- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.461
Yaa gıcık çatlatma beni bak sende hadi aynı anda hamiş olucaz ve aynı topiklerde gezecez anneler olarakYapmicam bebisim senin yolundan gelicem 1 temmuzda yapayim ben de haziran bi geçsinsey derim 40 gün gecikmem var
Bebis oluştu cnm belki ya benimkiler felaket resmen üstüne yatamiyorumMemelerim ağzıma girecek S sultansultan90 B Birinsann M Mavimiresl
Bugün aşırı büyümüş ve kahverengi kısım büyümüş
Bu ignenin etkisi ne zaman geçecek yaaa deliricem
Maşallah bide ikiz olurmuşEvet canım ilk seferim bu 5 gün femara kullandım
2 yumurtam oldu 17.5 ve 18.5 mm
Sonra çatlatma vurdum
Ben regl olmazsam haftaya cuma 3 haziranda falan yapcam kuzum merak etmeYaa gıcık çatlatma beni bak sende hadi aynı anda hamiş olucaz ve aynı topiklerde gezecez anneler olarak
Ah keske keske ama ignenin etkisidir buBebis oluştu cnm belki ya benimkiler felaket resmen üstüne yatamiyorum
Yaaa isterim çok zor olur ama isterim gerçektenMaşallah bide ikiz olurmuş
Korkuuorum deme sirasi sende mi kız valla bugün hamislik tadı çıkarıyorum ayağıma yastık koydurdum eşime nazlandim çok çekecek bu sefer belim ağrıyor diye diyeBen regl olmazsam haftaya cuma 3 haziranda falan yapcam kuzum merak etmeçok kimyasal geçirdim ya ondan korkuyorum
Valla bende çok seviyorum ikiz ya ama çok zorAh keske keske ama ignenin etkisidir bu
Yaaa isterim çok zor olur ama isterim gerçekten
Kuzum inşallah ben de korkarım da sonucu senn gibi olurrrrKorkuuorum deme sirasi sende mi kız valla bugün hamislik tadı çıkarıyorum ayağıma yastık koydurdum eşime nazlandim çok çekecek bu sefer belim ağrıyor diye diyeilk kızımda hiç yapmamistim
Valla bende çok seviyorum ikiz ya ama çok zor
Ahahahaha ohhh masallah daha ne istiyosun ben seviyorum ole şişince valla ahahahah kaçıncı gündesin 13. De yap erken gebelikMemelerim ağzıma girecek S sultansultan90 B Birinsann M Mavimiresl
Bugün aşırı büyümüş ve kahverengi kısım büyümüş
Bu ignenin etkisi ne zaman geçecek yaaa deliricem
Nasııı topluyolar kız operasyonla mı kesiyolarmı nasıl oluyo o yumurtaları nasıl çıkarıyorlar kuzum ben inanıyorum seninkiler olucakAyy allah da bildirmesin canımvalla reglin 2.günü gidiyorsun bakıyorlar kaç yumurtan var, yumurtalarının hepsini büyütüyorlar hormon iğneleriyle.. sonra alttan hepsini topluyorlar Babadan da sperm alıp laboratuarda döllüyorlar her birini.. laboratuarda takibe başlıyorlar gelişimlerine göre en iyilerini 3. 5. gün ya aynı ay yada 2 ay sonra anneye alttan tekrar geri koyuyorlar.. sonra yine hormonlar ilaçlar derken 10gün sonra test yapıyorsun. Embriyo rahime tutunursa ne alaaa hoop hamilesin
Ben taze transfer oldum yani aynı ay transferim oldu.. 2 tane de embriyo koydular.. 7-8 güne de belli olacak inşallah
Yok canım alttan hüp diye çekiyorlarNasııı topluyolar kız operasyonla mı kesiyolarmı nasıl oluyo o yumurtaları nasıl çıkarıyorlar kuzum ben inanıyorum seninkiler olucak
Amin canım benim vallahi hepimiz yorulduk artık burda hepimiz kaç aydır konusuyoruz ediyoruz paylasıyoruz herşeyimizi umarım bu ay hepimiz için son olsunYok canım alttan hüp diye çekiyorlar15dkda ama yine de kısa bi narkoz veriyorlar hemencik uyanıyorsun.. anlatması garip ama zor değil canım.. sanırım hiç birisi doğum kadar zor olamaz o yüzden sorun yok
İnşallah inancın doğru çıkar canım.. senin de bu ayın son olsun inşallah
Ahahahaha ohhh masallah daha ne istiyosun ben seviyorum ole şişince valla ahahahah kaçıncı gündesin 13. De yap erken gebelik
Kuzum en azından hamile kalabiliyosun progestan basladınmı peki tutunsun diye ? Bide mfk nın adendo diye bi ürünü var düşükler için duydunmuKız yapmicam yapmicam
4-5 gun gecikme olursa yaparım
Çok kimyasal geçirdim bosa ümitlenmek istemiyorum
Haha. İnşallah hep dua edicem hepinize yarın kanımda yuksej çıksın inşallah ultrasyonda gözükür mu acabaKuzum inşallah ben de korkarım da sonucu senn gibi olurrrr
Tarlusal kullanıyorum henüz canım. Birkaç gündür hastayım yatıyorum. Girmedim buraya da.Kızlar H Hello Kity hiç haber yok mu ya çok merak ettim onu napti acaba ya
Offi kız yap işte catlatma bizi yaaaKız yapmicam yapmicam
4-5 gun gecikme olursa yaparım
Çok kimyasal geçirdim bosa ümitlenmek istemiyorum
Hala merak ettim canım geçmiş olsunTarlusal kullanıyorum henüz canım. Birkaç gündür hastayım yatıyorum. Girmedim buraya da.