- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.521
Inşallah vardır kuzum benim gibi yapma bence bak sevinsen olmuyo sevinmesen olmuyoAy benim de takvimde bat 28mqyıs ben de yapmak istedim şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah vardır kuzum benim gibi yapma bence bak sevinsen olmuyo sevinmesen olmuyoAy benim de takvimde bat 28mqyıs ben de yapmak istedim şu an
Daha ne kadar emin olmak istiyosun t çizgisi c den daha mı koyu çıksın istiyorsun kuzum ayy insan inanamıyo dimi çift çizgi görse de bende olsam inanamazdım çok haklısınYYok askm yarın kesin emin olim öyle yazicam yazı hazır ama emin olimde
İnşallah canım benim ❤Inşallah vardir kuzum
Ben çizgileri hiç bilmiyorum niye t niye cDaha ne kadar emin olmak istiyosun t çizgisi c den daha mı koyu çıksın istiyorsun kuzum ayy insan inanamıyo dimi çift çizgi görse de bende olsam inanamazdım çok haklısın
Neden cnm kötü bise desin sakin ol herşey güzel olacak de ve bolca dua et dualarım seninle eminim herşey çok olumlu olucakkızlar ya yarın doktora gitcem çok korkuyorum ya kötü bişey derse ben ne diycem doktora onuda bilmiyorum bu aralar çokta sinirli ve gerginim atamadım üstümden hep bi isyan modundayım evde kim ne dese bağırıyorum kızıyorum hemen haksız değilim kızmakta ama sonra da üzülüyorum üüff
Aşkım c kontrol negatifse tek çizgi orda cikiyo ya t de pozitifi gösteriyo yani diyorum ki negatif çizgisinden daha mı koyu olsun pozitif çizgisi öyle mi emin olacaksinBen çizgileri hiç bilmiyorum niye t niye c
Kız ben hastayım ya test yapmama yıllar var bende temmuzun 1 inde yapcam artıkın şans getirir belki daha test yapmıycam töbe ettim (inanmayın sakın yalaaann) negatiften çok sıkıldım üzülüyorum sonraHadi ilham perim benim @ipti Mucizemmm16 test diye diye yediniz beni şimdi sıra bende sizi deli edim azcik
Bilmiyorum ama bu sol tarafımdaki ağrı bana hiç iyi hissettirmiyo zaten hormonlarım karman çorman ne biliyim ya gitmesem mi acabaNeden cnm kötü bise desin sakin ol herşey güzel olacak de ve bolca dua et dualarım seninle eminim herşey çok olumlu olucak
Hee anladım ya kız olsun şu kanı verim sonrada diycem ki şu ultrason gorum sonra dogurim öyle emin olurim dermişimAşkım c kontrol negatifse tek çizgi orda cikiyo ya t de pozitifi gösteriyo yani diyorum ki negatif çizgisinden daha mı koyu olsun pozitif çizgisi öyle mi emin olacaksin
Belki kist vardır bı gozuk cnm doktor girmesinde fayda var hem kötü bişe varsa bilmen bilmemenden daha iyidir en azından tedavi alirsnBilmiyorum ama bu sol tarafımdaki ağrı bana hiç iyi hissettirmiyo zaten hormonlarım karman çorman ne biliyim ya gitmesem mi acaba
Ee anca insan emin oluyo zatenHee anladım ya kız olsun şu kanı verim sonrada diycem ki şu ultrason gorum sonra dogurim öyle emin olurim dermişim
Yaa belkide olabilirBelki kist vardır bı gozuk cnm doktor girmesinde fayda var hem kötü bişe varsa bilmen bilmemenden daha iyidir en azından tedavi alirsn
Ayy ya uyuycam neyse kızlar iyi geceler dolu dolu birgün di sabah kan vericem ultrason gircem haber ederimEe anca insan emin oluyo zaten
Kist varsa sakın üzülme benim o kadar çok vardı ki polistik overliydim ztnYaa belkide olabilir
Naptın cnm yaptın miYaa ne güzel haber aldık inşallah 2. Pozitifi bugün ben atayım bu akşam tebrik ederim canım
İyi geceler canım haber et bizedeAyy ya uyuycam neyse kızlar iyi geceler dolu dolu birgün di sabah kan vericem ultrason gircem haber ederim
Anladım kuzucum kist büyük ihtimalle canım çok kuru geçti bu ay çünküKist varsa sakın üzülme benim o kadar çok vardı ki polistik overliydim ztn