- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.561
GünaydınKızlar gunaydiin. Ben uyanır uyanmaz kaset test yaptım o da silik bir şekilde cıktı Hemen anında . Galiba hamileyim şimdi ise giderken kan vericem
Ederim tbiki zatn sonuc cikr çıkmaz burdayım :))) inşaallah güzel hberlerle... Allah razı olsunAmin canım inşallah bizede haber et bakalım yapınca çatlamayak burda
Allah hepimizden razı olsun canımEderim tbiki zatn sonuc cikr çıkmaz burdayım :))) inşaallah güzel hberlerle... Allah razı olsun
Evden ciktim işe gidiyorum simdi test evde kaldiCNm günaydın bana biri yazdı az önce idrarı damlattigimiz yere üç damla damlattigimizda çizgi kayboluyorsa kurma cizgisi kaybolmazsa hamilelik cizgisiymis. ben denedim aynı kaldı sizde deneyin isterseniz. Ne derece doğru bilgi bilemiyorumda...
Hadi inşaallah güzel hberler verirsiniz bende yarın sabah yapacağım bu gece yapmadan dayanabilirsem :))Evden ciktim işe gidiyorum simdi test evde kaldiyarin sabah bi daha test yapacagim. Erken gebelik var elimde sabah ilk onu yapayim
Edicem insallah kuzumGünaydınYaa hadi inşallah bizede haber et canım
Yumurtlamadan sonra 10.gün bile öğrenen var bence hamilesin sen korkmaInşallah vardır kuzum benim gibi yapma bence bak sevinsen olmuyo sevinmesen olmuyo
Memeler baş kaldirmis kavuşmuyor düğmelerMemelerim ağzıma girecek @sultansultan90 B Birinsann M Mavimiresl
Bugün aşırı büyümüş ve kahverengi kısım büyümüş
Bu ignenin etkisi ne zaman geçecek yaaa deliricem
Arkadaslar la toplandık kuzu aksam yemege falan ciktik musait olamadim pek gec geldim eve.. Eve geldikten sonrada kocayla ilgilendimAnca işten geldik asko yemek fln ortalık topluyorum ölüyorum kasık agrısından yürüyemedim yaa sen napıyosun kuzucumm çatlatma olanlar bu kadar çekiyonuzmu @ipti
Bende ayniyim kuzu bu arada bugun 10 da randevum var doktorda, çıkında haber veririmEtmeyin etmeyin boşver hiç bişe yokmuş gibi davran kudursun
Ben buralardayım canım iş güç koşturmaca sen naptın
Kız cocuk olunca kesin kavga cikiyo arada100% haklısın canım
Biz çocuk olana kadar hiç kavga etmedik. Çocuktan sonra 2 kere boşanmaya gidiyordu iş.
Çocuk yapılacaksa en azından evlilik oturdu biz kavga etmiyoruz denilebilmeli bence. Zaten hali hazırda sorun varsa çocukla beraber katlaniyor
Gerçekten çok ilginç dimiÇok merak ediyorum ya bu hücreler normal gözle görülüyor mu?Birde ne ile transfer ediliyor igneyle mi
Direk hastaneye gitseydin ya sira alip kuzum bebiside gorurdunKızlar sağlık ocağına geldimmm sıra bekliyorum. Kan vericem
Evet ilginç ve mucizeGerçekten çok ilginç dimi
Bence de öyleYumurtlamadan sonra 10.gün bile öğrenen var bence hamilesin sen korkma
Kuruma çizgisi sonradan koyulaşmaz canım. Gebelik varsa koyuluk artmaya devam eder. Benim ikinci yaptığım testte başta kırmızılık belirtmişti. 1 saat sonra çizgi kıpkırmızı oldu.Yani kuruma çizgisi sonradan daha koyu olmaz herlde dmi bilemiyorumki
bat pazar günü