-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.621
Evet varsa şuan 3hafta bitti zaten 3+3 de regl günümadet döngüsü kısa olunca böyle oluyoa beni
Happy mom uygulamasını indir son adet tarihini gir çıkar
Evet öyle yapicam insallahBence sen evde başbaşa şöyle kendin koy videoyu çaktırmadan sonra esinla arkadaşlarına sürpriz yaparsınız
Kız o test yanılır mi allah aşkına kabak gibi cıkmışŞu kanı verseydim ya sinir oldum ya hadi değilsem bu kadar heveslendim test yanılmaz insallah
Doğrusu belirtilr baya belli yani kesin vardir yaKız o test yanılır mi allah aşkına kabak gibi cıkmış
Şu happy mom indi bakım kaç haftalık çıkacakKız o test yanılır mi allah aşkına kabak gibi cıkmış
Senin çıktı mı test sonucunKismet cnm hayırlısı olsun
Veremedim ki kuzum elektirik yokmuş alamadılar kanSenin çıktı mı test sonucun
İçini ferah tut allahın izniyle dün gördük keseni bile görürsün benim içinde çok dua istiyorum hamilesin rabbim kabul ederVeremedim ki kuzum elektirik yokmuş alamadılar kan
Hay maşallah kese bile görünürHappy mom uygulamaya göre 5 hafta 4 günlük
Kimseden ses çıkmadı,Kuzum ben çok duydum ama hiç uygulamadım o yüzden bişey diyemiyorum ama kullanan bacılar ses verirse öğrenebiliriz
Geldi canım ben açtım ne zaman batkızlar ben bu ayda elendim offf( haziran topiği ne zaman gelcek
Yaa bende yapsam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum ya kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mıCanım ben 2 ay önce soğan kürü yaptığımda kist oluştu ama çoğunlukla işe yarıyor o yüzden bişe diyemiyorum
21 yada 22 haziran canımGeldi canım ben açtım ne zaman bat
Tabiki de ediyorum rabbim herkese hepimize hayırlı evlat nasip etsinİçini ferah tut allahın izniyle dün gördük keseni bile görürsün benim içinde çok dua istiyorum hamilesin rabbim kabul eder
İnşallah yaHay maşallah kese bile görünür
Çoktan açıldı bile okızlar ben bu ayda elendim offf( haziran topiği ne zaman gelcek