Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bismillah diyip yapıştırıyor çocuğu bizde ota sülüğe kaldık valla.Milyon tane ot ismi duydum hacamat sırt kaldırma bilemem ney bir sürü şey duydum hangisini yapcağımı şaşırdım valla :dua::işsiz:
Bende ole valla işsiz kalırsam bir gün kadın dogum yanında asistan olabilirim gerçekten 😂😂 her ilacı her asamayı ögrendik

Merhaba arkadaşlar bende 7 aydır gebe kalamıyorum rahim filmi için 1 yıl geçmesi gerekiyor diyor doktorlar. Acaba 1 yıldan önce çekilse ne olur ?? beklemek istemiyorum çünkü bilen cevaplarsa sevinirim yada 1 yıldan önce çektiren var mı ??
Bende 9 aydır bekliyorum 2.5 aydır düzenli doktora gidiyorum dahaca önermedi canım aşama aşama gidiyorlar sanırım genelde

Bende 9 aydır bekliyorum 2.5 aydır düzenli doktora gidiyorum dahaca önermedi canım aşama aşama gidiyorlar sanırım genelde
Ben de gidiyorum doktora olur diyorlar adetim vs düzenli hep bir sorun gözükmüyor ilaç da vermiyorlar 1 yıldan önce çekilse nolur rahim filmi yada ben illa çektirmek istiyorum diyince çekiyotlar mı ?

Kizlar bir şey soracağım geçen ay ilk kez denedik sadece yumurtlama günü ve dönemi 3 kez değerlendirip bıraktık ki olduysa korumak adına. Olmamış tabiki. Ablam öyle olmaz takvimi takip filan etme gün aşırı adet olana kadar dene diyor sizce nasıl olmalı?

Merhaba kızlar. Rahim filmi çektirenler ne kadara çektirdiler. Bende gelecek ay çekilcem 2700 TL dediler anestezili. Biraz pahalı geldi mecbur çektircem ama belki hazirana da bırakabilirim parayı denklestiremezsem.

Aynen öyle, döllendiğinde de sağlıklı gebelik olmadı zaten. 2 dk da gömdüm femarayı da 🤣 ya belki sonradan gelişen yumurta olur, 1 hafta daha günaşırı devam etseydiniz bari. Yavrum leylekler getirmicek bu bebekleri 🤣

Totomu bu kadar acıtıyor iğneler, göbekten hiç dayanamam. Doktor da kalçadan dedi diye akıllı uslu yapıyorum ödevimi 😁
Ya böyle ucu kıl gibi insülin iğnelerinden vurulmuyor musun sen kuzum?? Niye totodan acıtıyor ki bu kadar

Kizlar bir şey soracağım geçen ay ilk kez denedik sadece yumurtlama günü ve dönemi 3 kez değerlendirip bıraktık ki olduysa korumak adına. Olmamış tabiki. Ablam öyle olmaz takvimi takip filan etme gün aşırı adet olana kadar dene diyor sizce nasıl olmalı?
Merhaba canım evet doktorlar günaşırı öneriyorlar. Benim doktorum da günaşırı demişti eşim ürolojiye gitti onun doktoruda öyle demişti.

Doktora diyorum ki ağrılarım var regl 1 gün sürdü
Kist olma ihtimali varmı diorum
Yumurtan çatlamıştır kist olmamıştır dior.
Bunu ultrasona bakmadan nasıl anlayabilir arkadaşlar sizce 😓 devlet hastanesine gidiyorum hep böyle geçiştiriliyorum yaaa

Bunu ultrasona bakmadan nasıl anlayabilir arkadaşlar sizce 😓 devlet hastanesine gidiyorum hep böyle geçiştiriliyorum yaaa
Çatlatma iğnesinden sonra mı oldu bu canım. Bende çatlatma iğnesinden sonra gittim 12 Nisanda bana ultrason baktı bu ay ilaç vermediği halde baktı yani. Muhtemelen geciştirmis sizin doktor bakmadan nasıl bilecek

Canım devlet hastaneleri maalesef geçiştiriyor yani muayne etmesi lazımdı

Kızlar haberler çok iyi değil. Çok cevap vermemiş yumurtalar 2 tane var diye sayabiliriz ama büyümemişler dedi 2 gün 150 den yapacam iğneyi perşembe kontrol var büyük ihtimalle aşılamaya dönecez... 🤦🏻‍♀️😏 Veziir Veziir S sultansultan90 @Random3
Kötü düşünmek yok kuzum inşallah o büyüyenler de sağlıklı büyüyorlar dır. Adetin kaçıncı günü bu gün ?

Aynen öyle, döllendiğinde de sağlıklı gebelik olmadı zaten. 2 dk da gömdüm femarayı da 🤣 ya belki sonradan gelişen yumurta olur, 1 hafta daha günaşırı devam etseydiniz bari. Yavrum leylekler getirmicek bu bebekleri 🤣

Totomu bu kadar acıtıyor iğneler, göbekten hiç dayanamam. Doktor da kalçadan dedi diye akıllı uslu yapıyorum ödevimi 😁
Ay bende tam tersi kalçadan daha çok korkuyorum 🤣

Canım devlet hastanesi böyle maalesef ben o yüzden pes ettim artık ne olursa olsun özele devam ettim 🤦🏻‍♀️

X