- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.681
26.gündeyim bende 4 gün kaldıKızlar adet olmasına az kalan varmı 24 Cu döngüdeyim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26.gündeyim bende 4 gün kaldıKızlar adet olmasına az kalan varmı 24 Cu döngüdeyim ben
İnsaallahhh vardır CNm insaallhhhhEvet öyle olur bak @Lalelinur a dedim gebelikten olabilir diye gebe çıktı çok şükür sende de mi var yoksa kizz
Yok çok o kıvamda olmadı ama yakındı o kıvama ben çok akıntıyı belirti olarak düşünmedim açıkçasıYa benım adet olmama 1 hadta var ayıptır demesi sumuk gibi akıntı oldu mu
Yok bn dayanamicm aksm yine test yaparm çıkarsa kana gotcem hahaha :))) kız heycndan etiket metiket aklıma gelmedi birde acaba yanlsmi dedm ne blim pek inanamiormda yabls cikr die fazla kaptirmiim diorm ama herkes kuruma deildir Dior insaallahhh aminnnAyyyy hadi İnshaAllah vardır kuzummm yaaa sen niye etiketlemiyonnn beniii
Kuruma gibi gelmedi bana ayrıca kuruma çizgisi git gide koyulasmaz .. birde çok erken yapmışsın testi belliki yerleşme aşamasında Allahimmmmm İnshaAllah vardır beeee ufff beğendin mi yaptığını erkenden baktın da şimdi nolceeeekk hergun test mi yapican
Bi ay daha çatlatma iğnesi şans bwricem kuzum doktor 2 ci ye ilaçların dozunu arttırcaö dedi sonea hsgUzun suredir korunmuyosan bi cektir kuzum cok artiyomus gebelik sansi
Anammmm sen benden öncesin az kalmış koz ins adet olmazsın26.gündeyim bende 4 gün kaldı
Hadi yA baska neler oldu sende belirti ne zaman öğrendin kız hayırlı olsun insYok çok o kıvamda olmadı ama yakındı o kıvama ben çok akıntıyı belirti olarak düşünmedim açıkçası
Bende öle düşünüyorum inşaallah doğrudur bakalım bgun tekrr yapıp akşama kan verebilirim en iisi kesinleştirmek çok tşk ederm sizinde hayırlı olsun inşaallah sağlıkla büyütünKuruma çizgisi sonradan koyulaşmaz canım. Gebelik varsa koyuluk artmaya devam eder. Benim ikinci yaptığım testte başta kırmızılık belirtmişti. 1 saat sonra çizgi kıpkırmızı oldu.
Tamam yarın başlıyorum öyleyse bakalimAy hadi inşallah canım benim bende bu ay senden çok umutluyum
Bi dene istersen canım olumlu sonuç alan çok fazla kişi var
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua etEvet kızlar basliyorum gebelik hikayeme .ve belirtilerine
Öncelikle Nisan 10da adet oldum gonalf başladı doktor aslında doktor 5gun dedi ama içinde 2vurumluk kalmıştı bende fazladan vuruldum çünkü marttada olusmamisti zorla oluşmuştu yumurta ve Nisan'da konrtole gitmedim oluştu mu diye gitmiycem dedim bikmistim özele para vermekten sonra doktorun dediği tarihleri aklımdaydı ilişki oldu 28nisan 2 Mayıs arası sonra 4mayista kızım hasta oldu hastaneye yattık ve bidaha ilişki hiç olmadı bu tarihe kadar...
Şimdi belirtilerde tüm ayrıntısı ile anlaticam
Belirti 1 : akıntı benim her zaman akıntım olmuştur ama bu süt renginde ve süt kıvamında ilk geldiginde çok geldi adet sandım ama baya süt duruyordu iç giyimimde
Belirti2 : adet gecikti ben hastanede yatarken kızımla ilgilenince hiç adete bakmadım zaten düzensizdir diye ama baya gecikti 13 gün oldu işte
Belirti 3 uyku kesinlikle ölü gibi uyudum ya her saat her dakika uyuyorum oturduğum yerde
Belirti 4 göğüs kararmasi ve ağrı bu kadar kizceler .
Bide ben meyve suyu almıştım kızıma tadı aşırı acı gelmişti ama bı tek bana öyle geldi kızım çok beğendi esimde
Bence belirtiler değişir kişiye göre kızımda çok midem bulanıyordu inşallah bunda olmaz
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah .
Geçti şuan öyle gelmiyor hafif beyaz geliyor oda normal sanırım adete 1 hafta falan var çünküCanım o enfeksiyon filanda olabilir.. bir doktora git istersen normalde çok sarı akıntı gebelik belirtisi olmaz
Yapmicam anaaEdiyorum kız yap işte erken gebelik
Yapsana yapsanaYapmicam anaa
kuzum dün sen bunu yazdığında tam da senin ovü testlerine bakıp anlamaya çalışıyordum : ) nasılsın? bekleme aşamasına mı geçtin şimdi? Noldu yumurtlama durumu?
Süpersin kuzumEvet kızlar basliyorum gebelik hikayeme .ve belirtilerine
Öncelikle Nisan 10da adet oldum gonalf başladı doktor aslında doktor 5gun dedi ama içinde 2vurumluk kalmıştı bende fazladan vuruldum çünkü marttada olusmamisti zorla oluşmuştu yumurta ve Nisan'da konrtole gitmedim oluştu mu diye gitmiycem dedim bikmistim özele para vermekten sonra doktorun dediği tarihleri aklımdaydı ilişki oldu 28nisan 2 Mayıs arası sonra 4mayista kızım hasta oldu hastaneye yattık ve bidaha ilişki hiç olmadı bu tarihe kadar...
Şimdi belirtilerde tüm ayrıntısı ile anlaticam
Belirti 1 : akıntı benim her zaman akıntım olmuştur ama bu süt renginde ve süt kıvamında ilk geldiginde çok geldi adet sandım ama baya süt duruyordu iç giyimimde
Belirti2 : adet gecikti ben hastanede yatarken kızımla ilgilenince hiç adete bakmadım zaten düzensizdir diye ama baya gecikti 13 gün oldu işte
Belirti 3 uyku kesinlikle ölü gibi uyudum ya her saat her dakika uyuyorum oturduğum yerde
Belirti 4 göğüs kararmasi ve ağrı bu kadar kizceler .
Bide ben meyve suyu almıştım kızıma tadı aşırı acı gelmişti ama bı tek bana öyle geldi kızım çok beğendi esimde
Bence belirtiler değişir kişiye göre kızımda çok midem bulanıyordu inşallah bunda olmaz
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah .
Sen yap sen ben baya yogunum şükür 2 hafta aklıma bile gelmez buraya girmesemYapsana yapsana
Benim fsh 60 larda. söktürücü olmadan adet olamıyorum.. bu ay gene adet olmadım.. ve doktor direk klomen verdi.. napıcam bilmiyorum almak konusundaKlomen de cok iyi yumurtalaeım olmustu e2 lerim 900 lerdeydi hatta rahat ikiz tutma ihtimali vardı ama korona oldum sonra :) klomeni ikinci kez vermiyolar rahim duvarını inceltiyormus letu bna göre çöptü femara iyi suanlık ama sonucu görmedim bide mfk es paketi takviyem var suanlık onun da etkisiyle suanlık gene yumurtalarım iyi ama sonucu bilemem 2 çatlatma basarısız
Al canım doktorunu dinle bide mfk bal var o ürün hormonları düzenliyor bilgin olsunBenim fsh 60 larda. söktürücü olmadan adet olamıyorum.. bu ay gene adet olmadım.. ve doktor direk klomen verdi.. napıcam bilmiyorum almak konusunda
femara istiyorum orda kararsızımAl canım doktorunu dinle bide mfk bal var o ürün hormonları düzenliyor bilgin olsun
Ahahahaha aynı ben yeminle bende dediğin gibi yaptım . Annem aradı ki dışarıya çıkıyoruz geliyor musun diye hemen tamam dedim ona da ben gidiyorum haberin olsun dedim çıktım . hiçte mutsuz değilim biraz da o mutsuz olsun . Hava kötüydü ama olsun yine de Allah'ım ya kim evinde böcek ister ki daha neler yani kesin erkek neslinde sorun kesin . Benim ki aramıyor bende aramıyorum. Bu defa kesin kararım dik duracağım . Küs değilim ama mesafe koyacağım bir süreliğineAman salla essin sen kendi keyfine bak yemeğini çayını ver yesin sussun şükretsin önüne çay yemek getircek karısı var kendin kendine takıl sanmasın mutsuzsun gayet mutlu olabilirsin onunla kavga edince de hıııh onlar bizle kavga edince de çok mutlular bizde olalım neyimiz eksik be sabah benim ki evde böcek var ne olduğunu anlamadım bi türlü de kurtulamadım 1 haftadır benim yüzümden geliyormuş böcek öyle dedi sanki ben çağırıyorum böcükleri eve gelin diye sonra burdan da taşınmak istersin falan yaptı sıkılmış mış sanırsın beni sarayda yaşatmış töbe ya bende sinirlendim içeri geçtim gitti işe ordan beni arıyo aramasana sıkılmıştın hani yürü git yine sinirlendim bak