- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.641
Kızlar adetimin 2. Gününden itibaren 5 gün Femara kullandım be 2 gün ara verdim bugün doktor randevum var. Doktor bugün nelere bakacak acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat günü ver şimdi stres olucan yok düşük yok şöyle de böyle iki günde verme sürekli. Yani benim tavsiyem kendine eziyet etme inşallah sağlıklı birsekilde ilerlerDayanamadım ki acaba var mi diye sürekli kafa meşguldü yarın mi versem bat günü mu bilemedim
Canım öncelikle hayırlı olsun. İlişki üzerinden kaç gün geçince test yaptın öğrenebilir miyim?Kızlar selam. Bat 27 mayıs. Dayanamadım bugün erken gebelik yaptım ve silik çizgi cıktı. Testime bakar mısınız ilk 5 dakikada cıktı sonra eşim gelince kaldırdım şimdi bi de 15 20 dk sonra tekrar baktım belirginlesmis. Banyoda çekilen ilk 5 dk diğeri 20 dk sonra aydınlıkta çekildi Eki Görüntüle 3071269
peki bat bi-iki gün sonra mı? Ne zaman test yapacaksın canımcım?Merhaba kızlar.
Bugün yumurtlamadan sonra 14. Günümdeyim. Döngüm 28 gün ama erken yumurtladım 1 gün. Vücut ısımı ölçtüm bu süreçte şuan 37.0 gösteriyor. Bu konudan anlayan arkadaşlar var mıdır nasıl olması gerekir.
Göğüs hassasiyeti ara ara kasığımın üstünde ağrılar hissediyorum. Beyaz akıntım vardı ama son 2 gündür baya azaldı.
Öyle bariz diyebileceğim bir belirti yok yani.
Ay hadi inşallah canım benim bende bu ay senden çok umutluyumCiktm kuzu doktor cok umutlu benden bu ay hsg cektir dedigim hastalarm bugun hamile olarak geldi bana sira sende bidaki kontrolde mutlaka hamile görmek istiyorum dedi..Adet olursam 7 sinde gitcm adet günü yani. Adet olmazsam kan vermeye geliyosun hemen dedi
Bi dene istersen canım olumlu sonuç alan çok fazla kişi varYaa bende yapsam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum ya kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı
Negatif görme korkusuyla gecikmeden yapmayı düşünmüyorum bat yarın olması gerekiyor genelde yumurtlama sonrası ya 14 ya 15. Günü regl oluyorum.peki bat bi-iki gün sonra mı? Ne zaman test yapacaksın canımcım?
İnşallah hamileyimdir kuzum hayırlısı olsunYa olmazsan
Sanki öyle...Sonrakiler mü gecikiyor dersin? Benimde öyle.
Hahahaha inşallah yavrumiiiMemeler baş kaldirmis kavuşmuyor düğmeler asko bebis geliyodurr
Inmedi yaaa dua et sen buryaa yazma otur bize dua et hamişlerin duasi kabul olurmus
Ediyorum kız yap işte erken gebelikİnşallah hamileyimdir kuzum hayırlısı olsun
Sanki öyle...
Hahahaha inşallah yavrumiii
Inmedi yaaa dua et sen buryaa yazma otur bize dua et hamişlerin duasi kabul olurmus
Kuzum ilişkinin 11. GünüydüCanım öncelikle hayırlı olsun. İlişki üzerinden kaç gün geçince test yaptın öğrenebilir miyim?
Yumurtalarının gelişip gelişmediğine bakar duruma göre çatlatma iğnesi verebilirKızlar adetimin 2. Gününden itibaren 5 gün Femara kullandım be 2 gün ara verdim bugün doktor randevum var. Doktor bugün nelere bakacak acaba ?
My_Moonlight06 kuzucum regl oldum
Test mi verdin kuzum kaç cıktıKızlar ben de hamileyim takvimde bat 28 Mayıs
My_Moonlight06 bende elendim canım bu sabah regl oldum
Evet beta verdim 68 çıktıTest mi verdin kuzum kaç cıktı
Kızlar selam, yumurtlama gününe yakın beyaz akıntı geliyordu kaygan 3 4 gün de beyaz sarı arasıydı şimdi baya sarı akıntı gelmiş hamilelik belirtisi olabilir mi? Yoksa üşüttüm vs başka bir etkenden midir?