- 10 Aralık 2021
- 132
- 93
- 31
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.301
Benim maddi durumum olmadığı için mecburen devlete gidiyorum . Ben ısrarla ultrason istedim bakmadı . Cidden yoruldum tükendim .Canım devlet hastanesi böyle maalesef ben o yüzden pes ettim artık ne olursa olsun özele devam ettim
Canım doktor senin kaç aydır denediğini bilmediği için 1 yıldır bebek istiyorum rahim filmi çekilmek istiyorum dersen çektirebilirsinMerhaba arkadaşlar bende 7 aydır gebe kalamıyorum rahim filmi için 1 yıl geçmesi gerekiyor diyor doktorlar. Acaba 1 yıldan önce çekilse ne olur ?? beklemek istemiyorum çünkü bilen cevaplarsa sevinirim yada 1 yıldan önce çektiren var mı ??
İstanbuldamısın peki devlet olarak zeynep kamil cok iyi diyorlar canımBenim maddi durumum olmadığı için mecburen devlete gidiyorum . Ben ısrarla ultrason istedim bakmadı . Cidden yoruldum tükendim .
Ben geçen ay 550ye çektirdim canım ama anestesisizMerhaba kızlar. Rahim filmi çektirenler ne kadara çektirdiler. Bende gelecek ay çekilcem 2700 TL dediler anestezili. Biraz pahalı geldi mecbur çektircem ama belki hazirana da bırakabilirim parayı denklestiremezsem.
Reglin kaç gün sürüyor? Canım seninkine kıyasla benim ki ne kadar büyümüştür diye hesaplıyım diyorum. Gerçi ben daha düşük doz kullanıyorum senin ki kadar büyümemiştir bileİnşallah canım ya adet bittikten sonra ki 4. Günüm bugün
Canım ben üniversite hastanesinde ücretsiz çektirdim anestezisizMerhaba kızlar. Rahim filmi çektirenler ne kadara çektirdiler. Bende gelecek ay çekilcem 2700 TL dediler anestezili. Biraz pahalı geldi mecbur çektircem ama belki hazirana da bırakabilirim parayı denklestiremezsem.
Rabbim bir an önce nasip etsin canim biran önce saglikla hamile kalip saglikla kucagina almayi nasip etsin.. zamanlarımız ayni bakalim bu ay umudumuz olsun1 buçuk yıldan fazladır evliyim 2 aydır bebiş bekliyorum canım bundan yaklaşık 6 7 ay önce 6 aylık kızımı kaybettim karnında kalbi durmuştu eşim askerde olduğu için ve korunma yasağı geldiği için düşünmedik gerekli testler ve tetkikler ardından 2 aydır bebiş istiyoruz eşimle . Hayırlısı olsun bakalım
Ben çektirdim canım bence anestizili yapma çok gereksiz okadar para vermeye 1dkk suruyo zaten ben 1500 yaptırdım tabi yine sen bilirsinMerhaba kızlar. Rahim filmi çektirenler ne kadara çektirdiler. Bende gelecek ay çekilcem 2700 TL dediler anestezili. Biraz pahalı geldi mecbur çektircem ama belki hazirana da bırakabilirim parayı denklestiremezsem.
Ben yarın çektirecem anestezili 3000 TL.Merhaba kızlar. Rahim filmi çektirenler ne kadara çektirdiler. Bende gelecek ay çekilcem 2700 TL dediler anestezili. Biraz pahalı geldi mecbur çektircem ama belki hazirana da bırakabilirim parayı denklestiremezsem.
A ad000 bizi aydınlatır belki. Diğer iğneleri bilmiyorum çünkü. Ama benimki bi toz bi sıvı şekilde 2 ampül karıştırılıyor ve normal enjektör kullanılıyor. Öyle hazır iğne gibi değil yaniYa böyle ucu kıl gibi insülin iğnelerinden vurulmuyor musun sen kuzum?? Niye totodan acıtıyor ki bu kadar
Ay bende tam tersi kalçadan daha çok korkuyorum
Of ne kadar pahalıymıs bu hsg yaBen yarın çektirecem anestezili 3000 TL.
Yaa galiba doktor söylemişti ama yapamazsanız kalem şeklinde olanlarından alın daha kolay biraz daha pahalı demişti şimdi hatırladım. Ne kadar fark vardı hiç hatırlamıyorum ama ben iğneden epey korkuyorum, kalem gibi olanları bile herkes kendi vuruyor bana eşim vurdu her gün.. tüp bebek bana tam işkence olacak
Ben aralıkta istanbul açık emar da çektirdim 850 tlye. Tabiki zam gelmiştir ama 2700 çok fazla geldi bana..Merhaba kızlar. Rahim filmi çektirenler ne kadara çektirdiler. Bende gelecek ay çekilcem 2700 TL dediler anestezili. Biraz pahalı geldi mecbur çektircem ama belki hazirana da bırakabilirim parayı denklestiremezsem.
Yok Afyonkarahisardayımİstanbuldamısın peki devlet olarak zeynep kamil cok iyi diyorlar canım
İlk 3 gün çok yoğun kanama oluyor 2 gün az geliyor sonra ki 2-3 gün de lekelenme oluyor canım uzadıkça uzuyor anlayacağınAdetin kaç gün sürüyo canım Peki
Yok Afyonkarahisardayımbiraz küçük bizim şehir maalesef. Ama eşim izmirli biz afyonda duruyoruz işi yüzünden. Olmadı izmire gidicem
Benim doktorum Denizli'de birini önerdi önümüzdeki ay çekilecek benim de rahim filmi 600 TL dediler. Burda yaptırmak istesem 2100 TL dediler. Kusura bakmayın konuşmaları takip ediyorum da yazmak istedim sizeYok Afyonkarahisardayımbiraz küçük bizim şehir maalesef. Ama eşim izmirli biz afyonda duruyoruz işi yüzünden. Olmadı izmire gidicem
Seni çok iyi anlıyorum canım bende öyleydim maalesef ama en son devlete gittiğim de afedersin ama köpek muamelesi gördüm. 2.4 cm kist görünüyor ne olduğu burda belli olmaz dedi ultrason görüntüsünü üstüme attı şikayetimi dinlemedi bile. O an dedim varımı yoğumu harcasam da bir daha gitmem dedim. Evli olup olmadığımı bile muayene için uzandığımda sordu.Benim maddi durumum olmadığı için mecburen devlete gidiyorum . Ben ısrarla ultrason istedim bakmadı . Cidden yoruldum tükendim .
Evet rahim filmleride çok pahalı bende afyonda araştırdım . Anestezisiz 700 , anestezili 1400 dü en son . Cidden çok pahalı herşey ya. Bi tane çatlatma iğnesine 200 tl verdik meselaBenim doktorum Denizli'de birini önerdi önümüzdeki ay çekilecek benim de rahim filmi 600 TL dediler. Burda yaptırmak istesem 2100 TL dediler. Kusura bakmayın konuşmaları takip ediyorum da yazmak istedim size
Başladığı günden itibaren 9. Gün bugün ama doktor büyümemiş dedi benim yumurtalaraReglin kaç gün sürüyor? Canım seninkine kıyasla benim ki ne kadar büyümüştür diye hesaplıyım diyorum. Gerçi ben daha düşük doz kullanıyorum senin ki kadar büyümemiştir bile