- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.441
Tamam canım o zaman güncellemeyle gerek yok listede seni İnshaAllah bebek koyarızİlk klomen ve ovitrelle denedik olmadı
Bir ay ara ver dedi doktor
Reglm 3 günü gittim yine klomen başladı.
Bugün yumurta takibi için gittim yumurtlamamışsın dedi Pazartesi gel dedi
Bende dayanamadım ovulasyon testi yaptım canım
Yaaa inşallah canım benimTamam canım o zaman güncellemeyle gerek yok listede seni İnshaAllah bebek koyarız
Bat ve sat yazar mısın canım pazartesi hangi pazartesi?Pazartesi canım
Canım benim amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen küçük, bazen büyük ama hepimiz bi sınavdan geçiyoruz. Allah gönlümüze ferahlık versin, bi de mutlu olabilmemiz için minnoşlarımızı versinEsinin alacagi kararda, dogruyu gormesinde sen yardimci olacaksin. Onlar kör, hicbiseyi goremez. Sen bir yolunu bulacaksin. Ama bunun icin once senin iyi olman gerekiyor. Allah yardimcin olsun.
Benim yumurtlamam 18-19 idi 10 gün bile olmadı henüz, olsa bile çıkacağını sanmıyorum idrara geçeceğini yani ama az önce içimden geldi yaptım negatifTest yapmayı düşünmüyor musun ? Çıkar var mı yok mu
Adet belirtisi ile hamilelik belirtileri çok yakın hatta aynı gibi diyorlar ben hala yaşamadım ama çok okuyorumBenim yumurtlamam 18-19 idi 10 gün bile olmadı henüz, olsa bile çıkacağını sanmıyorum idrara geçeceğini yani ama az önce içimden geldi yaptım negatifKasıklarım ve belim sökülecek gibi ağrımaya başladı muhtemelen regl olcam bikaç güne
İnşallah bu ay hamile olacakmışım gibi bir his vardı içimde inşallah fos çıkmazAdet belirtisi ile hamilelik belirtileri çok yakın hatta aynı gibi diyorlar ben hala yaşamadım ama çok okuyorumbekle bakalım inşallah hayırlı haberler alırsın
Ay inşallah hayırlı haberler alırsın canımİnşallah bu ay hamile olacakmışım gibi bir his vardı içimde inşallah fos çıkmazama şu herkesin bahsettiği göğüs hassasiyeti asla yok bırak göğüs hassasiyetini normalde dolgunlaşırdı bu sefer o da yok Sen ne durumdasın? İnşallah güzel haberlerin vardır çok takip edemedim bu aralar sayfayı
İnşallah tez zamanda istediğin haberi alırsın sen de canımAy inşallah hayırlı haberler alırsın canımBen 3 aydır düşünüyorum canım. Bende uzun süredir girmiyorum bugün girdim. Bu ay ara verdim vermesem psikolojim bozulacaktı. İlk ay bende kesin hamileyim dedim olmadı. Geçen ayda yumurtlama geç olmuş demek ki regl geciktiğine göre, gün aşırı değerlendirdim 4 gün değerlendirmediğim gün yumurtlama olmuş görünüyor takvimde. Yani durumlar karışık geç kalmışlık korkusu ile haziran reglimi bekliyorum
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eylesinİnşallah tez zamanda istediğin haberi alırsın sen de canımben ovülasyon testi kullandım bu ay ona göre değerlendirdim ama her zamanında değerlendirdiğin tutmuyor ne yazık ki bakalım artık regl olursam önümüzdeki ay salarım büyük ihtimal bi miktar sıkıldım çünkü bu bekleyişten amaan
Ah işte istediğimde hamile kalabilirim kafası varya bende de vardı ama öyle olmuyomuş ne yazık ki. Allah hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin canım inşallahİnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eylesinStres yapmamak lazım ama işte olmuyor düşündükçe strese girmemek imkansız. 3 yıl önce istediğim ay hamile kalmıştım kimyasal olmuştu. Sonra hazır olmadığı hissedip tekrar beklemeye karar verdim ama pişman oldum yaş gecti şimdi korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah inşallahAh işte istediğimde hamile kalabilirim kafası varya bende de vardı ama öyle olmuyomuş ne yazık ki. Allah hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin canım inşallah
Hiç bilmiyorum hayırlısıysa inşallah öyledir cok isterimCok sevindim ya masallah. Cok da belirgin cikmis, ikiz mi acaba
Sat 1 mayıs Bat 30 mayısBat ve sat yazar mısın canım pazartesi hangi pazartesi?
Adet kanaması herkeste oluyo mu yani olmak zorunda mıBelki yerleşme kanamasıdır bekleyin bence
İnşallah kuzum az kalmış az daha sabır
InşaAllah kuzum teşekkür ederimTamam canım İnshaAllah sağlıkla alirisn kucağına
Herkeste olmaz bnce ama ara ara bile kanamalar olabilirmiş bnce dinlenin takip edin kendinizi bir sıkıntı olursa zaten doktorunuzla görüşürsünüzAdet kanaması herkeste oluyo mu yani olmak zorunda mı
Göğüs hassasiyeti her zaman olmuyor canım. Benim ne bu gebeliğimde ne oncekinde hiç göğüs hassasiyeti olmadı. Sanırım belirtiler herkesin hormon seviyeleri ile ilgiliİnşallah bu ay hamile olacakmışım gibi bir his vardı içimde inşallah fos çıkmazama şu herkesin bahsettiği göğüs hassasiyeti asla yok bırak göğüs hassasiyetini normalde dolgunlaşırdı bu sefer o da yok Sen ne durumdasın? İnşallah güzel haberlerin vardır çok takip edemedim bu aralar sayfayı