- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.381
Çok teşekkür ederimMasallahhh hayırlı olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimMasallahhh hayırlı olsunn
11.günü canım yarın kan vericemYaaa gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş
Transferin kaçıncı günü bugün??
Harika Çok güzel bir sonuc gelsin inşallah yarın11.günü canım yarın kan vericem
Ben. Bi kez gittim doktora bide geçen sene sana bişi dicem cok kızarsın doktor bana enfk tedavisi uyguladı iğne ilacı kullandım ama fitili kullanamadım belki dr Allah biliyor yA şimdi ye kadar hamıle kalmıştımAfedersin ama kıçımı yırtıyorum 9 aydır hamile kalayım diye benim uğraştığım zamanda millet doğuruyo doğuruyoooo
Ben klomen kullandım, sadece 1 tane yumurta olusmustu. O ay aşılama olacaktım ama ilaç işe yaramadı diye aşılamayı iptal etti doktorum. İşte tam da o ay doğal yoldan hamile kaldimKızlar ya cvb verin
Klomen kullandım
Yumurta takibi için gittim
Doktor yumurta yok Pazartesi gel tekrar bakalım dedi
Hiçmi başına böyle birşey gelen yok
Amiiin cok tesekkür ederimmHarika Çok güzel bir sonuc gelsin inşallah yarın
Benimde 6 ay olduAfedersin ama kıçımı yırtıyorum 9 aydır hamile kalayım diye benim uğraştığım zamanda millet doğuruyo doğuruyoooo
Canım ilacın dozunu artırsın veya iğne verseydi doktor dur bakalım stres yapma o da etkiliyor doktor yönlendirme yapar ztnKızlar ya cvb verin
Klomen kullandım
Yumurta takibi için gittim
Doktor yumurta yok Pazartesi gel tekrar bakalım dedi
Hiçmi başına böyle birşey gelen yok
İlk iki gün kasık agrısı gaz şikayetlerin olur kasıkların şişer ben yürüyememiştim çatlıcagı için normal belirtiler onlar 2. Günden sonra rahatlarsınBenim de çatlatma iğnesi ikinci günüm dün gittim bir tane tek gelişmişti klomenle 21 mm dün çatlatma iğnesi vurdum akıntım yok denecek kadar az göğüste birşey yok sadece belim ağrıyor yanıyor kasıklarım ara ara hafif sancı giriyor daha erken diye mi acaba çok belirti yok bilgi verir misiniz sizin iğneden kaç gün sonra belirti başladı
İlk iki gün kasık agrısı gaz şikayetlerin olur kasıkların şişer ben yürüyememiştim çatlıcagı için normal belirtiler onlar 2. Günden sonra rahatlars
Merhaba hoşgeldinmerhaba kızlarrrr :)))
aranıza yeni katıldım. 1 yıllık evliyim 2 aydır gebelik planlıyoruz. ılk ay maalesef olmadı. bu ay daha planlı hareket ettim reglime 5 gun kaldı heycanla bekliyoruz bakalım :)
listeyede eklerseniz sevinirim SAT 06.05.2022 , BAT 01.06.2022
Tamam ama bence sökülmeden belli olmaz sen dökülünce haber verMy_Moonlight06 canım yapıştır ordan bana bir lekenmeler başladı açılırım bir iki güne bu ayda elendik
Hoşbuldum teşekkür ederim insallah Allah isteyen herkese nasıp etsinMerhaba hoşgeldin
Tabi eklerim listeyi güncelleycegim o zaman eklerim.
normalde sayfa Mayıs için ama 1 hazirana kadar ekliyorum İnshaAllah güzel haberini alırız buradan
Bak 2 gün kalmış zaten kov onları kıştt de süperrr. Heyecanlı pazar bekliyorum güzel haberini. Kendime odaklanacak hal mi bıraktılar, bugün acildeydim sakinleştirici serum takıldı, oksijen verildi vs. Ben de güzel günler göreceğim bir gün inşallahPazartesi 10.gün belki pazar günü bi evde kendim bakarım.. arada çok fena geliyor test perileri yaa
Boşver çalışmaları, bitkisel hayattan çık, bak dışarıda kuşlar uçuyor, gökyüzü masmavi, mis gibi çiçeklendi heryer.. kendine odaklan
İnşallah bakalım gideceğim Pazartesi günüBen klomen kullandım, sadece 1 tane yumurta olusmustu. O ay aşılama olacaktım ama ilaç işe yaramadı diye aşılamayı iptal etti doktorum. İşte tam da o ay doğal yoldan hamile kaldim
Bekle bakalim pazartesi güzel bir yumurtan görünür belki
Canım bende hamileyim fotoğraf paylaş m bana da bebek koyar mısın çok istiyordum listede bebek olmasını :)Merhaba hoşgeldin
Tabi eklerim listeyi güncelleycegim o zaman eklerim.
normalde sayfa Mayıs için ama 1 hazirana kadar ekliyorum İnshaAllah güzel haberini alırız buradan
Pazartesi gel bakalım dediCanım ilacın dozunu artırsın veya iğne verseydi doktor dur bakalım stres yapma o da etkiliyor doktor yönlendirme yapar ztn
Ahhh bee.. sinirini bozan ne varsa senden önemli mi yaa, tırnağından bile daha önemli değil. Sen kendine bak, diğer herşeyi boşver sakince dinlen canım Ne zaman istersen yazabilirsin özelden deBak 2 gün kalmış zaten kov onları kıştt de süperrr. Heyecanlı pazar bekliyorum güzel haberini. Kendime odaklanacak hal mi bıraktılar, bugün acildeydim sakinleştirici serum takıldı, oksijen verildi vs. Ben de güzel günler göreceğim bir gün inşallah