-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.581
Uyguluyor musun diye sorsan çok nadirAyy bu baya iyiydi
Çıkar çıkmaz yaz bize canım hayırlı haberlerle gelBende ayniyim kuzu bu arada bugun 10 da randevum var doktorda, çıkında haber veririm
Yaa baya gec olsu bu ay..Uyguluyor musun diye sorsan çok nadir
Çıkar çıkmaz yaz bize canım hayırlı haberlerle gelben sanırım yeni yumurtluyorum 2 gündür yumurta akı gibi akıntım var ama memlekte gidiyorum yine denk gelmedi
Direk hastaneye gitseydin ya sira alip kuzum bebiside gorurdun
Bencede hamilesin sadece daha çok yeni galibaBence de öylebugün kaset testte de silik cıktı emin oldum erken gebelik testi bozuktur yanlıştır diye korkmuştum
Yaptım canım negatifti ama sabah uyanınca baktım regl olmuşum bu ay da geçti yanıNaptın cnm yaptın mi
Evet varsa şuan 3hafta bitti zaten 3+3 de regl günümBencede hamilesin sadece daha çok yeni galiba
Kuzum ben çok duydum ama hiç uygulamadım o yüzden bişey diyemiyorum ama kullanan bacılar ses verirse öğrenebilirizKızlar ya bu ay soğan kürü yapip yapmamakta kararsizim artik karar vermem gerekiyor reglim bitiyor çünkü fikir verecek kimse yoookkk muuuu
Yaptım canım negatifti ama sabah uyanınca baktım regl olmuşum bu ay da geçti yanı
Acaba ben kacim ya nasıl hesap yapiyonuzEvet varsa şuan 3hafta bitti zaten 3+3 de regl günümadet döngüsü kısa olunca böyle oluyor
Aynen öyle canım valla benim yumurtlar da kafayı yedi en sonundaYaa baya gec olsu bu ay..
Canım ben 2 ay önce soğan kürü yaptığımda kist oluştu ama çoğunlukla işe yarıyor o yüzden bişe diyemiyorumKızlar ya bu ay soğan kürü yapip yapmamakta kararsizim artik karar vermem gerekiyor reglim bitiyor çünkü fikir verecek kimse yoookkk muuuu
Atsana kuzumBence de öylebugün kaset testte de silik cıktı emin oldum erken gebelik testi bozuktur yanlıştır diye korkmuştum
Happy mom uygulamasını indir son adet tarihini gir çıkarAcaba ben kacim ya nasıl hesap yapiyonuz
Telefonum o kadar kötü ki net çıkmıyor hicAtsana kuzum
Ciktm kuzu doktor cok umutlu benden bu ayUyguluyor musun diye sorsan çok nadir
Çıkar çıkmaz yaz bize canım hayırlı haberlerle gelben sanırım yeni yumurtluyorum 2 gündür yumurta akı gibi akıntım var ama memlekte gidiyorum yine denk gelmedi
YaaTelefonum o kadar kötü ki net çıkmıyor hic
Atsana kuzum
Haziran topigi acildi bile kuzukızlar ben bu ayda elendim offf( haziran topiği ne zaman gelcek