- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.121
EderimmmmHaber et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EderimmmmHaber et
Haftana göre normal canım. Benim adet günümde 1200 çıkmıştı.Kızlar beta HCG cikmis 10000 çıkmış ya acaba ikizmi ya çok yüksek dgil mi
@ipti
My_Moonlight06 @Mucizemmm16 @aysemah @Maviesil2837
Kimyasalda da normaldeki gibi yüksek çıkıyor mu betaKızlar HCG 4 buçuk çıkmış böyle çıkmasi normal mi sıfırlanması gerekmiyor muydu kimyasal olunca. Doktor iyi dedi de kafama takıldı. Kanamam da bitti şükür dün.
Ben de 4 kala öğrendim beta kaç çıkmıştı sizinCanım senin yaşadıklarını birebir yaşadım benim extra göğüs hassasiyetim var bata 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim inşallah sende oylesindir
10.000 diye bakınca internette 5-6 haftalik ikiz gebelikte cikiyomusHaftana göre normal canım. Benim adet günümde 1200 çıkmıştı.
Doktora gitmiştin demi kese için sen o gördü mü acaba10.000 diye bakınca internette 5-6 haftalik ikiz gebelikte cikiyomus
Kese görüldü sordum ikiz varmı diye şuan kese bı tane tek yumurta ikizi olursa kalp atışında belli olur ddiDoktora gitmiştin demi kese için sen o gördü mü acaba
Ay çok heyecanlıKese görüldü sordum ikiz varmı diye şuan kese bı tane tek yumurta ikizi olursa kalp atışında belli olur ddi
Senin beta kaç çıktıAy çok heyecanlı
Aslnda doktor bana 5 haftalik filandir dedi ama benim son adete göre 6 haftalık oluyo ama betada baya yüksekAy çok heyecanlı
Tekrar baktırmadım ama adete 4 gün kala 68.52çıkmıştı salı günüSenin beta kaç çıktı
Evet senin beta baya yüksek vallaAslnda doktor bana 5 haftalik filandir dedi ama benim son adete göre 6 haftalık oluyo ama betada baya yüksek
Ona süt buhari demislerdi canim maydanozlu olamAnladım tüp de enfeksiyon olana da mı peki
Ayy acaba ikiz miEvet senin beta baya yüksek valla
Canım normal o kan da ki değer bı anda sifiranmiyor merak etme hiç kafanada takma bir sonraki adet dongune kadar çoktan düşerKızlar HCG 4 buçuk çıkmış böyle çıkmasi normal mi sıfırlanması gerekmiyor muydu kimyasal olunca. Doktor iyi dedi de kafama takıldı. Kanamam da bitti şükür dün.
Canım sen bensin yeminle yumurtlamadan beri ne ağrılarım geçti ne göğsüm dindi akıntı da var beyaz ara ara kramplar ateşim sürekli çıkıyor ama hasta da değilim ben de diyorum kesin hamileyim ve sen de hamilesin bence biz döllenmeyi hissettik insan vücudunu bilince hissedermişKızlarcım herkese selamlar nasılsınız? Bebiş haberi verenleri tebrik ediyor kendimmiş gibi seviniyorum ve darısı başımıza diyorum şimdi gelelim soruma; yumurtlama gününden beri kasık ağrım var, bir iki gündür ilk günler kadar değil ama arada bi tek taraflı batma gibi geliyo geçiyo, akıntım artmaya başladı, şişkinlik ve gaz var sürekli, sırt ve bel ağrım var bikaç gündür. İdrara çıkma baya sıklaştı gece uykumdan kalkıp gider oldum ama bunu belirtiden saymıyorum açıkçası. Göğüs hassasiyeti vs yok. Uyku hali bende hep olduğu için onu da saymıyorum sizce şansım nedir bebiş olma ihtimalinde ya kendimi hamile gibi hissediyorum bu ay çok inanıyorum neden bilmiyorum alt karnımı seviyorum falan delirdim iyice umarım sönmez bu hevesim yumurtlamadan adete kadar neler yaşadınız hamileler beni azıcık aydınlatın
Yumurtlama 18-19 mayıs (2gün)
Çatlama 20 mayıs (21 mayısta tam anlamıyla silikleşti t)
Değerlendirilen günler 15-17-18-19-21 mayıs
Bat 1-2 haziran
Döngü 25-26 gün
Bende beş gündür kasık sancısı ara ara felaket derecede bir akıntı sürekli oturduğum yerde uyuma baş ağrısı çok hafif belim sırtım ağrıyor ediyor çatlama gününden bu yana ben iğneden diye tahmin etmiştim. İşin tuhafıda şu ki afedersiniz ama ilişkide 1 senedir ilk defa dün akşam rahmimin acıdığını hissettim canım çok acıdı bu nedendir normalmidir yaa tüm gece kafamda kurmaktan gram uyuyamadımCanım sen bensin yeminle yumurtlamadan beri ne ağrılarım geçti ne göğsüm dindi akıntı da var beyaz ara ara kramplar ateşim sürekli çıkıyor ama hasta da değilim ben de diyorum kesin hamileyim ve sen de hamilesin bence biz döllenmeyi hissettik insan vücudunu bilince hissedermiş
Ben de böyle oldum ağrım asla kesilmedi meğer ben de döllenmeyi hissetmişimCanım sen bensin yeminle yumurtlamadan beri ne ağrılarım geçti ne göğsüm dindi akıntı da var beyaz ara ara kramplar ateşim sürekli çıkıyor ama hasta da değilim ben de diyorum kesin hamileyim ve sen de hamilesin bence biz döllenmeyi hissettik insan vücudunu bilince hissedermiş