- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.947
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.101
İnşallah istediğin sonucu görürsün canım benim, darısı başımıza diyimİlk hamileliğimde yerleşme kanaması vs olmamıştı bende de. Şuan tatildeyim bide ama eczane bulcam sabah. Aşırı bi değişik his var bide kendimi çok dinliyorum sanırım adet sancısı var mı acaba adet mi oldum ki diye triplere girdim son yarım saattir. Bugün bana sabah olmaz
Bende öyleyim. Bata 3 4 gün var hala şişkinlik yok . Ama ağrılar başladı yavaş yavaş . Ben galiba regl olacağimKızlar bat ama beyaz kremsi akıntım var adet öncesi mi gebelik belirtisi mi bilmiyorum biraz kasıklarım ağrıyor başka belirtim yok ama normalde adet öncesi karnım çok şişerdi bu defa o şişkinlik yok merakla bekliyorum adet olacak mıyım diye
Hayır takip etmedim doktorum alttan muayene ile baktı hep minik kistler çöktü adetlerim duzensizdi yumurta geliştirici iğne verdi banaOvulasyonla mi takip ettin yumurtlamanı?
Ileri detece derken Amh mi çok yüksek?
Canm bndeki en büyük belirti akintiydi süt gbi beyaz akintiydi halada var zatenBeyaz kremsi akıntı var ve göğüs ucum acıyor yara gibi bu kadar
Ne kadar çoksa o kadarda kist oluyor demek ki.Hayır takip etmedim doktorum alttan muayene ile baktı hep minik kistler çöktü adetlerim duzensizdi yumurta geliştirici iğne verdi bana
Canım senin yaşadıklarını birebir yaşadım benim extra göğüs hassasiyetim var bata 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim inşallah sende oylesindirKızlarcım herkese selamlar nasılsınız? Bebiş haberi verenleri tebrik ediyor kendimmiş gibi seviniyorum ve darısı başımıza diyorumşimdi gelelim soruma; yumurtlama gününden beri kasık ağrım var, bir iki gündür ilk günler kadar değil ama arada bi tek taraflı batma gibi geliyo geçiyo, akıntım artmaya başladı, şişkinlik ve gaz var sürekli, sırt ve bel ağrım var bikaç gündür. İdrara çıkma baya sıklaştı gece uykumdan kalkıp gider oldum ama bunu belirtiden saymıyorum açıkçası. Göğüs hassasiyeti vs yok. Uyku hali bende hep olduğu için onu da saymıyorum sizce şansım nedir bebiş olma ihtimalinde ya kendimi hamile gibi hissediyorum bu ay çok inanıyorum neden bilmiyorum alt karnımı seviyorum falan delirdim iyice umarım sönmez bu hevesim yumurtlamadan adete kadar neler yaşadınız hamileler beni azıcık aydınlatın
Yumurtlama 18-19 mayıs (2gün)
Çatlama 20 mayıs (21 mayısta tam anlamıyla silikleşti t)
Değerlendirilen günler 15-17-18-19-21 mayıs
Bat 1-2 haziran
Döngü 25-26 gün
Az kaldı benım deBende öyleyim. Bata 3 4 gün var hala şişkinlik yok . Ama ağrılar başladı yavaş yavaş . Ben galiba regl olacağim
Nasıl öğrendın canımm test de mi kanda mı ovulasyondamıCanım senin yaşadıklarını birebir yaşadım benim extra göğüs hassasiyetim var bata 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim inşallah sende oylesindir
Çok yoğun mu normal mi peki akıntıCanm bndeki en büyük belirti akintiydi süt gbi beyaz akintiydi halada var zaten
Evet canım bende baktım saç dökülmesi bende tetikledi sanırım ama 5 gün kullandım bitti yani bir an önce durur insallah bir sürü vitamin alıyorum ya gene mfk aldım dün gece mfk doktora yazdım saç dökülmesi ilacı cıkarmıstı onuda aldım bakalım iyi gelcekmiSıcak basması, saç dökülmesi, eklem / kemik / kas ağrısı, yorgunluk, olağandışı terleme, bulantı, ishal, baş dönmesi ve uyku sorunu oluşabilir bunlar yan etkileriymis doktoruna bı sor canım
Bende cok çöktüm 3 aydır hormon ilaçları çatlatma iğneleri yok progestan bide onun yan etkileri vs saçlarım hep döküldü ztnEvet bu ay dan sonra ara vericem biraz ama doktorla Bi alakası yok metal olarak çöktüm. Başlayınca tekrar Lale hanıma gideceğm
Haklısın ya. Ben deli dana gib yiyorum insülinim var zayoflmam lazım böyle dhaa çok zarar veriyorum kendime. Haziran da hsg çektirip son vericem tedaviye.Bende cok çöktüm 3 aydır hormon ilaçları çatlatma iğneleri yok progestan bide onun yan etkileri vs saçlarım hep döküldü ztn
Hemen değil ama 1. 2 ay sonra hamile kaldıHemen mi kaldı yoksa bir süre sonra mi oldu
Hmm bekleyin bence siz biraz daha en azından daha sonraki en geç olduğunuz adet tarihine kadarBeyaz kremsi akıntı var ve göğüs ucum acıyor yara gibi bu kadar
Kuz yapmıyorum artık 2 tane kaldı ovulasyonKuzularim test yapıp durmayın herkes bi sakin olsunyavaşça testleri dolaba bırakın ve hayatın tadını çıkarın
Kocanızı görüp içiniz gidince sevisin
İstemiyorsanız sevismeyin
Bebisler gelecektir zorlamayın
Sizi seviyorum
Akışına bırakınca güzel şeyler olur
Bol dua bol sukendinize dikkat edin
Kuzum bu dediğin çok fazlaBilmiyorum aglıyorm resmen bebek fln suan hiç aklımda bile değil hormon ilaçları artık dengemi bozdu oluk oluk dökülüyor kematoropi alıyomusum gibi saçlarım azaldı bosaldı hep kısım kısım
Kuzum ılactandır yaEvet canım bende baktım saç dökülmesi bende tetikledi sanırım ama 5 gün kullandım bitti yani bir an önce durur insallah bir sürü vitamin alıyorum ya gene mfk aldım dün gece mfk doktora yazdım saç dökülmesi ilacı cıkarmıstı onuda aldım bakalım iyi gelcekmi