi ne hamilelik tık yok şu an
İnşallah cnm ya çatlama akıntısı hiç olmadı daha korkuyorum ya inşallah çatlarCanım senin suanki belirtilerin yumurtan çatlama belirtileri yarından sonra bişey kalmaz diğer belirtiler 6-7. Günden sonra baslıyor
Beni de eklediniz miMerhababana Tüp bebek dedi doktorum :/ haziranda başlayacak işlemlerim dua edin
Test yapmayı düşünmüyor musun ? Çıkar var mı yok muBen hiç iğne olmadım canım o süreci vs hiç bilmiyorum, benim bata 5 gün kaldı bugünü saymazsak ama ne adet belirtisi ne hamilelik tık yok şu an
Cok sevindim ya masallah. Cok da belirgin cikmis, ikiz mi acabaEvet canım az olsun öz olsun bak sonucumaallaha şükür. Senin hem evladında varmış ne güzel bizim allah nasip ederse ilk olacak. Amh tan korkma yumurtalarını kalitelendir
Kızlar varmı yok mu yumurtlamaKızlar biraz önce saat 22:00 de yaptım
Ovulasyon testi
Sizce yumurtlama var mı ?
Ben çok anlamadım
Beni aydınlatırmısınız
Bu ay d.kontrol kullanmistim cnm. Gecen hafta ozel muayenesi olan bir doktora gittim tup bebek icin. Fakat icime sinmedi. Eli pek agir geldi, goremedim diye diye epey zorladi beni. Iyi bir doktor ama devam etmek istemedim, gorusme hosuma gitmedi. Bugun baska bir yerde muayenem oldu. Ozel hastane. Masallah eli pek hafifti cok da guzel gordu. Makineyle ilgili olabilir belki bilmiyorum. Tek yerden islemler yapilacak. Doktora ayri hastaneye ayri gitmem gerekecekti digerinde. Cok kisa bir sure olmus, eve gidip kendiniz deneyin filan dedi. 7ayin 4 ayini degerlendirebildik. Amh ve sperm durumunuz kotu degil dedi, cok olumlu yaklasti. Folikul sayisini amh ye gore iyi buldu. Ben de cok strese girdigimizi, kendimizin yapamadigini soyledimAhaha etiketlemem mi hiiiççç
Kendini bırahma dobarlanneler yapıyorsun çabuk ifade ver bakalım…
Bilmez miyim canım benim sağolasınAhhh bee.. sinirini bozan ne varsa senden önemli mi yaa, tırnağından bile daha önemli değil. Sen kendine bak, diğer herşeyi boşversakince dinlen canım Ne zaman istersen yazabilirsin özelden de
En doğru kararı vermişsiniz kuzum, her şey istediğimiz gibi, planladığımız şekilde olmuyor maalesef. Aman gelsin o minnoş da siz de ona göre planlayın hayatınızı... Hayırlısı ve en güzeli olsunBu ay d.kontrol kullanmistim cnm. Gecen hafta ozel muayenesi olan bir doktora gittim tup bebek icin. Fakat icime sinmedi. Eli pek agir geldi, goremedim diye diye epey zorladi beni. Iyi bir doktor ama devam etmek istemedim, gorusme hosuma gitmedi. Bugun baska bir yerde muayenem oldu. Ozel hastane. Masallah eli pek hafifti cok da guzel gordu. Makineyle ilgili olabilir belki bilmiyorum. Tek yerden islemler yapilacak. Doktora ayri hastaneye ayri gitmem gerekecekti digerinde. Cok kisa bir sure olmus, eve gidip kendiniz deneyin filan dedi. 7ayin 4 ayini degerlendirebildik. Amh ve sperm durumunuz kotu degil dedi, cok olumlu yaklasti. Folikul sayisini amh ye gore iyi buldu. Ben de cok strese girdigimizi, kendimizin yapamadigini soyledimAyrica okul doneminde bu isi kaldiramayacagimi yaz doneminde istedigimizi soyledik. Neyle karsilasacagimiz da belli degil sonucta. Bilsemki tek seferde olacak, yazi gule oynaya kendi halimize deneyip eylule dogru yapalim ama bilmiyoruz iste. Yastan dolayi basari sansi da dusuk ama keske dememek icin onumuzdeki ay baslamaya karar verdik. Northvital ve biosteron verdi. Bir de estrofem baslayacagim adetten bir hafta once. Onu ne icin verdi bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi, kimseyle de konusup fikir almadim. Annemler, ablamlar bilmiyor. Ciktik bir yola bakalim, delilik mi yoksa dogru karar mi bilmiyorum. Ne uzun yazdim
Benimde bu sefer olmamıstı doktota gittim ilk yumurtamın catladıgını söyledi illa akıntı olcak diye bişe yokmus olmayadabilirmişİnşallah cnm ya çatlama akıntısı hiç olmadı daha korkuyorum ya inşallah çatlar
Ben bişey yapmıyorum canım yaa, özel hayatımız o kadar karışık ve yıpratıcı ki, bebek aklımdan bile geçmiyor şu aralar. Yarın regl günüm zaten. Onu bile unutmuşum da uygulama hatırlattı