- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.161
Benimde 4 gün sonra regl günüm. Ama 2 gün sonra kan testi vermem gerekıyormuş beta bakıcak doktorum i. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimizBenım de su an böyle koyu adete 4 gün var hakkımız da hayırlısı
İns kuzummmmm bide senin tüp bebek ilk mi kız ins olur ua valllla ayBenimde 4 gün sonra regl günüm. Ama 2 gün sonra kan testi vermem gerekıyormuş beta bakıcak doktorum i. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Yani sayılır çok seviyorum ikizleri6.haftana göre normal çıkmış canım maşaAllah sağlıcakla büyüyo minnoşikiz mi istiyosun sen kızz
Bir kese vardı tek yumurta ikizi oluyo yaUltrasyonla gözükmez miydi
Evet cnm dogruAma 11 gün geçti ya sizin yüksek çıkması normal bnce
Rabbim gönlüne göre versin kuzummYani sayılır çok seviyorum ikizleri
T çizgisi çok koyu bence var hayırlısı olsunKızlar selam, elimde gebelik testi yok Ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekilde cıktı. Ben tüp bebek yaptım bu ay 2 gün sonra kan vericem. Daha önce reglime yakın ovulasyon yaptığımda hep silik veya hiç çizgi cıkmazdı
Bu şekilde öğrenen oldu mu ?
Önce test yaptım hayali bir çizgi çıktı sonra kan verdim 17 çıktı betaNasıl öğrendın canımm test de mi kanda mı ovulasyondamı
Beta benim çok düşük çıktı başta geç yumurtladim sanırım 17 ydi ilk öğrendiğimdeBen de 4 kala öğrendim beta kaç çıkmıştı sizin
Bende 1 mayısta oldum canımİns kuzummmmm bide senin tüp bebek ilk mi kız ins olur ua valllla ayen son 1 Mayıs da adet oldum ben sen
Teşekkür ederm canım inşallahhT çizgisi çok koyu bence var hayırlısı olsun
Ablamlar var cnm ikiz ablam varRabbim gönlüne göre versin kuzummbelli olmaz bakarsın tek yumurta ikizi olur aileniz de ikiz var mıydı?
Yaaa ne güzell inşaAllah sana da nasip olur kuzumA
Ablamlar var cnm ikiz ablam var
Kısmet yani sağlıklı olsunlar inşallah haftaya duyarimda rahatlarimYaaa ne güzell inşaAllah sana da nasip olur kuzumsabırsızlıkla kalp atışlarını duyacağın günü bekliyorum o zaman bakarsın iki tane atan bi kalp çıkar
Kuzum tekrar verecek misin benim de adete 3 gün kala 78 çıkmıştı bugün bi daha bakiyim diyorum artus var mi diyeTekrar baktırmadım ama adete 4 gün kala 68.52çıkmıştı salı günü
Yarın vercem inşallahKuzum tekrar verecek misin benim de adete 3 gün kala 78 çıkmıştı bugün bi daha bakiyim diyorum artus var mi diye
Kimyasal ihtimali olabileceği için kese gördükten sonra kayıt alıyolar canım, benim de öyle olmuştu canını sıkmaAz önce sağlık ocağını aradım gebelik bildirimi için ama kadın kese görüldükten sonra kayıt yapalım dedibu çocuk yok mu şimdi ya
Hadi inşallah ikizdir inşallahKızlar beta HCG cikmis 10000 çıkmış ya acaba ikizmi ya çok yüksek dgil mi
@ipti
My_Moonlight06 @Mucizemmm16 @aysemah Maviesil23
Benim içinde aynen öyle oldu vallainşallah yaaahamilelik benim için hayale dönüştü artık
Mrb. Insallah cabanizin karsiligini alirsiniz. Tub bebek oncesi hazirlik sureciniz oldu mu, yoksa hemen ignelerle basladiniz mi. Biz de yaz donemi icin karar verdik ama gec mi kaldik onu merak ediyorum. Kisiden kisiye degisir ama yine de oncesinde 3 ay yogun takviye kullanimi filan gerekiyor mu acaba. Gorustugum bir dr. gerekli olmadigini soyledi. Bir de surec biraz korkutucu geliyor, kendi tecrubeni paylasabilirsen sevinirimKızlar selam, elimde gebelik testi yok Ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekilde cıktı. Ben tüp bebek yaptım bu ay 2 gün sonra kan vericem. Daha önce reglime yakın ovulasyon yaptığımda hep silik veya hiç çizgi cıkmazdı
Bu şekilde öğrenen oldu mu ?