- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.601
Yaaa cikmis gorunuyor bariz bat ne zamandi kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa cikmis gorunuyor bariz bat ne zamandi kuzu
Dün erken gebelik attım o daha belirgin gördün mü onu kuzu. Bat cuma olacaktiYaaa cikmis gorunuyor bariz bat ne zamandi kuzu
Bu cuma mı yoksa gectimi bat kuzu gormedim ben atsana varsa resmiDün erken gebelik attım o daha belirgin gördün mü onu kuzu. Bat cuma olacakti
Bu cuma canisiBu cuma mı yoksa gectimi bat kuzu gormedim ben atsana varsa resmi
Yaaa bu süper hosgeldin bebişBu cuma canisi Eki Görüntüle 3071554
aaaa öyle mi gideyim bariHaziran topigi acildi bile kuzu
Biz iki taraftayz sende oyle yapaaaa öyle mi gideyim bari
Daha kaliteli sperm için iki günde bir öneriyolar canımKızlar ya her gün ilişkiye girmek gebelik şansını düşürüyor mu
bıktım zaten nasip olmayınca naparsak yapalım olmayacak sanırımBiz iki taraftayz sende oyle yap
Ayyyy hadi İnshaAllah vardır kuzummm yaaa sen niye etiketlemiyonnn beniiiKızlar gunaydin gece test yaptım resimlerini attım testimin üzerinde 5-20 dkk sonuç diyor. Benimkinde 15 dkkdan itibaren bu şekilde belirginlikler çıkmaya başladı ve git gide koyulaştı sizde kuruma çizgisi mi hamilelik olabilirmi. Yorumlarınızı rica ediyorum sabaha kadr uyuyamadım:))) bat pazar günü
Kızlar merhaba bayağadır giremiyorum hamileliğimi sizinle burda öğrendiğimde beri halsizlik miğde bulantısı miğde yanması peşimi maalesefki bırakmıyo ama sizle konuşmayı da özlemişim bugün girdim nasılsınız bayağa bir arkadaş da katılmış sanırım gördüğüm kadarıyla herşey yolundadır inşallah
Inşallah kuzumYaaa bu süper hosgeldin bebiş
Kızlar sizce eşime baş basayken mi soylemeliyim yoksa arkadaşlarımızla oturucaz akşam sürpriz mi yapayım videoya da alırlar diye düşündüm
Oyy canım benim bebiş iyi çok şükür bizi bazen çok korkuttu ama şuan iyi ama beni mahfediyo göz kapaklarımı bile bir ton hissediyorum gün boyu yerimden bile kalkamıyorum ama onun kalp atışını duymak herşeye bedel geliyo sen nasılsın canım nasıl gidiyo neler yapıyorsunuzAh canimmm geçmiş olsun sen nasılsın esas bebiş nasıl
Aklımdan geciyodun dün saglikli bi gebeliğin varki bunlari yasiyorsun hic sknti yapma gecici bi durumKızlar merhaba bayağadır giremiyorum hamileliğimi sizinle burda öğrendiğimde beri halsizlik miğde bulantısı miğde yanması peşimi maalesefki bırakmıyo ama sizle konuşmayı da özlemişim bugün girdim nasılsınız bayağa bir arkadaş da katılmış sanırım gördüğüm kadarıyla herşey yolundadır inşallah
Her gün hep size dua ediyorum girmedim ama hep aklımdasınız ama gözüm almıyo telefona bakmayı bileOyy canım benim bebiş iyi çok şükür bizi bazen çok korkuttu ama şuan iyi ama beni mahfediyo göz kapaklarımı bile bir ton hissediyorum gün boyu yerimden bile kalkamıyorum ama onun kalp atışını duymak herşeye bedel geliyo sen nasılsın canım nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz
Ayy canım benim bende hep sizle konuşuyorum ya sizi merak ediyorum her ultrason görüntülerine baktığımda acaba napıyolar hamile kalabildiler mi diyorum ama o kadar değişken bi hamileliğim Var ki bi anım bi anımı tutmuyorAklımdan geciyodun dün saglikli bi gebeliğin varki bunlari yasiyorsun hic sknti yapma gecici bi durum