- 9 Nisan 2021
- 4.928
- 7.001
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.801
İnşallahh kuzumm aminnnSevindimmmm bak kafan dağılır en azından bebiş bir sekilde gelicek İnshaAllah Allah'ın izniyle biraz dinlen kimbilir belki bir sürpriz yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh kuzumm aminnnSevindimmmm bak kafan dağılır en azından bebiş bir sekilde gelicek İnshaAllah Allah'ın izniyle biraz dinlen kimbilir belki bir sürpriz yapar
Çat çat çatKuzum femara yumurta büyütücü hap 5 gün kullanıyorsun sonra çatlatma iğnesi eger o iğneyi vurulmazsak ilaçlardan sonra yumurtalar kiste dönüşebilir ondan ilaçlardan sonra çatlatıyolar
Yarın pazar canım nöbetçi yakindir inşallahHayır kimse yok ama zaten hastanede yapamam ki o iyi ya çok şükür cikicaz sabah o arada alicam sabah alirim
Bir test yap istersen canım. Benimde ayaklarım da aşırı sıcak basması oluyor. Serinlemek için kalebodura basıyorum.Benimde bi anda aşırı sıcak basması bi anda üşüme oluyo ara ara da kasıklarımda batma ama olucam bence aklım benle oyun oynuyo ay çok sinirim bozuldu ya
suan tam beni anlttin deniz aşığıyım resmen dediğin gibi girmesemde olur göreyim havasini alayim yeter neresi cikti sizin yalova senmi demistin yoksa sabah okudum kim yazdi hatirlamiyormKaç gündür bi oynamadığım kaldı ya gerçekten çok sevindim bende. Kendimi bildim bileli deniz aşığıyım. Hiç bu kadar uzak kalmamıştım. Denize girmek değil de izlemeyi kokusunu falan çok seviyorum sahilde yürüyüş yapmak falan çok iyi geliyor. Tercih yaparkende hep denize kıyısı olan illeri yazdık nasip oldu çok şükür. İlçeler daha belli değil inşallah ilçe de deniz kenarında olur
Aslında bende tam tersi oluyor kitap okurken kendi derdimi tasamı bırakıp romanın içine dalıyorum. Hoşuma gidiyor hayattan soyutlanıp karakterleri analiz etmek
Ya bu ay cok erken yaptım test hemde 3 tane 2 gün önce de yaptım bişey yoktu negatif çıktı oturduğum yerde bi alev alıyorum bi donuyorum ne akıntı var ne gelen giden acaba psikolojim mi bozuldu arada da tansiyonum düşüyoBir test yap istersen canım. Benimde ayaklarım da aşırı sıcak basması oluyor. Serinlemek için kalebodura basıyorum.
Canım sen çizgi görüyo musunKizlar testimin 20. Dakika da ki hali bu
Benim de midem bulandı son 1 haftadır ara ara. Şimdi de kasıklarımda da adet olcakmışım gibi ağrı var. Sanırım kafayı yiyorum kendimi dinlemektenBenimde bi anda aşırı sıcak basması bi anda üşüme oluyo ara ara da kasıklarımda batma ama olucam bence aklım benle oyun oynuyo ay çok sinirim bozuldu ya
Resimde belli olmuyo bazen kameradan kaynaklı oluyoKizlar testimin 20. Dakika da ki hali bu
Sen napiyosn kuzu ne var ne yokYarın pazar canım nöbetçi yakindir inşallah
Yaa benimde bulanıyo midem bat 23 üydü eğer bu gelen adetse erken geldi 2 gün hala bişey yokBenim de midem bulandı son 1 haftadır ara ara. Şimdi de kasıklarımda da adet olcakmışım gibi ağrı var. Sanırım kafayı yiyorum kendimi dinlemekten
Hayırlı olsun haziran bizim için kuzumAy hadi hayırlısı ile bu ay o aydır ben gün aşırı değerlendiricem bu ay bakalım. Daha yumurtlama dönemine gelemedim
Sorma kuzum ya geçen ay costuk o jel nasıl kuzum saglıklı bişeymiki ne faydası var ben hiç ole seyler kullanmadım bilmiyorumSenin hızına yetişmek mümkün değildi bebeğim geçen ay maşallahın vardı. Ben yarın temizleniyorum sonra başlarım kocamı buldukça çalışma yaparım
Aksi gibi yumurtlama dönemlerimde hep haftasonuna denk geliyor ve onun da müziği oluyor. Bu ay gynoseed jel deneyeceğim bakalım inşallah faydasını görürüm.
Sende hayırlı haberler al tatlım sonrasında buna sevinelim artık
Olabilirde ama cok dinleme kuzum kendini biz o hataları cok yaptık en saglıklısı bat gününün gecikmesiSürekli kasıklarımda batma var buda her ay olmaya başladı iyice kafam karışıyor onun haricinde bi belirtim yok bat 28 mayıs bi günde erken olurum normalden. 7 gün varken belirti olurmu kızlar bi cevap verin çok sabırsızım
Patt pattt patttr sonra çatara pataraaaaÇat çat çat
Evet canım spermin hızını arttırıyormuş bende de kuruluk var bolca. Yumurtlama döneminde özellikle kullanılıyor normal zamanda da kullanılabilir bak şöyle bir açıklama yapılmışSorma kuzum ya geçen ay costuk o jel nasıl kuzum saglıklı bişeymiki ne faydası var ben hiç ole seyler kullanmadım bilmiyorum
Yarın pazar canım nöbetçi yakindir inşallah
Hobaaa ekşınsssPatt pattt patttr sonra çatara pataraaaa
Sen kullan kuzu bidaki ay bende alırım bebis olmazsa bu ay.. Birazda jelli ekşın yaparzEvet canım spermin hızını arttırıyormuş bende de kuruluk var bolca. Yumurtlama döneminde özellikle kullanılıyor normal zamanda da kullanılabilir bak şöyle bir açıklama yapılmış