- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.481
Teşekkür ederim canımHala merak ettim canım geçmiş olsun
Başlamadım canımKuzum en azından hamile kalabiliyosun progestan basladınmı peki tutunsun diye ? Bide mfk nın adendo diye bi ürünü var düşükler için duydunmu
Diyene bakOffi kız yap işte catlatma bizi yaaa
Ayy bu baya iyiydiEtmeyin etmeyin boşver hiç bişe yokmuş gibi davran kudursun
Ben buralardayım canım iş güç koşturmaca sen naptın
Ben toplanma gününden sayıyorum canimcimAyyy bir anda zamanda yolculuk yaptım sandım.. kuzu ne 7 günü7 gün önce toplandı yunurtalar, cumartesi 5günlük embriyolar geri kondu bugün daha 2.gün bitti 8 gün kaldı.. püfff ya çok var daha
Nasılda tatlılar öyle. Maşallah kuzucuklarimaKıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerimnasıl tatlılar yaaa tiplerine bakın
Ay çatlama bizi sende lütfen yap bitir şu işiYapmicam bebisim senin yolundan gelicem 1 temmuzda yapayim ben de haziran bi geçsinsey derim 40 gün gecikmem var
Bende hergun dua ediyorum sana haberin olsun kuzucum. Totemim yarım kalmayacakHamilelerin duası kabul olurmuş amin yavrummm amin annneemmmm
Oyy kurban olsun anası insallah öyledirHayırlı olsun canım gayet anne ben burdayım diyor
Hep gül hep gülelim bütün kızlarAhahah neşen daim olsun güldürdün beniAllah'tan bende yorgunum
Kuzum hiç emin olamıyorum yaaa öyle mi diyorsunuzYaaaaaaaaaaa canımm çok sevindimmmmmMashaAllah sağ salim kucağına alırsın İnshaAllah tebrik ederim
Gebe misin yoksa amanıınnOyy kurban olsun anası insallah öyledir
Yaa allah razı olsun kuzum insallah vardır yarın bir test vereyim deÇok çok çok tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım ikinci çizgi cıktı Ama daha bata varGebe misin yoksa amanıınn
Oyy yerimmaşallah kuzum sağlıkla kucağına al inşallahCanım ikinci çizgi cıktı Ama daha bata var
Ellerinden öperler teyzesiNasılda tatlılar öyle. Maşallah kuzucuklarima
Çok şanslıyımBende hergun dua ediyorum sana haberin olsun kuzucum. Totemim yarım kalmayacak