- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahEvet beta verdim 68 çıktı
ay görmemiştim
Harika ya baya erken öğrenmişsin. Yumurtlama ne zamandı ? Belirtilerin nelerdi tatlım.Kızlar ben de hamileyim takvimde bat 28 Mayıs
Amin çok teşekkür ederimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Kuzum idrar testini atmış miydin burayaay görmemiştim
Herkese iyi akşamlar,
23 Mayıs bat idi ancak 20sinde WC’de yoğun bir kerelik kanamam oldu ve bir daha arkası gelmedi. Pembe lekelenmelerim oluyor çok nadir. Test yapmadım. Sökülemiyor muyum yoksa başka bir durum mu böyle bir şey yaşayan var mı?
Yumurtlama 10 mayıstı. Yumurtlamayı hissettim sonrasında da ağrılarım oldu bence döllenmeyi bile hissetmek olabilirim daha adete 9 gün varken göğüslerim şişti. Karnım adet öncesi gibi kasıldı. 20mayısta erken test yaptım çıkmamıştı.Harika ya baya erken öğrenmişsin. Yumurtlama ne zamandı ? Belirtilerin nelerdi tatlım.
Yok atmadım hiç idrar testi yapmadım erken gebelik yapmıştım çıkmamıştı 20mayıstaKuzum idrar testini atmış miydin buraya
Yaa süper canım hayırlı olsunYumurtlama 10 mayıstı. Yumurtlamayı hissettim sonrasında da ağrılarım oldu bence döllenmeyi bile hissetmek olabilirim daha adete 9 gün varken göğüslerim şişti. Karnım adet öncesi gibi kasıldı. 20mayısta erken test yaptım çıkmamıştı.
Ay bende cektırıcemCiktm kuzu doktor cok umutlu benden bu ay hsg cektir dedigim hastalarm bugun hamile olarak geldi bana sira sende bidaki kontrolde mutlaka hamile görmek istiyorum dedi..Adet olursam 7 sinde gitcm adet günü yani. Adet olmazsam kan vermeye geliyosun hemen dedi
Benim sarı ve yoğun akıntım oldu iki gündür çok teşekkür ederim bu kadar erken çıkacağını hiç tahmin etmiyordumYaa süper canım hayırlı olsun
Benim de yumurtlama 10 mayıs heyecanla bekliyorum. Göğüs ağrım var, bugün hafif baş ağırı vurdu. Kasıklarım da ara ara sancı oluyor. Genelde sağ kasık bir tık üstünde.
Akıntın ne durumda. Benim beyaz akıntım devam ediyordu 2 gündür azaldı.
İdrar vermedim ama bence sen de ver belki çıkar yumurtlamadan 14gün sonra öğrenmiş oldumIdrar testin nasıl çıkmıştı kuzum senin bat benden 1 gün sonra acaba benimki kaç çıkar diye hesap edeyim dedim
Ya benım adet olmama 1 hadta var ayıptır demesi sumuk gibi akıntı oldu muBenim sarı ve yoğun akıntım oldu iki gündür çok teşekkür ederim bu kadar erken çıkacağını hiç tahmin etmiyordum
Benim yarın bat. Yine strese girdim tekrar üzülücem diye.Kızlar adet olmasına az kalan varmı 24 Cu döngüdeyim ben
Ya deme öyle belki de hamılesın kuzumBenim yarın bat. Yine strese girdim tekrar üzülücem diye.
Uzun suredir korunmuyosan bi cektir kuzum cok artiyomus gebelik sansiAy bende cektırıcem
Benimde daha 12 gün var ama sanirim bikac gune yeniden yumurtlama olacak Bu ay karisigim anlamadmKızlar adet olmasına az kalan varmı 24 Cu döngüdeyim ben