- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.141
6.haftana göre normal çıkmış canım maşaAllah sağlıcakla büyüyo minnoşKızlar beta HCG cikmis 10000 çıkmış ya acaba ikizmi ya çok yüksek dgil mi
@ipti
My_Moonlight06 @Mucizemmm16 A aysemah Maviesil23
inşallah yaaaBen de böyle oldum ağrım asla kesilmedi meğer ben de döllenmeyi hissetmişim
Allah’tan ümit kesilmezinşallah yaaahamilelik benim için hayale dönüştü artık
Benim ablam regliden önce erken gebelik yaptı çıkmadı ertesi gün kasette pozitif gördü kan değeri 26 çıktıSizce adete 6 gün kala yapılan test direkt tek çizgi mi çıkar yoksa silik mi
Vay be maşallah, ben dayanamadım yaptım ama tek çıktı, ama ne biliyim sonrada yapsam çıkmıcak gibi ama her şey üst üste mi gelir ya belirtiler var muhtemelen başka bir nedenden ama insan sinir oluyorBenim ablam regliden önce erken gebelik yaptı çıkmadı ertesi gün kasette pozitif gördü kan değeri 26 çıktı
Adet tarihi gününde yap bence ben öyle yapıcam yoksa yoktur dicem sonra sürekli geç mi döllencek kafasında olurdum artık olamam ovülasyonda gördüm çatlamayı çünküVay be maşallah, ben dayanamadım yaptım ama tek çıktı, ama ne biliyim sonrada yapsam çıkmıcak gibi ama her şey üst üste mi gelir ya belirtiler var muhtemelen başka bir nedenden ama insan sinir oluyor
Ya Allah bir an önce sağlık versin anneye ve bebeğe birşey olmaz inşallahAcil de ki doktor yazmış kadın doğum doktoruna yönlendirmiş o bişey dememiş alttan muayene etmişler açılma var mı diye yok demişler sadece o kadar ne biçim iş anlamadım ben işte ondan sonra diğer acil doktoruda göğüs hastalıklarına gidiceksin falan demiş neyse yine antibiyotik yazıyım diyip en ağır olanı dayamışdiğer kan değerleri de oynamış hep ayy noluyo anlamadım
Bizim 7-9-12 Mayıs oldu birliktelik o zamanlar düşük ihtimal diyordu zaten şans olarak o tarihler tutsaydı şimdiye çıkardı zaten bence. Yüksek ihtimal 16-17-18 idi 16 ve 19 da tekrar birliktelik oldu bakalım oda tutmadı sanırım neyse hakkımızda hayırlısı:)))Adet tarihi gününde yap bence ben öyle yapıcam yoksa yoktur dicem sonra sürekli geç mi döllencek kafasında olurdum artık olamam ovülasyonda gördüm çatlamayı çünkü
Hayırlısı olsun belli olmaz belki 20 sinde falan olmuşturBizim 7-9-12 Mayıs oldu birliktelik o zamanlar düşük ihtimal diyordu zaten şans olarak o tarihler tutsaydı şimdiye çıkardı zaten bence. Yüksek ihtimal 16-17-18 idi 16 ve 19 da tekrar birliktelik oldu bakalım oda tutmadı sanırım neyse hakkımızda hayırlısı:)))
Ben 56 gördüm sonra düştü birden daha fazla gören var mı hiç bilmiyorum canımKimyasalda da normaldeki gibi yüksek çıkıyor mu beta
Ultrasyonla gözükmez miydiAyy acaba ikiz mi
Allahtan bende o kadar vitamine rağmen kilo yapmadı cok da iştahlıyım ama veriyorum demekki ins son bulsun bu ay gelsin bebişler cok yıprandık vallaHaklısın ya. Ben deli dana gib yiyorum insülinim var zayoflmam lazım böyle dhaa çok zarar veriyorum kendime. Haziran da hsg çektirip son vericem tedaviye.
Tamamdır teşekkür ederim ben süt ve maydanoz buharını yapmalıyım o zaman tüp enfeksiyonu içinOna süt buhari demislerdi canim maydanozlu olam
Bende öyle yapcamAdet tarihi gününde yap bence ben öyle yapıcam yoksa yoktur dicem sonra sürekli geç mi döllencek kafasında olurdum artık olamam ovülasyonda gördüm çatlamayı çünkü
Bu sabah göğüs hassasiyeti başladı hiç olmaz normaldeAllahtan bende o kadar vitamine rağmen kilo yapmadı cok da iştahlıyım ama veriyorum demekki ins son bulsun bu ay gelsin bebişler cok yıprandık valla
En fazla 29. Gün adet olurdum bekliycem artıkHmm bekleyin bence siz biraz daha en azından daha sonraki en geç olduğunuz adet tarihine kadar
Benım de su an böyle koyu adete 4 gün var hakkımız da hayırlısıKızlar selam, elimde gebelik testi yok Ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekilde cıktı. Ben tüp bebek yaptım bu ay 2 gün sonra kan vericem. Daha önce reglime yakın ovulasyon yaptığımda hep silik veya hiç çizgi cıkmazdı
Bu şekilde öğrenen oldu mu ?
Ama 11 gün geçti ya sizin yüksek çıkması normal bnceKızlar beta HCG cikmis 10000 çıkmış ya acaba ikizmi ya çok yüksek dgil mi
@ipti
My_Moonlight06 @Mucizemmm16 A aysemah Maviesil23