- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.501
Erken bakmışsınız iğne etkisi olabilir 2 gün sonra tekrar kan verirseniz artışı yada azalışı görürsünüz artarsa zaten gebelik var demektirArkadaslar yardima ihtiyacim var.bu belirsizlik beni öldürecek.stresten hicbir isime konsantre olamiyorum.bugun otrivelleden sonra 10.gun beta hcg 4.4 sorum su bundan sonra yukselme ihtimali var mi?
Biliyorum ama iste bi umut.artik evde bakayim bari artarsa ordada cikar galibaErken bakmışsınız iğne etkisi olabilir 2 gün sonra tekrar kan verirseniz artışı yada azalışı görürsünüz artarsa zaten gebelik var demektir
Testlerde koyulaşmaya bakarakta değerinizin artışına bakabilirsinizBiliyorum ama iste bi umut.artik evde bakayim bari artarsa ordada cikar galiba
En güzeli . Bizde hala soğuk soğuk rüzgarlar esiyorHep gül hep gülelim bütün kızlar❤ bugün ayarım kaçık ya sabah çok sinirliydim şuan enerjim tavan çenem de düşmek üzere
Tesekkur ederim.belki boyle yukselen vardir daha sonraTestlerde koyulaşmaya bakarakta değerinizin artışına bakabilirsiniz
Hayırlısı ne ise o olsun Rabbim isteyen herkese nasıl etsin inşallahYaa allah razı olsun kuzum insallah vardır yarın bir test vereyim de
Aman salla essin sen kendi keyfine bak yemeğini çayını ver yesin sussun şükretsin önüne çay yemek getircek karısı var kendin kendine takıl sanmasın mutsuzsun gayet mutlu olabilirsin onunla kavga edince de hıııhEn güzeli . Bizde hala soğuk soğuk rüzgarlar esiyor
Ya niye etiketlemiyosun, ya gormeseydim bu guzellikleriKıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerimnasıl tatlılar yaaa tiplerine bakın
Ayyy öyle geyiğine koydum kuzucum.. ctesi verdiler aslındaYa niye etiketlemiyosun, ya gormeseydim bu guzellikleriVay yavrum ya, nasil bi seydir bu, iki koca hayat filizlenecek buradan
Haftaya inşallah kuzumAy çatlama bizi sende lütfen yap bitir şu işi
Ay benim de takvimde bat 28mqyıs ben de yapmak istedim şu anKızlar selam. Bat 27 mayıs. Dayanamadım bugün erken gebelik yaptım ve silik çizgi cıktı. Testime bakar mısınız ilk 5 dakikada cıktı sonra eşim gelince kaldırdım şimdi bi de 15 20 dk sonra tekrar baktım belirginlesmis. Banyoda çekilen ilk 5 dk diğeri 20 dk sonra aydınlıkta çekildi Eki Görüntüle 3071269
Aman AllahımKıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerimnasıl tatlılar yaaa tiplerine bakın
Ya olmazsanHaftaya inşallah kuzum
Zaten regl olurum haftaya bugün
Ay çatlama bizi sende lütfen yap bitir şu işi
Kız gebeBBundan sonra buna saldiriyoruz
Erken bakmışsın biraz İnshaAllah sağlıklıdır dua edelim canimmmKuzum hiç emin olamıyorum yaaa öyle mi diyorsunuz
Kız gebebelirtilerini yazdın mı kuzum kaçırmış olabilirim de bide nasıl sabrettiğini özellikle not etmeni rica ediyorum beybisi❤❤
Inşallah vardir kuzumOyy yerimmaşallah kuzum sağlıkla kucağına al inşallah❤❤
Dayanamadım ki acaba var mi diye sürekli kafa meşguldü yarın mi versem bat günü mu bilemedimErken bakmışsın biraz İnshaAllah sağlıklıdır dua edelim canimmmkan ver bence